teenlifting lica
Bore

Teenlifting lica – tretman koji skida godine!

Teenlifting lica je prirodan anti age tretman koji  jača mišiće ispod vaše kože, tako da izgledate mladoliko i zategnuto. Nema nuspojave, a izvodi se na sledeći način!

Šta je teenlifting lica?

 

Teenlifting lica predstavlja zatezanje mišića u unutrašnjosti kože, odnosno jačanje mišićnih vlakana kako bi tonus vaše kože ostao besprekoran.

Ovo je ujedno jedan od najpreporučljivijih anti-age tretmana jer u kombinaciji sa prirodnom kremom podmlađuje vašu kožu na potpuno prirodan način, bez mogućih kontraindikacija. Ujedno, po prvi put jedan tretman zaista jača kožu i mišiće dajući im dodatnu snagu.

Do sada ste čuli za tretmane koji pospešuju stvaranje kolagena na licu ali ni jedan ne uspeva da se izbori sa glavnim problemom – opuštanjem i rastezanjem mišića u unutrašnjosti lica. Postoji botoks koji mišiće učvršćuje tako da ne možete da ih teže pomeraate, mimika postaje otežana.

E pa, napokon imate prirodan izbor i tretman koji je praktično fitnes za mišićnu sutrukturu vašeg lica. Jača vlakna mišića tako da se oni zatežu i sa sobom povlače kožu koja ostaje mladolikog izgleda!

 

teenlifting lica rezultati

 

Rekoh ja fitnes, ali to ne znači da morate izvoditi vežbe.

Bezazlena struja prodire zahvaljujući specijalizovanom aparatu do mišića i izaziva kratke kontrakcije. Apsolutno svi mišići (od mišića očiju usta, pa sve do vrata) aktiviraju se i jačaju uz svaki pokret, održavajući tonus kože.

Skeptični ste?

Bez brige, ima još načina.

Lila je pronašla fantastično rešenje za svoj problem, koji je odneo godine i zagladio duboke linije na licu. Ona danas blista, a isto možete vi i to bez odlaska na naporne tretmane lica. Možete protiv bora da se borite kod kuće. Kako? Saznajte iz njenog ličnog iskustva na ovom linku: https://lepolice.com/dobila-sam-bitku-sa-borama/ .

Kada je tonus kože dobar onda je elastičnost lica na zavidnom nivou, samim tim uz teenlifting lica odlažete pojavu dubokih bora. Ukoliko su već duboke bore na vašem licu ovaj tretman može učiniti vašu kožu do pet godina mlađom, jer će ojačati opuštene mišiće tako da se istegljeni delovi lica vrate u prvobitni oblik. Rezultat se posebno vidi kod spuštenih kapaka i linije usana koja se izgubila, odnosno spustila ka dole.

Uz ovaj tretman mišići kapaka jačaju i vraćaju se u prvobitnu formu, tako da vaše oči postaju izraženije i lepše. Ovo je jedini tretman koji deluje prirodno i učvršćuje mišiće na duži vremenski period, bez bola na tankoj i osetljivoj koži oko očiju. Usne kod dame u šezdesetim i sedamsedetim godinama postaju ispupčenije i jedrije, jer se okrugli mišići koji prate liniju usana jačaju pa lice dobija volumen.

Susreli ste se sa borama na obrazima, oni izgledaju ispijeno i beživotno?

Mišići obraza zahvataju najveći deo lica i usled svakodnevnih pokreta počinju da se troše već u tridesetim. Teenlifting lica ih doslovno vežba tako da se pospešuje njihov tonus i usput cirkulacija ubrzava. Dobra prokrvljenost dovodi veće količine hranjivih materija do kože lica, a kada su ćelije nahranjene i zadovoljne proizvode više kolagena. Dobra mreža proteina sprečava pojavu novih bora i pegla postojeće.

Kada se lice prokrvi usled rada mišića, tanka koža ispod očiju napokon dobija dovoljno kiseonika, vitamina i minerala. Krvni sudovi se proširuju i tamni, naduti podočnjaci nestaju sa vaše kože. Teenlifting lica bio je pravo otkrovenje za dame koje se dugo bore sa tamnim podočnjacima i umornim izgledom lica!

Moram da naglasim da ovaj tretman uklanja podbradak, jer se mišići aktiviraju i višak masnih naslaga nestaje sa vaše kože. Podbradak ruši samopouzdanje i čini nas starijim, ali mu je napokon došao kraj.

U kakvom su stanju vaše obrve?

Obrve usled starenja lica prirodno padaju ka dole i ljudima se nudi niz hiruških zhvata koji podižu obrve. Ipak, oni podrazumevaju sitne rezove nakon kojih vam je potreban oporavak.

Ukoliko se aktiviraju mišići ispod obrva oni će ojačati, tako da povrate svoju formu i vrate se na prvobitno mesto.

Kome je namenjen teenlifting lica?

 

Navela sam niz problema sa kojima se susrećemo kraj dvadesetih ali i početkom četrdesetih, u pedeset, šezdesetim, sedamdsetim godinama života…

 

 

Sa teenlinftingom treba početi početkom dvadesetih, a sa pravilnom negom lica još tokom puberteta, kako bi koža održala svoj tonus dugi niz godina. Uz vežbe za lice odnosno fitnes za lice, kako se naziva teenlifting, sprečili biste opuštanje kože i odložili ga i uvek se budili sa svežim izgledom. Naravno, neophodna je i zdrava ishrana, pravilno čišćenje lica i prirodna kozmetika!

Ipak, ne možemo se vraćati u prošlost i menjati stvari. Treba uraditi danas najbolje za sebe i opredeliti se za fitnes trening lica koji će povratiti mladolikost kože. Rešiće vas opuštenih kapaka, podočnjaka, bora, pobradka bez obzira na vaše godine.

Teenlifting lica jednako prija svim generacijama!

Kome nije namenjen teenlifting lica?

 

Teenlifitng lica se ne preporučuje trudnicama, epileptičarima, ljudima koji imaju ugrađen pejsmejker i nakon zahtevnih operacija koje su se odigrale u proteklih šest meseci.

Ukoliko ste na ovom spisku, ne brinite možete učvrstiti mišiće svog lica uz jogu za lice!

Kako se izvodi teenlifting lica?

 

Teenlifting lica je prijatan tretman tokom kojeg se potpuno možete opustiti na kozmetičkom stolu. Po dolasku na anti-age tretman najpre ćete morati da uklonite šminku ,a to može uraditi i izabrani kozmetičar. Čišćenje lica je preporučljivo kako bi pore mogle da dišu bez smetnji i samim tim regeneracija bude ubrzana, a vi izgledate sveže i odmorno.

Nakon što legnete na kozmetički sto stručnjak će prineti vašem licu maksu koja unutar sebe ima električne diode i obložena je prijatnim materijalom.

 

tretman teenlifting lica

 

Ona prati konture vašeg lica i prislanja se uz kožu. Imate otvore za usta i oči tako da možete slobodno možete ćaskati tokom tretmana i pitati stručnjaka sve što vas zanima.

Aparat za elektrostimulaciju mišića uključuje se postepeno, počinje se sa minimalnom jačinom struje tokom koje osetite golicanje na licu. Zatim se u dogovoru sa vama stručnjak opredeljuje za nešto jače elektrostimulacije mišića, za koje dame navode da su poput milenja mrava na licu.

Ne mora se odmah krenuti sa jačim tretmanom, pogotovo ne ukoliko ste se odlučili da dolazite na nekoliko teenliftinga lica. Tada ćete ići postepeno sa jačinom tretmana.

Sam tretman teenliftinga lica traje od pola sata do sat vremena, u zavisnosti od stanja vaše kože. Nakon njega izlgedaćete sveže i odmorno. Neke od dama navode da odmah po skidanju maske izgledaju kao da su se dobro naspavale i odmorile od svih obaveza i problema, takođe usne su punije i jedrije, a oči istaknutije i podočnjaci manje vidljivi.

Teenlifting lica

 

Prilikom izvođenja klasičnog tretmana teenliftinga lica ista električna struja stimuliše sve mišiće. Pojedini stručnjaci smatraju da je mišićima vrata potrebna intenzivnija stimulacija, jer su mnogo jači u poređenju sa mišićima lica. Zato postoji poseban tretman teenliftinga platizme za ovo područje.

Teenlifting platizme

 

Teenlifting platizme podrazumeva posebnu masku sa električnim diodama koje ispuštaju jači intenzitet električne struje u poređenju sa strujom koju primaju obrazi i čelo. Na taj način se ubrzava regeneracija kože vrata, uklanja podbradak i duboke bore na vratu! Jačaju velike grupe mišića i uz posebnu masku za ovo područje izgledate besprekorno nakon tretmana.

Kakvi su rezultati nakon teenliftinga lica?

 

Rezultati nakon prvog tretmana teenliftinga lica mogu biti zadovoljavajući u tridesetim i četrdesetim godinama, jer će osvežiti izgled vaše kože i ublažiti vidljivost bora. Međutim, kada se susretnete sa dubokim borama i potpuno opuštenim obrazima u šezdesetim godinama, nakon prvog tretmana primetićete manje poboljašnje. Vaši podočnjaci mogu nestati a za podmlađivanje celokupnog lica biće vam potrebno nekoliko tretmana.

Stručnjaci na osnovu vašeg načina života, navika i tipa starenja kože preporučuju broj tretmana, koji se kreće od dva do deset. Vrše se u razmacima od nedelju dana uglavnom, za izrazito suvu, beživotnu i izboranu kožu.

Koliko često treba održavati dobijene rezultate nakon teenliftinga lica?

 

Rezultate nakon teenliftinga lica treba održavati na svakih godinu dana, jer nakon tog perioda mišići počinju ponovo da se troše i doslovno gube snagu. Potreban im je trening koji će ih zategnuti i vratiti tonus kože na zavidan nivo.

Stručnjaci navode da bi idealno bilo vežbati mišiće na svaka 3 meseca, kako bi vaše lice blistalo iz godine u godinu, ali na vama je odluka.

Preporučuje se pravilna nega lica nakon tretmana i uvek možete naučiti jednostavne vežbe za lice ili zogan masažu koja će podsticati cirkulaciju i regeneraciju vaše kože!

Miolift ili teenlifting – u čemu je razlika

 

Teenlifting lica podstiče sve grupe mišića na licu uključujući i vrat. Podstičući u isto vreme kontraikcije svih mišića tretman deluje prirodno, poput klasične fitnes vežbe i prija svim tipovima kože, podmlađujući je.

Sa druge stranemo imamo tretman mioliftinga lica koji je popularan i koji podrazumeva aktiviranje određenih mišićnih grupa na licu kako bi se podstaklo stvaranje proteina u unutrašnjosti ćelija, jačanje i zatezanje kože. Miolifting kao takav ima moguće kontraindikacije poput crvenila, rozacee, zapaljenskih procesa i infektivnih stanja. Jednostavno nije potpuno prirodno aktivirati samo jednu grupu mišića električnom strujom i izaziva ih na pokret.

Miolifting lica je i pored loših strana popularan i preporučljiv ukoliko želite samo jednu stvar da poboljšate na svojoj koži – da podignete kapke, smanjite bore na uglovima usana ili održite pravilno podignute obrve. Miolifting tretman podrazumeva i limfnu drenažu kože koja ne mora prijati osetljivom licu.

Cena teenlifting tretmana lica

 

Cena teenliftinga lica varira u zavinosti od dermatološke ordinacije koju izaberete, ali imajte na umu da većina njih nudi popuste u određenim danima u mesecu. Takođe, popust možete dobiti ukoliko je potrebno raditi više tretmana zaredom – pa tako plaćate takozvani paket teenliftinga lica koji vam štedi novac.

Imajte na umu da je tretman teenliftinga prirodan i jača mišiće u unutrašnjosti vaše kože ali i da vas rešava podočnjaka, bora, pobradka, spuštenih kapaka i obrva u jednom!

Iskustva

 

Dame svih generacija obožavaju teenlifting lica i kažu da su rezultati vidljivi i održivi godinama ukoliko pravilno negujete kožu.

 

 

Uz dobru kremu protiv bora i jačanje mišića teenliftingom, izgledaćete sveže i odmorno svakog jutra, ujedno odlažući pojavu dubokih linija i viseće kože na licu.

Tridesetogodišnjakinje odlaze na tretman teenliftinga pred važne događaje, jer osvežava lice, čini ga odmornim, rumenim i uklanja podočnjake! Za razliku od mnogih drugih tretmana podmlađivanja lica ovde napokon nema bola i igli, ali i dosadnih dana provedenih u oporavku kože lica.

Na vama je odluka, a ukoliko zakažete svoj prvi tretman teenliftinga ne zaboravite da podelite utiske sa nama!

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *