ruski volumen trepavica
Oči

Ruski volumen – nadogradnja trepavica koja osvaja svet!

Ruski volumen trepavica obećava više od gustine i dužine! To je hipervolumen koji neće proći neprimećeno i postao je pravi hit! Radi se o sledećem…

Ruski volumen trepavica može istaknuti vaše crte lica i senzualnost vaših očiju! Kako od davnina govore da su oči ogledalo duše, jasno je zašto želimo da izgledaju najbolje moguće! Pred važan sastanak, proslavu ili dejt ruski volumen trepavica povećava samopouzdanje dama širom sveta ističući lepotu njihovog lica!

Za sada znate po samom nazivu da nam tretman stiže iz Rusije. Ali, to nije dovoljno!

Šta je ruski volumen trepavica? 

 

Ruski volumen trepavica predstavlja nadogradnju vlasi, tako da one izgledaju dugačko i zanosno. Primetna gustina vlasi postiže se lepljenjem dve ili više trepavica, uz jednu vašu prirodnu.

Zahvaljujući njemu izbećićete svakodnevno nanošenje maskare i odmah po ustajanju imati istaknute oči.

Kako bi postigli ruski volumen trepavica potrebno je posetiti kozmetički salon. Nema načina da se sam tretman odradi kod kuće. On zahteva punu pažnju stručnjaka kako bi zasenili pogledom. O samom načinu izvođenja tretmana pričaćemo nešto kasnije!

Čuli ste za ruski volumen trepavica, jer je poznata metoda u koju se kunu poznati. Posebno je dobra ukoliko idete na odmor i želite da se posvetite planinarenju, obilasku prirode ili sunčanju na plaži. Devojke koje ne žele svakodnevno da nanose maskaru i brinu hoće li se šminka razmazati povećavaju dužinu svojih trepavica takozvanim ruskim volumenom. Odmah po ustajanju imaju svež izgled lica i toliko istaknute trepavice da potpuno zaborave na šminku!

Naravno, ukoliko volite prirodniji izgled i blago istaknute oči ruski volumen trepavica može vam i to pružiti. Adekvatan kozmetičar izvršiće nadogradnju vlasi, tako da oči izgledaju odmereno i sveže. Tragovi umora će uz pravilnu negu lica i zanosne trepavice potpuno nestati. Zasijaćete na poslu već u ranim jutarnjim časovima!

Maji se nije dopadala ideja da stalno koriguje izgled svojih trepavica. Htela je volumen i gustinu – stalno. Uspela je u tome. Progustila je svoje prirodne trepavice. Šta joj je pomoglo u tome? Saznajte iz njenog iskustva na ovom linku: https://lepolice.com/vestacke-trepavice-zamenila-prirodnim-i-gustim/

Kako se radi ruski volumen trepavica?

 

nadogradnja trepavica ruski volumen

 

Ovaj metod poznat je po svojoj izdržljivosti, jer se direktno veštačka trepavica lepi tik uz vašu prirodnu. Dakle,  efekat nije isti kao kada zalepimo veštačke trepavice kod kuće na rub kapaka!

Ruski volumen trepavica dizajniran je tako da izgleda prirodno na vašim očima i da vlasi budu izrazito guste!

Tako je, tik uz koren vaše prirodne trepavice stručnjak prislanja dve ili više vlasi i specijalnim lepkom ih učvršćuje. Lepak za ruske trepavice posebno je pripremljen i dizajniran samo za ovakav vid nadogradnje. Naravno prošao je istraživanja stručnjaka, tako da bude bezbedan za nanošenje na osetljivu kožu oko očiju. Čvršći je i postojaniji, za razliku od lepka za trepavice koji se koristi kod kuće i traje nekoliko sati!

Dobro, dakle tretman je sitničav tako da se uz svaku vlas dodaje nekoliko veštačkih. Pitate li se kako tačno izgleda čitav proces i koliko je vremena potrebno da se završi?

Nadogradnja trepavica ruski volumen – korak po korak

 

Pred odlazak kod kozmetičara potrebno je očistiti lice prirodnim losionom.

Birajte losione koji su na prirodnoj bazi i izbegavajte uljanu strukturu. Ulje ostaje na vlasima prirodnih trepavica i može otežati sušenje lepka za trepavice!

Možete uraditi i dubinsko čišćenje lica, koje će osvežiti celokupnu kožu i omogućiti porama da dišu.

Kada odete u izabrani salon budite svesni da je za ruski volumen trepavice potrebno dva do dva i po sata. Ne mora vam biti dosadno, jer se se tokom nadogradnje trepavica na ruski način leži na kozmetičkom stolu. Većina salona omogućiće vam prijatnu muziku, pa se za tih dva sata možete potpuno opustiti!

Specijalizovanom pincetom uzimaju veštake vlasi i zatim ih prilepljuju uz svaku vašu prirodnu trepavicu. Na taj način ističete oči i dobijate raskošan izgled lica!

Važno je da napomenem da je lepak za trepavice nešto jače strukture tako da može irtirati osetljuvu kožu očiju. Stručnjaci lepe jastučiće na gornji deo kapka i tik ispod trepavica. Tako sprečavaju curenje lepka i dodir sa sluzokožom.

Kako bi tretman bio potpuno bezbedan potrebno je nakon nanošenja svih veštačkih vlasi ležati jos dvedesetak minuta. Lepak za ruski volumen trepavica će se učvrstiti tako da ne klizi i ne dođe u dodir sa očima. Preporučujem vam da naglasite kozmetičaru ukoliko imate izrazito osetljivu kožu oko očiju. Postoje antialergijski lepkovi koji su nešto blaže strukture!

Kako se lepak za ruski volumen trepavica potpuno sjedinio i osušio nemojte se tuširati vrelom vodom i koristiti saunu u narednih dan, dva. Omogućićete vašim očima da ostanu zanosne duže vreme i sprečiti rastapanje lepka. Ukoliko se lepak rastopi izaziva suzenje očiju i druge kontraindikacije!

Nakon tretmana lice treba održavati pravilno, tako da ruski volumen trepavica ostane uredan i lep!

Kako negovati  ruski volumen trepavica

 

Malim češljićem za obrve nakon jutarnjeg umivanja slobodno očešljajte svoje guste trepavice. Na taj način skinućete prljavštinu sa njih i sprečiti uvijanje i upadanje istih u oko. Naravno, prave i čiste vlasi duže će trajati i ulepšavati vaše lice!

Možete slobodno nanositi prirodnu kremu na predeo oko očiju, kako bi koža ostala hidrirana i  sveža. Jedino izbegavajte losione i tonike za čišćenje lica na uljanoj bazi i sa previše alkohola unutar sebe!

Kome je namenjen ruski volumen trepavica? 

 

Ruski volumen trepavica namenjen je svima, bez obzira na  godine. Sve dame u specijalnim prilikama zaslužuju zavodljiv izgled očiju i mogu se podvrgnuti tretmanu nadogradnje.

Generalno, kada je ruski volumen trepavica počeo da se izvodi bio je namenjen damama sa izrazito retkim trepavicama . Ukoliko su vlasi krhke i razređene upravo lepljenje nekoliko veštačkih za jednu vašu vlas, biće pravo osveženje za  oči!

Da li ga uopšte izabrati? Šta kada već imate guste prirodne vlasi?

Svilene trepavice vs ruski volumen trepavica

 

Svilene trepavice takođe se lepe uz samu vlas vaše prirodne, ali nešto slabijim lepkom. Nije potrebna specijalna struktura lepka za trepavice, jer se lepi jedna veštačka svilena vlas. Ruski volumen popunjava svaki milimetar, i u zavisnosti od oblika očiju i vaše želje spaja se dve do šest vlasi i lepi uz jednu vašu!

Svilene trepavice nešto kraće ostaju na vašim kapcima u poređenju sa ruskim volumenom. Jednostavno je jer kada imate nekoliko vlasi na jednom korenu, ako otpadne jedna ostaće vam druge dve, tri. Dakle, malo će se ruski volumen trepavica razrediti, ali duže će se zadržati od lepljenja pojedinačne svilene trepavice!

Ukoliko ste u žurbi svilene trepavice mogu biti dobar izbor. Za samo lepljenje potrebno znatno manje vremena!

Pomenula sam da na jednom korenu koji se lepi uz vašu veštačku trepavicu ima nekoliko vlasi. Pitate se kako izabrati pravu količinu ?

2D, 5D – koji volumen ruskih trepavica odabrati? 

 

Ruski volumen trepavica naći ćete sa oznakama 2D, 3D, 5D , 6D a ponekad imamo i primerak 4D trepavica.

Broj 2 označava dve vlasi iz jednog korena, dok naprimer šestica označava šest vlasi iz istog korena.

Možete izabrati koji god volumen želite, ali imajte na umu težinu 6D trepavica. Preporučuju se dama sa izuzetno retkim prirodnim trepavicama. Povećaće njihovu gustinu i na adekvatan način istaći lepotu očiju!

Ukoliko želite da upotpune vašu večernju šminku, 2D i 3D ruski volumen trepavica može biti pravi izbor. Stručnjaci po obliku oka preporučuju broj vlasi na korenu, pa budite slobodni i pitajte ih za savet!

Koliko traje ruski volumen trepavica? 

 

Ruski volumen trepavica može trajati od četri do šest nedelja, ukoliko ih pravilno održavate.

Čitajući iskustva korisnica saznajem da su nekima od njih trajale tri nedelje, ali ih nisu češljale. Zato je važno ispoštovati preporuku stručnjaka i pravilno održavati veštačke vlasi.

Da li je potrebna korekcija ruskih trepavica? 

 

Kada otpadne jedna vlas ruske trepavice ostaće vam druge na korenu, tako da nećete primetiti znatnu razliku. Već po ispadanju dve do tri vlasi ruski volumen trepavica će se razrediti i ličiti na klasične svilene trepavice.

Neke od dama žele da zadrže prvobitni izgled lica, kao što je tik nakon tretmana, odlazeći na korekciju svake nedelje. Svakako vam je potrebna ukoliko zavolite ruski volumen trepavica i želite da bude tu duže od mesec dana!

Samo skidanje veštačkih vlasi ne treba izvoditi kod kuće. Možete oštetiti i iščupati prirodnu trepavicu. Kao što vidite, ponovna poseta kozmetičkom salonu je neophodna!

Da li je ruski volumen trepavica bezbedan? 

 

ruski volumen trepavica nega

 

Ruski volumen trepavica međunarodno je priznata metoda nadogradnje , popularna širom sveta. Iskustva dama potvrđuju da je svaka koža drugačija i da su kontraindikacije moguće. Osetljivoj koži lica ne mora prijati lepak za trepavice koji se koristi. Može doći do upale očiju, oticanja kapaka ili u blažoj varijanti svraba. Ne smete češkati lice, već prijaviti kozmetičaru problem kako bi skinuo vlasi sa vaših kapaka! Grubo češkanje i dodirivanje oka može stvoriti infekciju, koja zahteva posetu lekaru.

Tu se završava priča o bezbednosti. Dakle, potrebno je pratiti osećaj nakon tretmana i ne zanemarivati signale koje nam telo šalje!

Po skidanju  veštačkih vlasi dame se žale na oštećenja njihovih prirodnih trepavica. Usled težine koju trpe po nekoliko nedelja, vaše trepavice mogu izgubiti proteine. Mogu početi da se lome i otpadaju.

Pročitajte više o razlozima opadanja trepavica.

Ukoliko se hranite zdravo i negujte lice pravilno opadanje prirodnih vlasi ne mora biti drastično. Ipak, nakon nedelju dana po skidanju većina primeti sitne rupice. Nakon nekoliko nedelja nova vlas će izrasti i popuniti prazno mesto! Evo kako možete ubrzati rast trepavica.

Kako bi povratili sjaj svojih prirodnih vlasi i izgledali lepo nakon skidanja ekstenzija, pružite dodatnu snagu prirodnim trepavicama. Svakodnevno ih hranite prirodnim serumima za rast trepavica i primetićete da postaju duže. Neke od devojaka svakodnevnom negom dovele su svoje trepavice do savršenstva, tako da im su zaboravile na nadogradnju i ruski volumen trepavica!

Za ojačavanje prirodnih vlasi  potrebno je uložiti strpljenje. Tačnije, za potpunu regeneraciju potrebno je nekoliko nedelja ali su efekti trajni!

U žurbi ste trenutno i ruski volumen trepavica vam je neophodan? Čini se kao jedino rešenje?

Trepavice ruski volumen – cena

 

Cena ruskog volumena trepavica zavisi od salona koji izaberete i od grada u kom trenutno živite!

Sama nisam mogla da vam dam relevantan podatak, bilo je potrebno istraživati! Došla sam do zaključka da je okvirna cena tretmana od 3500 hiljade pa na više. Nekad dostiže cenu od 6 ili 7 hiljada dinara. Korekcije ruskog volumena trepavica su znatno pristupačnije, što je lepa vest za vaš novčanik!

Vredi li uložiti novac? Šta kažu korisnice?

Iskustva sa ruskim volumenom trepavica

 

Korisnice su na prvi pogled očarane ruskim volumenom trepavica. Na odmoru su pravi spas, jer ne moraju svakodnevno nanositi šminku. Koža se odmara i regeneriše, bez pudera, korektora i maskare!

Sa druge strane, po skidanju teških ekstenzija prirodne vlasi su oštećene! Potrebno je krenuti od nule i pravilno negovati svoje vlasi. Dame navode da tada blistavost ruskog volumena trepavica potpuno bledi.

Vi izvucite najbolje iz njih. Negujte prirodne trepavice, a ruski volumen ostavite za specijalne prilike!

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *