roler za lice
Nega kože

Roler za lice – koji je najbolji i kako da ga koristite?

Naučite kako da izaberete pravi roler za svoju kožu i sačuvate je od dubokih bora i starenja! Ova spravica tako dobro radi da ćete odmah biti oduševljeni!

 Poznati širom sveta reklamiraju različite proizvode koji zadržavaju mladalački izgled njihove kože. Roleri za lice takođe se nalaze na listi, ali su tu od davnina. Godinama u nazad, mogu slobodno da kažem i vekovima, dame su čuvale lepotu zahvaljujući ovoj spravici. Zadržala se do danas, jer na potpuno prirodan način vraća jedrinu i sjaj vašem licu, vratu i dekolteu. Opušta čitavo telo, a postoje i studije koje govore da rolanje umanjuje stres u organizmu!

Pišemo o rolerima za lice kako bi i vi izabrali adekvatan i eliminisali tragove starenja, tako da izgledate poput dvadesetogodišnjakinje.

Pitate se kako je to moguće? Kako uopšte funkcionišu hvaljeni roleri za lice?

Imamo odgovore.

Šta je roler za lice?

 

Roler za lice je spravica dizajnirana prema obliku vaše ruke, kako bi mogli sami da je koristite i regenerišete svoju kožu.

Koji god roler da izaberete susrešećete se sa drškom, koja pristaje vašoj šaci i prstima tako da možete da uradite tretman pravilno i rolerima, valjcima ili kuglicama koji prijanjaju uz kožu vašeg lica.

Spravica je lagana, nije teška za vašu ruku ali morate pripaziti na jačinu stiska. Više o načinu korišćenja rolera za lice pročitaćete u narednim redovima. Hajde prvo da vidimo kako to čudo deluje na kožu.

Čemu služi roler za lice?

 

Korišćenjem rolera za lice vi pokrećete regeneraciju u unutrašnjosti kože. Pokreću se ćelije, tačnije primoravate ih na akciju bez upotrebe jakih hemijskih tretmana!

Dakle, tretman je prirodan i prijatan.

Kada kožu tretirate rolerom za lice podstičete cirkulaciju u tkivu. U samoj unutrašnjosti kože krv brže struji i dovodi vitamine i minerale do ćelija. Koža se budi i uzima više kiseonika za sebe, tako da postaje jedra i sveža odmah nakon korišćenja rolera za lice.

Dobra cirkulacija utiče na vaš izgled u jutarnjim časovima i sprečiće pojavu tamnih podočnjaka i nadutost lica koja se javlja tokom godina.

Redovnim rolanjem dostižu se zavidni rezultati regeneracije kože, umanjuje se vidljivost dubokih bora. Proteini u drugom sloju kože čine lice zategnutim i svežim, naravno tu je i dovoljna količina vode i dobra zaštitna barijera. Tokom godina koža gubi energiju i ćelije postaju slabije, tako da se mreža proteina rasteže i gubi. Pore postaju šire i sve se to ogleda na vašim obrazima. Oni postaju ispijeni, trougao lepote se menja i pojavljuju se bore! Pomenuti proces možete usporiti i povratiti mladalački izgled lica pravilnom i redovnom upotrebom rolera za lice.

I dalje vam nije jasno kako to sve može jedna spravica?

Roler za lice pozitvno šokira ćelije kože terajući ih da se pokrenu. Iz krvotoka stižu vitamini koji im pružaju sigurnost, i one kao da govore ‘’hej, imam dovoljno hrane mogu da rastem i razvijam se’’. Slikovito rečeno, rađaju se nove ćelije kože i postojeće bore postaju manje vidljive.

Pročitajte više o prednostima masaže za lice.

Lila je dobila bitku protiv bora, tako da je njeno lice zategnuto i zdravo! Svakodnevno je koristila roler za lice, ali ne pripadaju sve zasluge njemu. Pronašla je prirodno rešnje koje je u minimalnom roku učinilo da duboke bore nestanu sa kože. Kombinacija sa rolerom dala je brzo sjajne rezultate koji se vide. Istu kombinaciju možete probati i vi. Pogledajte kako je ona uspela na sledećem linku: https://lepolice.com/dobila-sam-bitku-sa-borama/ .

Kada sam shvatila da me roler za lice može rešiti različitih problema sa kožom, nije mi bilo jasno kada je pravo vreme za njega! Da li je rano u dvaedesetim?

Kome je namenjen roler za lice? 

 

Pomenula sam da će roler za lice zadržati mladost vaše kože, ali verujem da vas zanima šta se to dešava. Kakve procese pokreće u zavisnosti od regije lica koju želite da popravite!

 Roler za lice protiv bora

 

roler za lice protiv bora

 

Da, naravno da roler za lice umanjuje vidljivost bora zajedno sa prirodnim uljima ili kremom protiv bora. Ova kombinacija pokreće ćelije da prave veće količine kolagena i elastina. Proteini jačaju tonus kože i vraćaju joj volumen i sjaj.

Roler od žada kao i rozenkvarca stručnjaci toplo preporučuju za uklanjanje bora i usporavanje procesa starenja kože lica. Sam proces regeneracije neće se odigrati tokom noći, potrebno je biti istrajan i redovno koristiti roler za lice. Nećete se pokajati!

Čuli ste za vežbe protiv podbradka, takozvani fejsbilding, koji može biti naporan.  Sada vam nije jasno kako vam roler za lice pomaže da se rešite viseće kože?

Roler za podbradak

 

Kod kuće možete iskoristiti pomenuti roler od žada kako bi osvežili izgled kože i sprečili da podbradak dodatno visi. Želite potpuno da ga se rešite?

Potrebno je izvršiti dubinsku drenažu koja pokreće tkivo i zateže kožu ispod brade. Usled spuštanja i pomeranja vrata ovaj deo najbrže stari, a ponekad se na njemu gomilaju masne naslage. Zato će drveni roler u ruci stručnjaka pokrenuti proces regeneracije, istopiti masti i izvući toksine na površinu kože tako da uživate u raskošnim haljinama i zavezanoj kosi. Nećete više prekrivati podbradak!

Roler za limfnu drenažu lica

 

Limfna drenaža lica podstiče unutrašnjost same kože da se menja i regeneriše. Podstiče cirkulaciju tkiva tako da obrazi postaju jedri i mekani. Ovakav tretman ima za cilj ukljanjanje ožiljaka od akni i fleka na licu, kao i peglanje dubokih bora.

Posebno se pokazao delotovrnim prilikom uklanjanja bora na vratu a do juče je limfna drenaža lica bila moguća samo u kozmetičkim salonima. Danas je tu roler sa specijalnim iglicama koje pokreće najdublje slojeve lica na akciju. Tretman je bezbolan iako je roler prepun iglica, a više o njemu saznajte u narednom delu teksta.

Kako se koristi roler za lice?

 

Pre nego što isprobate roler za lice morate ukloniti čestice šminke i prljavštine nakupljene tokom dana. Nekoliko kapi prirodnog losiona ukloniće pomenute čestice i osvežiti kožu pripremiviši je za tretman rolanja. Saznajem istražujući da se ne preporučuju grubi pilinzi, jer mogu učiniti kožu osetljivom tako da joj roler za lice ne prija. Micelarne vode i tonici dolaze u obzir, ali nemojte nanositi veliku količinu na tupfer zbog prisustva alkohola koji može isušiti kožu.

Kada ste očistili lice spremni ste se za tretman vraćanja svežine i sjaja svoje kože! Sve što treba da uradite jeste da ispratite naredne korake.

1. Uklonite rolerom bore na čelu

 

Krećemo od čela kako bi smanjili duboke horizontalne bore koje mogu nastati u kasnim dvadesetim. Nema potrebe da ih prekrivate teškim korektorima!

Rolerom za lice najpre prelazite od obrve ka korenu kose, uspravno kako bi podstakli cirkulaciju. Zatim temeljno, odlučnim pokretima bez zaustavljanja izmasirajte rolerom horizontalne bore. Kažem bez zaustavljanja i mislim treba pratiti jedan pravac.  Nemojte se  vraćati u nazad i ponavljati pokret na istom mestu.

Imate bore mrštilice? Ne brinite, saznajte sve o borama između obrva kako bi ih se rešili za svagda!

Važno je da ruka bude opuštena i da ne pristiskate roler uz kožu, on treba lepo da klizi i opušta čitavo telo!

Moram da napomenem da se čelo može tretirati ukoliko je čisto, odnosno nemate upaljene bubuljice. Prirodnim serumom isušite akne i tak kada potpuno nestanu upotrebite roler za lice. Inače može dodatno pospešiti infekciju i izazvati jak bol!

2. Upotrebite roler za lice i volumen obraza

 

Prilikom vraćanja volumena obrazima i peglanja finih, sitnih bora pratite oblik svog lica. Krenite od nosa ka spoljašnjem delu obraza. Nemojte se vraćati u nazad, već sledeći pokret ponovo krenite od nosa ka ušima. Kada stignete do brade ne preskačite je!

3. Roler za lice i brada

 

Brada izgleda kao mali prostor sve dok ne uđete u pedesete i primetite da se luk usana spustio ka njoj, tačnije ka dole dajući licu tužan izgled. Potrebno je pokrenuti cirkulaciju i sprečiti drastične promene volumena i oblika usana rolerom za lice. Naravno, nećete ga rolati na usnama koje su tanke i osetljive.

Prelazite rolerom preko brade od linije donje usne ka dole, sitnim i kratkim pokretima. Odmah nakon toga spustite roler niz liniju vrata kako bi se rešili podbradka.

4.Smanjite podbradak rolerom za lice

 

Svakodnevnom upotrebom rolera za lice na podbratku  možete sprečiti pojavu guščije kože koja visi, kvareći izgled celokupnog lica. Laganom masažom podstaknite cirkulaciju i primorajte kožu na pokret. Usled konstantnog savijanja ovom delu lica potrebno je posvetiti više pažnje!

Možete se zadržati na podbradku pet do deset minuta, ali budite pažljivi. Ne pritiskajte roler već ga pustite da lagano klizi i stvara prijatan osećaj.

5.Roler za lice i bore na vratu

 

Bore na vratu postaju manje vidljive zahvaljujući tretmanu rolanja, koji ide u dva smera. Ovog puta rolajte uspravno od ključne kosti ka gore i obrnutim smerom. Intezivnim rolanjem podstaći ćete regeneraciju osetljive kože vrata.

Nemojte preterivati jer je koža vrata nešto tanja, mogu ostati crveni tragovi.

U dvadesetim roler za lice možete koristiti bez podloge nekoliko minuta. Laganim pokretima izmasirajte lice odmah nakon ustajanja, kako bi se razbudili.

Ipak, ukoliko želite da tretman traje desetak minuta i više neophodna je podloga. Prirodnim uljima protiv bora ili hidratatnom kremom namažite lice i zatim upotrebite roler. Dugo rolanje neće prijati suvoj koži, može ostaviti crvene i bolne tragove!

Krema ili ulje podstaknuće dodatno elastičnost lica, svojom hranjivom vrednošću! Sprečiće dehidrataciju lica tako da će obrazi ostati meki i nežni na dodir. Posebno su važni za vrat, na kom je koža tanka i sklona irtiraciji.

Vrste rolera za lice

 

Birate ih na osnovu stanja vaše kože! Ukoliko ste na pragu pedesetih i strepite od dubokih bora na licu tu je dermaroler sa iglicama. Za svakodnevno podsticanje cirkulacije i sprečavanje nadutosti tu je roler od žada.

Hajde da objasnimo delovanje svakog ponaosob, kako bi bili sigurni u svoj izbor!

 Roler za lice od žada

 

Roler od žada može regulisati nivo lučenja sebuma, što znači da vas jednom za uvek može rešiti masne kože lica. Pre samog rolanja zelenim poludragim kamenom nanesite kremu koja odgovara tipu vaše kože. Postaćiće cirkulaciju, tako da dostignete ideal normalne kože.

Pogledajte sve o roleru od žada!

Sprečava pojavu novih bora na koži, zadržavajući lice elastičnim. Ukoliko želite da povratite tonus kože lica i opustite čitavo telo birajte sveto rozu boju poludragog kamena za rolanje!

 

roler za lice upotreba

 

Roler od rozenkvarca

 

Stručnjaci su istraživali uticaj rozenkvarca na kožu lica i došli do zaključka da smanjuje stres. Dakle rolerom od rozog kamena spasićete lice od bubuljica usled stresa i pružiti celom telu odmor.

Pravilnim pokretima rolanja vratićete tonus vašim obrazima i sprečiti pojavu dubokih bora. Rozenkvarc kao poludragi kamen tu je da dovede čitavo telo u balans, pa koža lica postaje sveža i ten ujednačen. Kao takavog možete ga koristiti u dvaedesetim ali i u pedesetim godina, nećete pogrešiti!

Mana masažera za lice od rozenkvarca i žada jeste njihova težina. Mogu biti teški za vašu ruku tako nesvesno izvršite jak pritisak na vaše lice. Budite pažljivi prilikom prvog korišćenja, kasnije ćete steći osećaj u prstima i uživati u svakodnevnom rolanju.

Naredni roler za lice ipak prepustite stručnjacima!

Drveni  roler za lice

 

Drvene rolere pronalazim u različitim oblicima kako bi se prilagodili svim delovima vašeg lica. Koriste ih kozmetičari obućeni za maderoterapiju. Deluju dubinski podstičući tkivo na regeneraciju. Koža tokom tretmana izbacuje toksine na površinu, tako da pore ostaju čiste a koža zdrava.

Ukoliko se odlučite da ih isprobate nemojte to raditi kod kuće, drvena struktura i jak stisak povrediće vaše lice. Prepustite se stručnjacima i potpuno opustite tokom tretmana. Izađite iz salona čistog i podmlađenog lica.

Dermaroler sa iglicama

 

Dermaroler ima minijaturne iglice na sebi, koje ubadaju kožu i šokiraju ćelije terajući ih na pokret. Ne ostavljaju vidljiva oštećenja i sam tretman dermarolanjem je prijatan i opuštajuć.

Dame u dvadesetim, nakon puberteta, obožavaju ovaj proizvod jer može ublažiti vidljivos fleka i rupica od bubuljica. Ukoliko ste cedili bubuljice tokom puberteta, dermaroler će primorati lice da pravi više novih ćelija. Ubrzaće se regeneracija kože, tako da stare i oštećene ćelije otpadaju. Kao rezultat čitavog procesa imaćete meke obraze i ujednače ten! Fleke i ožiljci od akni u kombinaciji dermarolera i prirodne kreme za lice potpuno će nestati.

Imate duboke bore na čelu? Nadute podočnjake?

Dermaroler sa iglicama vrši dubinsku drenažu lica, tako da jutarnja nadutost i podočnjaci nastali usled slabe cirkulacije nestaju. Bore se uz adekvatan prirodan anti age serum popunjavaju i možete izgledati do deset godina mlađe! Kako je intenzivan ne preporučuje se svakodnevnom rolanje, jednom do dva puta nedeljno biće dovoljno, tako da budete zadovoljni postignutim rezultatima!

Gde kupiti roler za lice?

 

Pomenute rolere pronaći ćete u većim drogerijama i dobro opremljenim apotekama. Roler za lice DM je posebna kategorija koju možete pretražiati online ili otići direktno i izabrati neki za sebe.

Danas je popularna online kupovina, koja je pravo zadovoljstvo prilikom poručivanja krema za lice i drugih kozmetičkih preparata. Ipak, nije preporučljiva prilikom izbora rolera za lice.  Aliekspres se usijao i pruža nam pregršt rolera za lice, ali dobro čitajte opise proizvoda.

Proverite sastav rolera da ne bi stigao običan plastični roler obojen u zeleno, tako da izgleda kao roler od žada.

Cena rolera za lice

 

Cena rolera za lice na pomenutom sajtu je pristupačna i mami većinu dama. Ipak, vodite se kvalitetom jer roler za lice može trajati nekoliko godina. U drogerijama ih pronalazim po ceni od 400 dinara pa na više. Možda vas iznenadi neka akcijska cena u narednom periodu!

Roler za lice – iskustva

 

Čitajući iskustva korisnica dolazim do zaključka da su roleri za lice omiljeni svima, bez obzira na godine. Nakon puberteta važni su devojkama kako bi povratile samopouzdanje i uklonile ožiljke od akni. Sa druge strane, razbuđuje njihovo lice, pripremajući ih za jutarnje obaveze!

Dame u najboljim godinama obožavaju roler za lice u kombinaciji sa prirodnom kremom protiv bora. Sprečava viseće podočnjake i duboke brazde na licu koje su frustrirajuće! Muškarci se nisu usudili da sami isprobaju roler za lice. Neki od njih čude se rozoj spravici koju im je pokazala žena i koja tako dobro prijanja uz obraze. Ipak priznaju da uklanja stres nakon napornog dana na poslu i opušta mišiće lica!

Sada znate kako da izaberete adekvatan roler za svoje lice! Verujem da će i vaša koža  biti oduševljena njime.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *