ovotaris kozmetika za lice
Kozmetika za lice

Ovotaris kozmetika za lice: nega u pravom smislu reči!

Ovotaris kozmetika za lice osvaja naš region i jako je puno dobrih razloga za to. Niste probali? Saznajte šta propuštate! Postaće vam nezamenljiva za negu.

Ovotaris kozmetika – mala firma velikih uspeha

 

Verovatno ste čuli za Ovotaris, jer polako ali sigurno osvajaju poverenje mnogih korisnika svojom kozmetikom, kako ovom za lice tako i onom za kosu i telo! Reč je o maloj kompaniji lociranoj u Pančevu, koja se izdvaja posebnim kozmetičkim formulama koje su vrlo efektne!

Zapravo, Ovotaris premium kozmetika je već osvojila brojne vredne nagrade, među kojima su:

  • Beogradski pobednik – nagrada za inovaciju i kvalitet u proizvodnji prirodne kozmetike
  • Balkan awards – nagrada za doprinos modernoj kozmetologiji
  • Prvi Oskar Srbije – nagrada za popularizaciju i promociju prirodnih kozmetičkih proizvoda

Tajna je u predanom radu i ulaganju u inovativne formule na biljnoj bazi i najsavremenijim tehnologijama kojima se ovi proizvodi prave.

Međutim, zašto ih onda nema u prodaji u apotekama ili prodavnicama?

Odgovor je jednostavan:  Ovotaris kompanija je ulagala u razvoj kvaliteta i dobrih proizvoda, a ne hiperproizvodnju. 

Ipak, pokupili su naklonost mnogih i stekli dobru reputaciju i odlične recenzije! Više o Ovotaris kompaniji i kozmetici pogledajte ovde: ovotaris.com

Ok, ali šta je to toliko posebno zbog čega izbor treba da bude baš ova kozmetika?

Čitajte dalje i otkrijte.

Šta Ovotaris razlikuje od drugih?

 

Pre svega i prvo što treba napomenuti jeste da je Ovotaris kozmetika za lice domaći brend čije su sve formule proizvedene u Srbiji. Pored toga, proizvodi su cruelty free – nisu testirani na životinjama i sve je potpuno reciklabilno!

Ono što ovaj tip kozmetike za lice posebno izdvaja od drugih jeste da su formule posebno konstruisane da odgovaraju svim tipovima kože i targetiraju i pomažu u rešavanju problema koji vas muče.

  • Bubuljice i akne – tu je posebna formula sa biljnim ekstraktima koji pomažu da se one smanje!
  • Bore ili podočnjaci pa i suva i osetljiva koža lica – Tu je kombinacija biljnog porekla koja deluje pozitivno na ove probleme!
  • Od skoro su se pozabavili i problemima tankih usana i kratkih trepavica i obrva koje nikako da porastu – i osmislili najbolju kombinaciju sastojaka na prirodnoj bazi koji pomažu da se i tu stanje popravi.

Strogom kontrolom kvaliteta postignute su posebno dobre kombinacije visoko aktivih sastojaka koji su vrlo efektni.

Ovakav spoj elemenata je vrlo specifičan i nema ga nigde drugde, već samo u Ovotaris kozmetici! Upravo to je ono što ih čini drugačijim od drugih i uspešnim!

Ovotaris kozmetika za lice – šta sve tu ima?

 

Posebnu pažnju treba obratiti na kozmetiku za lice, pre svega zbog onog što ne treba da sadrži!

Štetne materije i sastojci koji se nalaze u proizvodima za lice mogu imati više štete nego korsiti! Zato je Ovotaris kozmetika BEZ ftalata, parabena, sulfata ili alergenih veštačkih boja i iritanasa!

Među ovim proizvodima naćićete Neborela kremu za lice, Aknolin set za bubuljice i akne, Lipolea balzam za usne i Trepolea serum za trepavice i obrve!

Evo o čemu se tu radi:

Neborela krema za lice od Ovotarisa

 

Neborela krema je posebno osmišljena tako da pomaže u borbi protiv znakova starenja. Konkretno, deluje na 3 stavke – bore, podočnjake i probeme sa flekama na licu!

Ona sadrži jedinstvene sastojke poput Neodermyl-a koji u koži vrši funkciju kolagena. Podstiče ćeliju da bude jedra i zategnuta, i na taj način tkivo bude prava potpora koja sprečava da se koža nabora. Bogata je i hijaluronskom kiselinom koja je već dobro poznata po efektima na usporavanje starenja i dubinsku hidrataciju.

Biljni ekstrakti u kombinaciji sa vitaminom E daju koži neophodnu energiju da ostane glatka, ali su i odlični u negovanju nadutih podočnjaka! Podstiču cirkulaciju u koži u predelu očiju i time smanjuju nadutost a samim tim se smanjuje i pojava tamnih podočnjaka.

Što se fleka na licu tiče, Neborela ima uspeha u umanjivanju istih, jer kombinacija aktivnih sastojaka biljnog porekla deluje na melanin koji ih i stvara. Ona pomaže da ćelije melanina obavljaju svoju funkciju kako treba bez nagomilavanja!

Nađa je imala ozbiljno izražene podočnjake i bore oko oko očiju. Probala je sve trikove od krastavca i hlađenja silikonskim oblogama za podočnjake do prikrivanja šminkom i opet su oni bili u prvom planu! Zato je njeno oduševljenje Neborelom još veće, jer je stvarno pomogla da se problem smanji i ne preuzima vodeću ulogu u njenom životu!

 

 

Poenta je da se u ovoj kremi nalaze sve stavke koje su potrebne da pre svega koža bude hidrirana i zaštićena, a zatim i poprave problemi koji mogu da je muče kako godine odmiču. I najbolje od svega je što je namenjena svima od onih sa prvim borama u 20-im do onih u zrelim godinama i kako ženama tako i jačim polovinama!

Aknolin set protiv bubuljica iz Ovotaris kozmetike

 

Kada su bubuljice i akne u pitanju, a i uporni mitiseri, moramo priznati da problem nije lak i rešenje se teško nalazi. Ipak, Aknolin set koji sadrži losion i gel protiv bubuljica ima poprilično dobre recenzije. Tajna je u tome što sadrži vrlo specifične sastojke koji pomažu da se bubuljice smanje i brže zarastu. Ima uticaje i na to da se umanje šanse za pojavu ožiljaka od akni i bubuljica.

Sinergija elemenata biljnog porekla poput ekstrakta ploda mandarine i primorskog bora utiču na količinu sebuma odnosno masoće koju koža lica stvara. Velika količina sebuma znači i plodno tlo na koži za razvoj akni, a Aknolin pomaže da se ovaj problem smanji.

Pored toga Aknolin sadrži i alantoin kao i aloe veru koji su poznati po umirujućim efektima i ubrzavanju regeneracije kože. Na ovaj način proizodi pospešuju zarastanje bubuljica i utiču pozitivno na izgled kože.

Aknolin losion za bubuljice je dovoljno naneti dva puta dnevno tako što ćete njime očistiti lice. Nakon toga na kritična područja nanesite Aknolin gel protiv bubuljica i to je to. Lak za upotrebu a daje rezultate – bar tako kažu iskustva!

Nevena je bila očajna jer su akne napadale njeno lice pogotovo u predelu brade. Crvenilo, upale i bolni otoci su bili obavezni makar jednom mesečno, a znali su da traju i nedeljama. Sada je to samo ružna uspomena zahvaljujući Aknolinu  koji je pomogao da se njena koža oporavi i bubuljice smanje.

 

Lipolea – balzam za unije usne od Ovotarisa

 

Pune senzualne usne su san za mnoge od nas, ali nije lako doći donjih prirodnim putem. Lipolea je prvenstveno balzam koji neguje usne i pomaže da one budu lepe, umanjuje ispucale usne, a uz to deluje na njihov volumen. Jedinstvena formula na bazi biljnih ekstrakata poput šea butera je dobitna kombinacija za usne.

 

 

Posebni sastojci poput kaprilnih glicerida iz PRIMALHYAL GOLD formule dobijene iz kokosa pomažu da usne imaju čvrstinu i punoću uz svilenkastu mekoću. Tu su još i hijaluronska kiselina koja ih hidrira i dodaje volumen, ali i evercool skin formula koja daje osećaj hlađenja i podstiče cirkulaciju u usnicama čineći ih privlačnim i punijim!

Lipolea balzam za uvećanje usana se koristi kad god vam padne na pamet, jer štiti usne i ujedno pomaže da one dobiju na volumenu!

Trepolea serum za pojačan rast trepavica i obrva iz Ovotarisa

 

Trepavice i obrve su toliko važan deo našeg lica, iako se ne čini tako. Pored toga što imaju zaštitu ulogu, estetski su od neprocenjive vrednosti. Zato kada opadaju, slabe su ili kratke to može ozbiljno da utiče na naše samopouzdanje! Trepolea je poseban serum koji svoju tajnu efikasnosti krije u kombinaciji 5 biljnih ulja i vitamina E.

Kombinacija ricinusovog ulja, ulja slatkog badema, ruzmarina, mirisne muškatle i argana daju toliko veliku koncentraciju aminokiselina koje pomažu u jačanju korena i strukture vasi trepavica i obrva. Kada se tome doda i vitamin E i koža i dlake obrva i trepavica će biti zdravije i jače.

Trepolea serum nije teško koristiti, dovoljno je kad god imate priliku, na očišćene obrve i trepavice naneti kap dve ovog seruma uz pomoć kapaljke koja se nalazi u pakovanju. Utrljate serum i to je to.

Zašto je Ovotaris kozmetika dobar izbor?

 

Znamo da kada biramo kozmetiku za naše lice uvek razmišljmo da li smo napravili dobar izbor! Nije svaka krema ili losion za lice odgovarajući za naš tip kože. Naprotiv, ako nismo pažljivi možemo pogoršati stanje kože!

Često su sastojci u kozmetici za lice vrlo agresivni da bi obezbedili što brže rezultate, ali to nije pravi način. Ništa se ne rešava preko noći, pa brzi rezultati često završe sa negativnim iskutvima u idu suve kože koja se ljuspa ili puca, iritacijama i upalama!

Kada je Ovotaris kozmetika u pitanju to nije slučaj!

Razlog je što su formule u Ovotaris proizvodima posebno osmišljene da deluju postepeno i dubinski. Sertifikovani elementi biljnog porekla utiču prvo na dubinski koren problema i pomažu da se on reši. Zatim se bave regeneracijom i oporavkom kože da bi omogućili bolje funkcionisanje njene zaštine barijere. Rezultati koji dolaze nakon ovakvog sistemskog delovanja su dugoročni.

Još jedan plus Ovotaris kozmetici je što su namenjeni zaista svima, u zavisnosti od potreba njihove kože.

  • Aknolin je pogodan i za tinejdžere i za one u malo zrelijim godinama ako ih muče akne.
  • Isti slučaj je i sa Neborelom koju možete koristiti kao preventivu za hidrataciju pre nastanka bora, i kao pomoć za umanjivanje istih.
  • Lipolea i Trepolea takođe nemaju starosne granice, lako se koriste i dubinski neguju.

Ipak, najbolji pokazatelj razloga zašto je ovo pravi izbor jesu recenzije i pozitivna iskustva za Ovotaris kozmetiku!

Gde nabaviti Ovotaris kozmetiku?

 

Jedno od najčešćih pitanja je upravo gde kupiti Ovotaris kozmetiku, i odgovor nije komplikovan! Istina je da ih nema u širokoj distribuciji, ali ih zato ima na njihovom sajtu gde vas čekaju i detaljne informacije o svakom proizvodu kao i kontakt ako imate još koje pitanje! Dovoljno je da kliknete na link: ovotaris.com.

Pogledjate šta vas zanima i zatim poručite, a proizvodi stižu direktno na vašu adresu!

Ovotaris kozmetika iskustva

 

Najvažnija stvar pre kupovine bilo kakvog proizvoda jeste da proverite recenzije i iskustva i istražite dobro o čemu je reč! Evo šta kažu iskustva sa Ovotaris kozmetikom:

Milena: Godine nisu bile milostive prema izgledu kože mog lica! Zapravo, izgledala sam bar 10 godina starije, a kada se podočnjaci izraze možda i više. Pokušavala sam da sredim bore i podočnjake na razne načine, menjala sam kreme, serume za lice pa i ishranu, ali sve je imalo minimalne ili nikakve efekte. Počela sam da razmišljam i o nekim ozbiljnijim zahvatima, iako me je strah, jer više nisam želela da gledam umorno, opušteno lice u ogledalu.

Tada mi je koleginica preporučila Ovotaris kozmetiku, ona je koristila njihov asortiman za kosu i bila prezadvoljna, a od skoro je rešila da proba njihovu kremu za bore. Rekla sam da poruči dve, jer šta sam imala da izgubim. I to je to je bio početak moje promene! 

Prvo sam primetila da mi je koža mekša i nežnija a ujedno i čvršća. Neborela ima i blag miris koji mi prija, pa mi nije smetalo ni da je koristim kao noćni tretman, kada namažem deblji sloj na lice i puštam da se upija preko noći. I bila sam uporna, nisam preskakala nanošenje ni uveče ni ujutru i zato sam sada prezadovoljna rezultatima! Moja koža je meka, bore su umanjene a podočnjaci se jave toliko retko da zaboravim da su nekada bili moja svakodnevica! Ne planiram da odustanem od Neborele, nosim je svuda i uvek je imam pri ruci!

Tamara: “ Moje usne su uvek bile moja bolna tačka – izvor mog niskog samopouzdanja! Nikakva šminka za usne nije bila opcija za mene, jer sam uvek izgledala musavo. Uglove gornje usne gotovo da nisi mogao ni da primetiš na mojim ustima. Probala sam svašta, ali uvek sam izvlačila zaključak da bez filera ili neke intervencije neću uspeti a nisam bila spremna na takva rešenja.

Kada sam čula za Lipoleu preko reklame, bila sam nepoverljiva, ali onda mislim: „Probaću, pa šta bude.“ Čim je stigla na moju adresu pokidala sam kutiju i počela da mažem i tu je bio moj prvi šok. Stvarno sam osećala da se nešto dešava, ja ne znam kako taj osećaj da opišem – prosto moje usne su bile rumenije, punije i čudne – jer do tada nisam znala šta se zbiva. Kada sam počela da nanosim Lipoleu nije više bilo ispucalih usana, bile su nežne i mekane. Počela sam čak i da koristim različite karmine i olovke za usne jer sam nakon Lipolee imala šta da namažem. Moje usne sada imaju punoću, lepu boju i defenisane ivice, a ja sam prezadovoljna!”

Da rezimiramo…

 

Svaka žena dobro razmišlja kada bira kozmetiku jer nije baš svejedno šta ćete stavljati na svoje lice. Baš zato su ovakve informacije ključne da znate – šta ti proizvodi sadrže, kakva su iskustva i da li imaju efekta. Ovotaris kozmetika polako preuzima vodeću ulogu u negovanju kože lica žena iz našeg regiona i možda će postati i vaš favorit! Mi verujemo da hoće. Probajte.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *