ricinusovo ulje za trepavice i obrve
Oči

Ricinusovo ulje za trepavice i obrve – zašto je toliko dobro?

Isprobajte ricinusovo ulje za trepavice i obrve, uživajte u njihovoj regeneraciji! Postaće gušće i ulepšati vaš pogled, a evo šta treba znati o tome!

Ricinusovo ulje je rasprostranjeno širom sveta, nema apoteke u kojoj ga neće pronaći po pristpuačnoj ceni. Stručnjaci ga mešaju i dodaju u različite kozmetičke preparate a sve sa ciljem nege i obnavljanja kože vašeg lica.

Mi dame, nekako uspevamo da se izborimo sa bubuljicama i neujednačenim tenom. Ipak, kratke i retke trepavice i obrve potpuno ruše samopouzdanje toliko da sam ja danima bila prepokupirana njihovim izgledom i krivila sebe za oštećenja koja su pretrpela. Istina je da maskara i veštačke ekstenzije čine trenutno pogled bujnim, ali oštećuju vaše prirodne vlasi. Oštećuju ih trajno i pre nego što počnete da se kajete kao ja zbog opadanja trepavica, isprobajte ricinusovo ulje! Povratićete sjaj i volumen trepavica i obrva pravilnim nanošenjem istog.

Evo kako!

Da li ricinusovo ulje za trepavice deluje?

 

 

ulje ricinusa za rast trepavica

 

Ricinusovo ulje za trepavice i obrve deluje, pravilnim nanošenjem kao što sam već napomenula. Ima svojstvo regeneracije kože, tako da ga stručnjaci dodaju različitim serumima i kremama. Možete ga iskoristiti čistog, tako da koža vaših kapaka upije potrebne hranjive materije i podstakne rast dlake.

Saznajem istražujući da može ojačati vaše postojeće vlasi i spasiti ih od lomljenja i otpadanja. Pritom, primorava kožu na stvaranje novih ćelija tako da postaje jača i vitalnija. Kao rezultat procesa dobijate nove folikule dlake,  volumen i gustinu trepavica.

Maja je mnogo kombinacija probala, dok nije pronašla onu koja joj se najviše isplati. Za kratko vreme, dobila je neuporedivo bolje rezultate u odnosu na bilo šta što je probala. Sada ima tako guste trepavice, da svi misle da su veštačke. Šta joj je pomoglo? Pročitajte njeno lično iskustvo na ovom linku: https://lepolice.com/vestacke-trepavice-zamenila-prirodnim-i-gustim/

Retke obrve ruše samopouzdanje žena i muškaraca i nemaju veze sa godinama. Pogotovo pripadnici jačeg pola ne vole da eksperimentišu sa kozmetičkim preparatima, a kako presađivanje obrva nije svima dostupno tu je prirodno ricinusovo ulje. Nanošenjem na vlasi obrva i okolnu kožu, luk obrva se produžuje. Napokon ostvarujete svoj ideal lepote i to potpuno prirodno.

Na koji način deluje ricinusovo ulje za trepavice?

 

Ricinusovo ulje ima svojstvo regeneracije kože i podstiče stvaranje novih zdravih i jakih vlasi zahvaljujući omega 3 masnim kiselinama.

Masne kiseline hrane ćelije i jačaju ih, tako da se one osećaju sigurno. Znaju da imaju dovoljno hrane i počinju da napreduju, ubrzava se proces stvaranja novih ćelija kože i novih vlasi trepavica i obrva. Rastu i razvijaju se dajući vašim očima svež, zavodljiv izgled!

Pored omega 3 masnih kiselina sadrži vitamin E, koji jača postojeće vlasi trepavica. Posebno je važan ukoliko su trepavice lomljive i oštećene od uvijača za vlasi i nadogradnje. U tim trenucima potrebni su vam vitamini, kako bi sprečili dalje opadanje vlasi  i vratili im volju za životom. Vitamin E iz ricinusovog ulja zajedno sa riconoleičnom kiselinom  hidrira kožu kapaka, i daje snagu samom korenu trepavice. Dakle, zadržavate postojeće vlasi i dobijate nove na prirodan način.

Ne nije dovoljno samo nakapati ricinusovo ulje,  šta više to je rizično! Potrebno je pravilno naneti ricinusovo ulje na vlasi, kako bi postale jake i neodoljive.

Kako se koristi ricinusovo ulje za trepavice i obrve?

 

U apoteci pronalazim bočicu ricinusa od svega 50ml, po pristupačnoj ceni. Takva mililitraža dovoljna je za narednih šest meseci i potpuno će oporaviti vaše trepavice i obrve. Kako bi što pre videli rezultate, iskoristite blagodeti ovog prirodnog ulja na pravilan način!

Kada odlučite da nanesete ricinusovo ulje na trepavice i obrve, lice i vlasi treba da budu čiste. Potrebno je ukloniti sve zaostale čestice šminke, prirodnim losionom za lice. Dezinfikovaće kožu i otvoriti pore, tako da je lice spremno da upije hranjive materije. Pore su na koži, tako da do samog folikula dlake (koji je u unutrašnjosti kože) stiže brdo hranjivih materija! Kako bi ricinusovo ulje ojačalo postojeće vlasi i dao im svež i sjaja izgled, potrebno je očistiti ih od ostataka maskare. Par kapi losiona rešiće vas nečistoća, tako da uživate u narednim koracima.

PRVI NAČIN: Nanošenje ricinusovog ulja prstima

 

Ricinusovo ulje možete naneti na trepavice i obrve prstima, ukoliko prethodono dobro operete ruke. Ovakav vid korišćenja zahteva dodatnu pažnju i koncetraciju, jer ricinusovo ulje ne sme da upadne u oko. Ukoliko se to dogodi može se stvoriti jaka alergijska reakcija.

Zato dame izbegavaju nanošenje ricinusovog ulja za trepavice prstima. Želite da budete hrabri?

Malu količinu ricinusovog ulja nanesite na kažiprst i zatim dobro rastrljajte, tako da ne ostanu krupne čestice koje mogu doći u dodir sa sluzokožom oka. Zatvorite kapak i lagano pređite preko vlasi trepavica u jednom potezu. Zatim temeljno namažite obrve, ali tako da ricinusovo ulje ne curi sa njih. Suviše ulja na obrvama slivaće se do oka i stvoriti probleme!

Zato vam preporučujem naredne načine nanošenja!

DRUGI NAČIN: Nanošenje ricinusovog ulja za trepavice štapićem za uši

 

ricinusovo ulje za trepavice upotreba

 

Natopite štapić za uši ricinusovim uljem, a zatim iscedite prstima višak. Napominjem da najpre dezinfikujete ruke kako se bakterije iz spoljašnje sredine ne bi zalepile na vatu štapića. Zatim pažljivo prelazite preko kapaka uz sam rub trepavica.

Potrebno je strpljenje jer kada krenete da mažete vlasi štapićem. Za brže rezultate važno je biti temeljan i posvetiti se svakoj vlasi ponaosob. Vucite štapić od korena trepavice ka njenom kraju, zatvorenog oka kako bi sprečili da ricinusovo ulje dođe u kontakt sa sluzokožom. Držite oči zatvorenim nekoliko minuta kako bi se vlasi postale suvlje i kako se čestice ne bi slivale do vaših očiju.

Zahvaljujući narednim redovima izbećićete moguće kontraindikacije

TREĆI NAČIN: Nanošenje ricinusovog ulja četkicom maskare

 

Iskoristite četkicu istrošene maskare za  nanošenje ricinusovog ulja na trepavice i obrve. Najpre je operite sapunom i dobro isperite tako da njene vlasi budu čiste i nežne pod prstima! Umočite je u ricinusovo ulje i zatim prislonite uz vlasi trepavica.

Jednostavnim pokretom nanošenja maskare učinićete vlasi hidriranim i nahraniti folikule dlake, tako da trepavice postanu zavodljive. Jednako se posvetite i obrvama, potrebno je sveka nekoliko sekundi za nanošenje. Rezultati neće izostati!

Da li je bezbedno nanositi ricinusovo ulje na trepavice i orve?

 

Ricinusovo ulje se koristi vekovima u nazad i kao su njegova pozitivna svojstva poznata, pronalazi se u malim bočicama u svakoj apoteci. To nam govori da jeste bezbedno i da je prošlo potrebna ispitivanja stručnjaka i analize.

Danas se posebno ističu studije o uticaju ricinusovog ulja na vlasi obrva i trepavica, jer je fascinantno koliko podstiče njihov rast.

Bezbedno je ukoliko ga pravilno koristite i ne dozvolite da kapljice dođu u kontakt sa sluzokožom oka.

Osetljiva koža lica traži dodatnu pažnju, pa se preporučuje da najpre ricinusovo ulje isprobate na podlaktici. Ukoliko nema crvenila i svraba pažljivo ga nanesite na vlasi trepavica i obrva.

Samo riicnusovo ulje nije loše, nema u sebi štetne materije jer je potpuno prirodno. Međutim u sebi ima jaku koncetraciju hranjivih materija, koja može šokirati osetljivu kožu lica. U tom slučaju potrebno je potražiti prirodan serum za trepavice, u kom su stručnjaci srazmerno samešali prirodne hranjive materije.

Ricinusovo ulje za rast trepavica i obrva

 

Ukoliko ricinusovo ulje koristite svakodnevno i pravilno, rezultati neće izostati. Saznajem čitajući iskustva dama, da su se vlasi njihovih trepavica i obrva potpuno oporavile i dobile na gustini nakon tri meseca.

To je ujedno i period kada treba napraviti pauzu.

Nakon tri meseca koži je potreban odmor, pa joj dopustite da prodiše i funkcioniše bez dodatnih hranjivih materija.

Možete povremeno u četvrtom i petom mesecu nanositi ricinusovo ulje, ali ne svakodnevno.

Želite brze rezultate?

Čuli ste da za serum za trepavice i niste sigurni da li je bolji i zašto?

Tu smo da odgovorimo na sva pitanja!

Serum ili ricinusovo ulje za trepavice i obrve – šta je bolje?

 

Kako samo ricinusovo ulje može biti jako za osetljivu kožu lica, potrebno je izabrati proizvod koji održava balans. Balans takav da hidrira kožu kapaka i podstiče volumen trepavica, tako da izbegnete crvenilo, svrab i oticanje kapaka.

Pogrešno je potpuno se odreći blagodeti ricinusovog ulja. Stručnjaci su toga bili svesni i pripremili serum sa dodatkom hranjivih materija ricinusovog ulja, vitaminom E i drugim biljkama. Badem iz prirodnog seruma za rast trepavica umiriće kožu kapaka, tako da ne pogledne iritaciji. Pružiće trepavicama neophodan sjaj tako da istaknu lepotu očiju i učine lice odmornim. Kako bi izrasle nove vlasi,  ruzmarin i arganovo ulje podstiču folikul dlake.

Imajte na umu navedene biljke prilikom izbora seruma za rast trepavica, neka sadrži barem dve i učiniće pogled zavodljivim. Pročitajte dva puta deklaraciju i izbegnite formaldehide i druge hemijske supstance, koje samo trenutno deluju.

Prirodni serum za rast trepavica može potpuno oporaviti vlasi za 21 dan, što je glavna prednost u odnosu na nanošenje čistog ricinusovog ulja.

Ricinusovo ulje za trepavice – iskustva

 

ricinusovo ulje za trepavice

 

Stručnjaci su u studiji o razvitku i visokom sjaju dlake došli do zaključka da ricinusovo ulje podstiče rast ali i vraća lepotu vlasima, tako da izgledaju sveže i jako. Posebno je zanimljivo to što pozitivno utiče na sve pigmente vlasi. Ricinusovo ulje će pomoći u procesu regeneracije, tako da dostignete željeni izgled lica.

Ljiljana (26 godina):’’ Moje trepavice su bile guste, sve dok nisam pred svadbu prijateljice otišla u salon na nadogradnju, tačnije na ruski volumen trepavica.

Ruski volumen me je osvojio i narednih meseci sam ponavljala korekciju, tako da su duge i guste vlasi isticale moje oči. Kada sam skinula nadogradnju očekivala sam mala oštećenja, a imala sam rupe između dve vlasi. Rupe koje su primećivali ljudi oko mene! Sve što sam tada želela bilo je da izrastu nove trepavice i budu zauvek tu, makar malene.

Nisam želela nikakve kozmetičke tretmane, tada sam shvatila vrednost prirodnih ulja za trepavice. Ricinusovo ulje učinilo je da se za svega dva meseca takozvane rupe popune. Izrasle su nove vlasi, koje nisu bile bujne, ali su popunile rupice. Nastavila sam da koristim ricinusovo ulje i danas, godinu dana kasnije, imam bujne trepavice na kojima mi zavide! ‘’

Marko (42 godine):  U tridesetim sam počeo da gubim kosu usled stresa i uvek sam se tešio da će mi ostati uredan luk obrva. Nije bilo tako, proređivale su se sve dok mi žena nije preporučila ricinusovo ulje.

Ne volim mnogo da se mackam i koristim različite preparate. Imam hidratantnu kremu i mislio sam da je to dovoljno za lepotu mog lica. Ipak, redovno nanošenje ricinusovog ulja na obrve povratilo je punoću i sjaj dlake. Sada imam jasan luk koji pristaje obliku mog lica, a kako se ne bi izgubio dva puna nedeljno nanosim ricinusovo ulje na obrve. ‘’

Vreme je da i vi  iskoristite blagodeti koje nam priroda pruža i imate zavodljiv pogled, o kakvom svi sanjaju! Zašto da ne? Pokušajte sa ricinusovim uljem za trepavice i obrve.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *