holivudski sjaj tretman lica
Nega kože

Predstavljamo vam Holivudski sjaj tretman lica!

Borite se sa bubuljicama, suvom kožom lica ili borama ? Uz holivudski sjaj tretman lica zasijaćete poput holivudske dive na crvenom tepihu. Zato je pravo vreme da saznate sve o njemu!

Jasno je da se poznati glumci ne bude sa besprekornim licem. O njihovoj koži se brine niz kozmetičara i dermatologa. Dugo smo se pitali kakve kreme i proizvode koriste za tako glamurozan ten. Srećom tokom proteklih godinama rešili su da otkriju svoju tajnu. Reč je o spoju nekoliko tretmana u jednom, koji zajedno daju holivudski sjaj licu.

Koža će biti besprekorno meka ali i zategnuta.

Ukoliko volite da igrate na sigurno i pre nego što posetite kozmetički salon saznate sve prednosti i mane tretmana na pravom ste mestu. Otkrivamo do tančina šta  holivudski sjaj tretman lica donosi sa sobom i da li je bezbedan.

Šta je holivudski tretman lica?

 

Holivudski tretman lica obuhvata niz neophodnih koraka kako bi vaša koža bila sjajna i negovana, ali i kako bi rešio trenutne probleme na koži.

Obuhvata nekoliko koraka jer je temeljan i za cilj ima  uklanjanje nečistoća sa kože, koje su podstakle starenje i nastanak akni. Zatim će nahraniti kožu vašeg lica, zagladiti fine bore i sprečiti širenje infekcije na licu. Na kraju tretmana pospešće se cirkulacija u unutrašnjosti kože i vi ćete izgledati jedro i sveže.Nestaće i naduti tamni podočnjaci.

Da li je to sve moguće?

O, da!

Zato što se tretman izvodi postepeno i zato što se tokom njega koriste prirodne, hranjive materije. Napokon nema bolova anestezija, već se radi sa prirodnim sastojcima prilikom čijeg nanošenja možete da uživate, potpuno opušteni na kozmetičkom stolu.

Sve to ima za cilj osveženje kože, detoksikaciju i rešavanje manjih problema sa bubuljicama, borama ali i podočnjacima.

Kome je namenjen holivudski sjaj tretman lica?

 

Preporučljiv je bez obzira na godine, najpre zato što čisti kožu lica i eliminiše nakupljene toksine.

 

holivudski tretman lica procedur

 

Živimo u zagađenoj sredini i svakodnevno se na koži nakupljaju nečistoće iz vazduha, duvanskog dima ali i bakterije i čestice šminke. Jasno je da brinete o sebi i čistite lice losionom pred odlazak u krevet, ali sitne nečistoće ostaju zaglavljene među porama. Koža ima manji dotok kiseonika i upravo je tretman holivudskoj sjaja kože može spastiti i nežno ukloniti nečistoće. Pore će biti otvorene i dobijati veće količine kiseonika, pa će se smanjiti podočnjaci a lice će izgledati sveže i odmorno.

Kada je lice čisto, nanose se hranjive materije koje podstiču regeneraciju unutrašnjih slojeva kože. Zato je ovaj tretman idealan za dame sa dubokim borama.

No, nekada nije dovoljan. Povremeni odlazak na tretmane je jedno, ali kontinuirana nega je ključ.

Vesna je pronašla fantastično rešenje za svoje duboke bore na licu, a to nije holivudski tretman. On joj nije bio dovoljan za njenu beživotnu i ispijenu kožu. Sada njeno lice izgleda besprekorno uz rešenje za revitalizaciju bora koje je na biljnoj bazi. Koristi ga svaki dan! Razlika je neverovatna!  Pogledajte je na ovom linku : https://lepolice.com/moje-iskustvo-prirodno-sam-obrisala-bore-sa-lica/ .

Holivudski tretman lica pogodan je  u tridesetim kada nastaju mimičke bore, sprečiće njihovo produbljivanje i učiniti kožu dve do tri godine mlađom. Ukoliko pušite susrešćete se već krajem dvadesetih sa pušačkim borama oko usana, tretman holivudskoj sjaja dopire do unutrašnjosti kože oko usana i ovu nezgodnu regiju zaglađuje tako da ostane mlada i nežna.

Osobe sa problematičnom kožom lica takođe hvale ovaj tretman i nakon njega primećuju da su otporniji na bubuljice. Sam tretman nije namenjen lečenju problematičnih oblika akni, ali će eliminisati mitisere i odložiti pojavu novih crnih bubuljica. Koža nakon njega postaje jača i njen imunitet se uspešno bori sa bakterijama koje stvaraju infekcije.

Do sada smo obično razvrstavali tretmane za lice prema tipu vaše kože. Pa su tako tretmani za masnu kožu bili preagresivni za dehidriranu. Ovog puta to nije slučaj!

Dehidrirana koža lica vapi za hidratantnim materijama ali i dodatnim količinama kiseonika, tako da joj tretman holivudskoj sjaja može biti koristan. Vaša koža nakon tretmana izgledaće besprekorno i meko, neće se ljuštiti i nećete biti bledi. Naravno, to ne znači da više ne trebate da brinete o sebi i pronađete adekvatnu kremu koja će vas zauvek rešiti suve kože lica. Ovaj tretman je tu da trenutno reši vaše probleme kako bi zasijali u punom svetlu.

Šta se koristi za holivudski sjaj tretman lica?

 

Trudila sam se da istražim celokupan tretman holivudskoj sjaja lica i prenesem vam ga do detalja.

 

Kada se odlučite za tretman najpre dolazite na kontrolni pregled kože na osnovu kog vam dermatolog preporučuje dodatne vitamine i minerale koji omogućavaju da koža dobije holivudski sjaj. Naravno, tada se dogovarate oko termina samog tretmana i kada taj dan dođe opustite se na kozmetičkom stolu.

Čitava procedura traje oko sat vremena i potpuno je bezbolna!

Korak I: Dubinsko čišćenje lica – Karbonski piling

 

Stručnjaci pripremaju braon masku sastavljenu od karbona, hijaluronske kiseline, vitamina A i vitamina E. Ovakva maska zahvaljujući svojstvima karbona prikuplja nečistoće iz pora i izvlači ih na površinu kože. Pritom ona eliminiše bakterije koje stvaraju infekciju na licu. Karbon je tu kako bi izvukao mitisere ali i pospešio upijanje aktivnih sastojaka za regeneraciju lica.

Hijaluronska kiselina se tokom godina troši pa lice postaje opušteno, a bore se produbljuju. Karbonski piling će umornu kožu podstaknuti da se obnovi i zagladiti postojeće bore. Hijalurosnka kiselina je omiljena kod mlađih žena koje vode bitku sa suvim i dehidriranim licem, sačuvaće čestice vode u unutrašnjosti kože. Nadalje vitamin A i E jačaju imunitet lica i podstiču stvaranje kolagena i elastina.

O da, ovaj piling podmlađuje i regeneriše kožu uz naredni korak. Prvobitna misija mu je izvlačenje toksina, čestica šminke, prašine, ali i bakterija iz pora vaše kože!

Kada se piling nanese on se ostavlja nekoliko minuta na licu, a zatim se uključuje laser.

Korak II: Pospešivanje regeneracije i izvlačenja toksina iz kože – Crveni laser

 

Crveni laser poznat je po svojoj moći regeneracije lica, a ovog puta tu je da pospeši delovanje karbonske maske. Kada se maska stvrdne na licu stručnjak će uključiti laser i njime osvežiti vašu kožu. Detaljno će preći površinu lica crvenom svetlošću koja u dodiru sa karbonom izvlači najsitnije čestice prljavštine iz kože.

Površina lica se zagreva i pore se otvaraju crpeći iz maske vitamine i hijaluronsku kiselinu. Nakon desetak minuta vaše lice upiće sve hranjive sastojke iz karbonske maske, dok će ona izvući višak masti ali i sve negativne čestice sa kože. Kakva idealna razmena!

Naredni deo tretmana zavisi od opšteg stanja kože lica.

Na osnovu pregleda stručnjak će vam predložiti mezoterapijski koktel ili kiseonik za lice, a evo o čemu se radi.

Korak III: Mezoterapijski kokteli i kiseonik – odnosno hranjenje kože lica

 

Mezoterapijski koktel je hranjiva bomba za umornu kožu lica koja gubi volumen i elastičnost. Na osnovnu pregleda dermatolog će vam preporučiti vitamine i aminokiseline koje ulaze u sastav mezoterapijskog koktela kako bi povratili elastičnost lica  i zagladili bore. Ne postoji tačan broj godina na osnovu kog će treći korak holivudskog tretmana biti ubrizgavanje mezoterapijskog koktela. Ukoliko je vaša koža pretrpela jaka oštećenja od sunca tokom mladosti i pritom pušite, bore će se ranije pojaviti na licu i već u tridesetim preporučiće vam hranjivi koktel.

On se izvodi sitnim ubodima igle, koja stiže do drugog sloja kože i hrani ih amino kiselinama, vitaminom C i E, selenom i cinkom. Oni zajedno bude ćelije kože koje počinju da proizvode veće količine proteina i poboljšavaju tonus kože. Rezultati su odmah vidljivi a sama procedura nije bolna.

Mladoj koži do i oko dvadesetpete godine života potrebno je osveženje u vidu aktivnog kiseonika za lice. On će postaknuti regeneraciju ćelija i učiniti površinski sloj kože rumenim i mekim.

Kako živimo u zagađenom vazduhu i pritom smo okruženi duvanskim dimom i smogom, kiseonik je pravo osveženje za kožu lica. Bukvalno se aparatom prska na kožu i zatim ostajete da ležite dok potpuno ne upije.

Postoje i metode unošenja kiseonika iglicama direktno u drugi sloj kože, ukoliko ste u zrelijim godinama života. A sve to kako bi se poboljašala elastičnost vašeg lica i ojačao imunitet kože!

Korak IV: IPL lica

 

IPL lica je svetlosna terapija podmlađivanja kože i izvodi se aparatom nalik za aparat za ultrazvuk. Prislanja se direktno uz kožu vašeg lica i svojom svetlosnom energijom podstiče ćelije na regeneraciju.

Dolazi kao jagodica na torti za kraj holivudskog tretmana lica, dajući koži blistav izgled. Obrazi će biti rumeni, a cirkulacija ubrzana, tako da nestanu tamni podočnjaci ispod očiju. Kada se holivudski tretman lica izvodi redovno, IPL terapija će ukloniti vidljive crvene kapilare, ojačati kožu, dati volumen obrazima ali i izbrisati fleke sa lica!

Sada je vaše lice savršeno i u narednih nekoliko dana negujte ga uz preporučene prirodne kreme i izbegavajte jako sunce.

Rezultati nakon holivudskog tretmana lica

 

Nakon holivudskog tretmana lica dobićete jedre i rumene obraze. Pritom će naduti podočnjaci nestati sa kože ispod očiju, a tamna boja biti nekoliko nijansi svetlija. Koža na dodir postaje mekana i ima svilenkast izgled na sunčevoj svetlosti.

 

holivudski tretman lica

 

Kako se tokom tretmana mikrocirkulacija ubrzava možete pred ogledalom primetiti da su vam usne punije i imaju ružičasti ton. Masna koža lica se ne presijava već dobija prirodan, umeren izgled dok suva koža postaje meka i nežna. Tretman je stoga idealan pred važne životne događaje i slavlja, jer vas rešava umora i čini lice svežim  a samim tim i mlađim.

Bore oko očiju i usana mogu postati zaglađene zahvaljujući holivudskom sjaju lica ali na tretman morate dolaziti nekoliko puta. Tek nakon nekoliko tretmana rešićete ozbiljnije probleme sa kožom, poput bora.

Nuspojave sa holivudskim tretmanom lica

 

Tretman je prijatan za kožu lica i na prirodan način podstiče ćelije na regeneraciju i stvaranje veće količine proteina. Samim tim nema nuspojave i nećete se preneraziti kada dođete kući i pogledate se u ogledalo.

Kao i svugde, postoji ružna strana priče vezana za neposlušne klijente koji su se odlučili na tretman uprkos savetima stručnjaka.

Holivudski tretman lica ne preporučuje se osoboma sa ozbiljnim oblicima akni, koje zahvataju obraze, čelo ili bradu.

Dubinsko čišćenje kože vam u tim trenucima nikako nije potrebno i stručnjak će vas uputiti na niz drugih tretmana koji isušuju akne. Dakle, nemojte ići protiv njihove reči i isprobavati holivudski sjaj tretman lica, jer će lice oteći i stvorićete rane po koži.

Najpre se rešite potkožnih i cističnih bubuljica  pa tek onda osvežite svoje lice holivudskim sjajem. Tretman je prepručljiv je nakon isušivanja bubuljica kako bi se koža ojačala i kako bi sprečili novu infekciju. Pritom će lice biti nežno i sjajno, tako da niko ne pomisli da ste imali crvene i bolne bubuljice. Vaša lepota će biti u prvom planu!

Iskustva sa tretmanom holivudskog sjaja lica

 

Iskustva sa tretmanom holivudskog sjaja lica zavise od očekivanja klijentkinja različitih ordinacija.

Neke devojke dolazile su da osveže svoje lica i podstaknu rumenilo na jedan tretman.

Sa druge strane tu su dame koje očekuju da duboke bore nestanu sa kože i koje nisu zadovoljne rezultatima nakon jednog do dva tretmana. U ovom slučaju potreban je redovan odlazak u kozmetički salon i pomno praćenje saveta stručnjaka. Za šest do osam tretmana duboke bore postaju manje i volumen lica se vraća!

Važno je biti realan i ne očekivati previše, nakon jedne posete salonu.

Ovaj tretman tu je da osveži vašu kožu, doprinese sjaju lica i temeljno je očisti! Nadalje vi morate brinuti o sebi, hraniti kožu prirodnim kremama i voditi zdrav život kako bi lice ostalo zategnuto i blistavo. 

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *