neodermyl
Kozmetika za lice

Neodermyl u kremama! Baš ono što koži treba!

Neodermyl u kremama može i vama da izbriše bore ! Vreme je da i vi saznate zašto stručnjaci tvrde da je on čudo kozmetičke tehnologije koje je sveti gral mladosti! 

Šta je to Neodermyl?

 

Prvo da rasvetlimo sam pojam Neodermyl!

Stručno rečeno to je simbioza više elementa: glicerina, vode, metil glukozid fosfata i jona bakra i prolinata.

Sada kada smo rekli stručno da kažemo i običnim jezikom: to je skup elemenata koji služe da ispeglaju bore na vašem licu! 

Najdirektnije moguće rečeno on služi da pospeši kolagen i ispuni bore, povrati mladolikost i revitalizuje ćelije lica!

Relativno skoro osmišljen i predstavljen svetu, brzo je zauzeo visoko mesto u kozmetičkoj tehnologiji kao sastojak mnogih anti age preparata i to zasluženo!

Neodermyl se smatra “filerom bez igala” jer ima isto, ako ne i bolje, dejstvo od hijaluronskih filera ili bilo kojih drugih dostupnih u tretmanima za podmlađivanje!

Deluje na kolagen u koži i na elastin i popravlja tonus kože lica, otklanja umor i veoma brzo deluje na bore uklanjajući ih gotovo u potpunosti.

Dokazano je da deluje na sve vrste bora, od onih prvih bora pa sve do onih koje se javljaju na zreloj koži lica!

Zvuči previše obećavajuće da bi bilo istinito?

Nije, a evo i zašto!

Kako deluje Neodermyl u kremama?

 

Sada kada znamo šta je, logično je i da vas zanima kako radi Neodermyl!

Kako je to posebno dizajniran bioaktivni sastojak, on emituje energiju u ćeliju, i budi je! 

On praktično protrese ćeliju kože lica i razbudi uspavane komponente terajući ih da vrše svoju funkciju.

Neodermyl će pospešiti proizvodnju kolagena i elastina unutar ćelije čime će za rezultat imati kožu koja sama sebe popunjava i zateže!

 

neodermyl za lice

 

On se bavi još i razgradnjom krupnih hranjivih materija koje često ne dopru do ćelije kože. To znači da Neodermyl rastavi hranjive materije na čestice koje se lako upiju i nutritivno grade ćeliju čime ona dobija novu energiju i radi svoj posao! 

Kada se krema koja sadrži Neodermyl nanese na lice i bore za rezultat će dati nežnu kožu koja je elastična i sa vidljivo manje bora u vrlo kratkom vremenskom roku!

Da sumiramo: Dakle, Neodermyl radi tako što pomaže da se ćelija hrani, delujući bioaktivno, i pomaže da se stvara kolagen koji daje koži mladolikost! On čini da koža lica radi u svoju korist i sama sebe podmlađuje!

Čudo kozmetičke medicine, ali bukvalno!

Lile je tragala za takvim čudom i borila se sa borama toliko dugo da je već bila spremna da odustane. Ali čudo iz prirode je našlo nju, i preporodilo njeno lice, vraćajući joj mladolikost bez bora i podočnjaka. Fontana mladosti? Ne! Bolje od toga! Pročitajte njeno lično iskustvo na ovom linku :https://lepolice.com/dobila-sam-bitku-sa-borama/

Od čega se sastoji Neodermyl?

 

Već smo pomenuli da je ovaj sastojak kombinacija različitih elemenata koji imaju cilj da daju lepu i negovanu, a pre svega zategnutu kožu lica bez bora! Suština jeste da su svi elementi prirodni!  Ujedinjeni deluju kao bioeneregtski buster odnosno pojačivač ćelija i njihove funkcije!

Neodermyl je stvoren hemijskim procesom koji se naziva “zeleni hemijski proces”, koji je siguran po okolinu i životnu sredinu!

Takođe je veoma važno reći da se na početkunabrojani elementi koji čine Neodermyl, vezuju i staraju da se ćelije kože koje stare, revitalizuju i obnove! 

On se vezuje za fibroblaste aktivirajući ih, pospešuje kolagen na ponovno stvaranje i poboljšanu funkciju! To znači da će Neodermyl pomoći koži da sama sebe popuni na mestu dubokih bora i bora uopšte, delujući kao filer!

Kako se Neodermyl koristi?

 

Jasno vam je da Neodermyl spada u specijalno proizveden kompleks koji se koristi kao element kozmetičkih proizvoda! Ali ono što ne znate jeste da je konkurencija anti age sastojaka jaka i da se u prvi plan uvek stavljaju druga jedinjenja koja nisu baš tako efikasna.

Preparati koji sadrže Neodermyl su za 17% efikasniji od onih koji sadrže samo hijaluron ili koenzim Q10! 

Postoje čitave studije koje dokazuju da serumi ili kreme koje sadrže Neodermyl imaju jače i brže dejstvo na sve vrste bora i to za do 12%.

 Možda vam se to ne čini veliko kada je postavljeno u brojkama, pa ću napisati ovako:

Rezultate preparata sa Neodermyl-om možete videti već od druge nedelje korišćenja!

Neki efekti su osetni odmah: mekoća kože lica, elastičnost, a za dve nedelje se vide i rezultati u tretiranju bora!

Kreme sa Neodermylom

 

Kreme sa Neodermylom su pretežno na prirodnoj bazi, jer ovaj sastojak ne trpi konzervanse i slabo se meša sa silikonima. Razlog tome je što je on praktično prirodni silikat koji neguje a ne šteti koži! 

Ovakve kreme su testirane na ispitanicima i imale su pozitivne efekte na smanjenje bora i umanjivanje tragova starenja u većinskim procentima!

Kada se u kremama koje sadrže Neodermyl nađu još i različiti aktivni sastojci iz biljaka i prirodnih elemenata, znajte da će delovanje biti mnogostruko i veoma blagotvorno na kožu lica!

Kako su kreme sastavni deo svakodnevne rutine, postarajte se da u sastavu sadrži Neodermyl! Takva krema će delovati i preventivno na bore, a i onda kada ih već imate. 

Dakle ne postoji određena granica ili životna dob za korišćenje ovakve kreme i odgovara svakom tipu kože!

Serumi za lice sa Neodermyl-om

 

Nema osobe koja nije čula za serume za lice i njihova brza i neverovatna dejstva!

Ako želite i volite da koristite serume za negu vaše kože lica, obavezno proverite sastojke i birajte one sa Neodermylom u sebi!Tada ćete biti sigurni da će koža biti dubinski negovana i hranjena na molekularnom nivou!

Kako se serumi brzo upijaju i zapravo i jesu koncentracija aktivnih sastojaka, koža će vam biti  zahvalna i pokazati rezultate u roku od par nedelja!

Serumi se nanose na očišćenu kožu lica i to samo po par kapi zbog koncentracije sastojaka.

Ako kombinujete serum i kremu sa Neodermyl-om, recite borama zbogom jer će biti uništene i deo prošlosti u vrlo kratkom roku!

Ovakva kombinacija preparata može da popuni bore i neravnine na koži lica jednako kao i fileri, a i bolje i to bez igala!

Najbolje kreme sa Neodermyl-om

 

neodermyl u kremama

 

Na tržištu je još uvek malo krema koje sadrže Neodermyl kao glavni sastojak, odnosno na našem tržištu ih je još uvek malo.

Svakako da smo izdvojili neke od najboljih za vas i napisali reč dve o njima! 

Neborela krema

 

Neborela je jedna od retko dobrih krema za bore i druge znake starenja na našem tržištu, a da sadrži Neodermyl! I to ne samo da sadrži, već je prepuna visoko koncentrovanih aktivnih sastojaka poput, shea butera, rabarbare, rodopske herbalee, plus hijaluronska kiselina!

Potpuno je prirodna što je najvažnije, i može se pohvaliti veoma brzim dejstvom!

Kroz svega par nedelja bore su vidno umanjene, koža meka i elastična i dubinski negovana!

Probala sam ovu kremu, i mogu reći da se već posle par dana korišćenja primeti manje bora oko očiju. U mom slučaju se umanjila i jedna uporna bora između obrva, od mrštenja, a za ostale se nadam da se neće ni pojaviti!

Iskustva drugih korisnika su takođe veoma pozitivna, čak i kod žena sa marionetskim borama, i nazolabijalnim borama koje umeju da budu veoma duboke! Potrebna je upornost svakako, ali rezultati su neizostavni!

Neborela je domaći proizvod, a kupuje se isključivo online na sajtu neborela.com

Stylage krema

 

Stylage krema od Vivacy pariske kozmetičke kompanije, je jedna od dobrih anti age krema sa Neodermyl-om.

Ona deluje na sve vrste bora, i obogaćena je kiseonikom tako da je koža lica i dubinski hidrirana. Krema je bazirana na različitim anti-age elementima, među kojima je i Neodermyl, tako da je potvrđeno da ima dobro i brzo dejstvo.

Jedina mana kod ove kreme je da je teško dostupna našem tržištu, i poprilično skupa, preko 120e.

Ukoliko ste u mogućnosti da je priuštite, bilo bi dobro da je kombinujete sa serumom iz iste linije, tako će efekti biti još bolji.

IS clinical YOUTH

 

Ova marka nudi u svojoj YOUTH liniji anti age proizvode koji sadrže između ostalih i Neodermyl.Nisu lako dostupni, ali iskustva korisnika govore u njihovu korist.

Jedino što je u pitanju cela serija proizvoda od seruma, gela za umivanje, kreme itd, i da bi se rezultati videli potrebno je kombinovati sve preparate.

To izađe malo paprenije,  ali ukoliko imate mogućnosti možete pokušati sa ovim preparatima.

Važno je i da pri kupovini proverite deklaraciju i tražite Neodermyl, jer su im pakovanja slična pa greškom možete poručiti onu koja ga ne sadrži!

Svakako da je bitno da se trudite da vaše kreme budu bogate prirodnim sastojcima jer je prirodna kozmetika u mnogočemu u velikoj prednosti za zdravlje i negu kože!

Ukoliko želite i vi da umanjite svoje bore i poboljšate izgled kože uložite malo vremena i u prevenciju i koristite dobre prirodne preparate svakodnevno.

Ako pronađete i one sa neodermylom i hijaluronskom kiselinom, koji će podstaći kolagen u vašoj koži da se reaktivira i podmlađuje vas, onda ste na pravom putu da otkrijete tajnu večne mladosti i negovane, lepe kože!

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *