flogocid za bubuljice
Bubuljice

Flogocid za bubuljice – da li stvarno pomaže?

Da li je Flogocid za bubuljice rešenje koje ste čekali? Često se preporučuje, a mi smo istraživali šta je istina.  Samo čitajte dalje, odgovorili smo na sve vaše nedoumice u daljem tekstu!

Šta je to Flogocid mast?

 

Čuli ste za konjsku mast i kako se koristila pretežno za lečenje životinja pa je zbog svojih lekovitih moći prešla granicu i sada leči razne probleme koji muče ljude? 

Baš takav je slučaj i sa Flogocidom!

Proizveden je i namenjen za lečenje životinja većih gabarita – krave, konje, volove, ali sastojci koji se u njoj nalaze su, kažu,  toliko blagotvorni i leče skoro sve upalne procese kože, pa je dozvoljena i preporučljiva upotreba za ljude!

Prirodni elementi koji su izuzetni u smirivanju upala i iritacija, pomažu zarastanje i dezinfikuju rane, su ono što je Flogocid mast ubacilo u svaku kućnu apoteku!

Većina domaćinstava ima ovu mast u svom arsenalu i ima širok spektar primene!

Za lečenje upala i rana na koži, za saniranje iritacija i suve grube kože, za smanjenje otoka

Kako je to moguće pitate se? 

Tajna je u prirodnim sastojcima! 

Priroda ima lek za sve i ako se elementi dobro kombinuju rezultat je siguran!

Ova mast sadrži kompleks enzima u puferskom rastvoru bornu kiselinu, ulje lavande, ulje poljskog cveta, beli vazelin. Svaki element izuzetnog je dejstva za upalne procese na koži tela ili lica!

Zašto se smatra da je Flogocid dobar za bubuljice?

 

flogocid za akne

 

Da li Flogocid pomaže bubuljicama ili ne? Hajde da saznamo!

Kao što smo već rekli pomaže kod upalnih procesa i dezinfikuje ranice, ubrzava zarastanje akni pa stoga i stoji mišljenje da pomaže kod bubuljica. 

Bubuljice su pojava koja narušava izgled lica a i tela, pored estetskog predstavlja i veoma bolan i neugodan problem koji je vrlo uporan.Samo se nameće da je preparat koji leči sve navedene stavke dobar i za bubuljice i akne, za čireve koji se mogu pojaviti ili potkožne bubuljice.

Sastojci koji sačinjavaju Flogocid imaju pozitivno dejstvo na bubuljice jer pored dezinfekcionog dejstva podstiču i bržu regeneraciju kože lica na mestima gde je bila akna.

Umanjiće crvenilo i upalu, a posle će štititi kožu od pojave novih bubuljica!Omekšava kožu tamo gde je ostala krastica ili ožiljak pa se i tu Flogocid mast pokazala kao dobar izbor.

Ipak pre korišćenja ovakvog preparata treba konsultovati stručno lice i sačekati preporuku za tretman.

Flogocid će rešiti trenutnu upalu, ali trajan problem sa bubuljicama zahteva da se pozabavite uzrocima, a ne posledicama!

Kako se koristi Flogocid za bubuljice?

 

Dubinsko čišćenje lica je prvi i osnovni korak svakog tretmana lica bilo da je u kućnoj atmosferi ili u kozmetičkim salonima.  Dakle prvo dubinski očistite kožu lica i osušite čistim peškirom da ne dođe do ponovnog transfera bakterija na lica i izbijanja novih bubuljica.

Tada se na lice nanosi Flogocid mast direktno na problematičnu regiju odnosno direktno na bubuljicu. Malu količinu istisnite na prst ili štapić za uši i namažite upaljenu bubuljicu, krasticu ili čak i ranicu! 

Flogocid se može nanositi dva do tri puta dnevno svaki dan dok se bubuljica ne povuče.

Ne postoji ograničenje u vremenskom periodu koliko se može koristiti jer praktično nema neželjena dejstva.Flogocid mast blagotvorno deluje na umanjivanje akni i drugih problema sa kožom lica i odgovara svakom tipu kože!

Bubuljice su čest problem koji pogađa veliki broj osoba. Zbog njih je Marija bila očajna i pokušavala je na razne načine da ih se oslobodi. Flogocid mast je bila jedna od opcija za tretiranje akni, ali zbog prvobitne njegove namene bila je sumničava pa se opredelila za drugu prirodnu varijantu. Rešenje njenog problema je bilo je u nečem drugom i potpuno je prirodno. Sada ne krije svoje zadovoljstvo što ga je pronašla, jer njeno lice blista. Šta joj je tačno pomoglo? Pročitaje sami na ovom linku: https://lepolice.com/nemam-vise-bubuljice-na-licu/

Flogocid vs. preparati za bubuljice?

 

Kreme i preparati za uklanjanje akni, bubuljica i mitisera sa lica su brojne i raznih proizvođača. Široka ponuda i potražnja zahtevaju da budete pažljivi pri odabiru i da obratite pažnju na deklaraciju. Što više prirodnih sastojaka to bolje rezultate ima i bolje deluje na kožu lica!

Preparati za bubuljice su namenjeni za rešavanje tog problema i svi elementi koje takve kreme ili losioni, gelovi za akne, sadrže su delotvorni na sve faze bubuljice od nastanka do zarastanja.

Flogocid mast deluje na akne jer ima blagotvorno dejstvo na upale i podstiče zarastanje bubuljice, ali nije stvoren za tu namenu. Ukoliko imate Flogocid u kući za tretiranje rana i oteklina, možete namazati i na bubuljicu i delovaće umirujuće, mada on ne predstavlja i nije lek i sredstvo za tretiranje bubuljica!

Budite obazrivi kada koristite nešto na svoju ruku, neka to bude samo trenutna opcija, ipak potražite mišljenje dermatologa.

Kreme za bubuljice i preparati koji su namenjeni tome su bogati aktivnim sastojcima koji deluju na molekularnom nivou i pored tretiranja bubuljice, hrene ćelije kože i dubinski hidriraju lice. Flogocid mast deluje na bubuljicu umanjujući upalu i dezinfikujući ranu, delovanje na okolnu kožu i ćelije lica nije poznato.

Flogocid za fleke od bubuljica

 

flogocid za ožiljke od bubuljica

 

Fleke na licu koje ostaju nakon bubuljica su neugodni propratni efekti sa kojima smo se svi susreli. Postoje preparati koji ublažavaju vidljivost ovih fleka i smanjuju njihovo pojavljivanje, a flogocid je jedan od njih. 

On deluje umirujuće na crvenilo i fleke, kao i na ožiljkasto tkivo omekšavajući i negujući takvu kožu. Fleka će biti manje vidljiva usled delovanja vazelina i eteričnog ulja lavande koji hrane kožu i podstiču njeno isceljenje. Flogocid takođe sadrži bornu kiselinu koja će umiriti iritaciju i pomoći licu da izjednači boju kože i umanji ožiljke od bubuljica.

Flogocid za potkožne bubuljice

 

Da li postoji osoba koje se nikada nije susrela sa ovim groznim i bolnim stanjem? Ne postoji, nažalost svi smo iskusili napast zvanu potkožna bubuljica!

Bolna, otečena, užasna bubuljica koja dugo nastaje i sazreva, pa bude puna gnoja i nakon nje ostane krater kao da je u pitanju erupcija omanjeg vulkana na licu! Zarastanje traje duže u odnosu na druge bubuljice ili akne.

Flogocid ima odlično dejstvo na ovakve bubuljice, jer je namenjen za upravo ovakve probleme. Uklanja otok, umanjuje crvenilo i iritaciju okolne kože, pomaže da potkožna bubuljica brže sazri i izbaci nečistoće. Nakon toga pomaže zarastanje i umanjuje mogućnost za pojavu ožiljaka ili fleka. 

U borbenom arsenalu protiv ovog invazitora je Flogocid odlično oružje i definitivno pomaže!

Flogocid za čir na licu

 

Čir na licu je ozbiljno stanje upale kože koje može da nastane usled bakterijske upale.  On izgleda kao ogromna bubuljica. Obično je crven, natečen i veoma bolan i na najblaži dodir. Bakterijska infekcija korena dlake ili lojne žlezde je obično uzrok ove pojave koja može da bude veoma ozbiljna i poprilično velika (i po nekoliko centimetara)!

Čir na licu se javlja pri korenu dlačica usled napada bakterije stafilokoke.

Ako ste se nekada susreli sa ovom pojavom, znate i da čir može biti zarazan odnosno prenosan i da ga ne trebate dirati i cediti jer ćete samo pogoršati situaciju. 

Flogocid može da pomogne u tretiranju čira jer umanjuje upalu i prepoloviće vreme njegovog sazrevanja i ubrzaće proces zaceljivanja.

Čiru je potrebno i do dve nedelje da se provali i zaraste.

Flogocid za bubuljice možete nanositi direktno na čir, a možete i naneti na tufer ili gazu koju ćete menjati do 3 ili više puta dnevno!

Svakako pre bilo kakvog delovanja posetite lekara i poslušajte njegove savete.

Flogocid za bubuljice u nosu

 

Flogocid mast ima prednost u tome što se može koristiti kako na koži tako i na sluzokoži.Kada se pojave sitne bubuljice u unutrašnjosti nosa možete ih tretirati upravo flogocidom.Peckanje će prestati gotovo trenutno, a kroz par dana će se bubuljica povući i zarasti. 

Može se koristiti i kod pojava ranica u nosu ili usnoj duplji i biće vrlo efikasan.

Iz ličnog iskustva znam da pomaže kod lečenja sluzokože usta, odnosno usana, jer sam njime tretirala afte koje se jave kao indikator za pad imuniteta. Imalo je pozitivne rezultate. 

Bubuljice unutar nozdrva su sitne i vrlo iritantne, osetljive su i peckaju. Flogocid za bubuljice će gotovo trenutno umanjiti osetljivost, a zatim i tretirati upalu i pozitivno delovati na zarastanje bubuljice!

Gde nabaviti Flogocid za bubuljice i po kojoj ceni?

 

Ovu mast baziranu na prirodnim sastojcima koja je čudotvorna za mnoge probleme kože lica i tela možete kupiti u bilo kojoj apoteci. Lako je doći do njega, a cene su vrlo pristupačne od dve stotine dinara za manju tubu do četiri stotine za veću od sto mililitara!

Široka primena Flogocid masti ide joj u korist i preuzima vođstvo u našim kućnim apotekama kao preparat za sve! Ipak treba biti oprezan i tretirati ono za šta je namenjena – a to su upale, otoci i zarastanje rana.

Jedina mana Flogocida je što je dostupna samo mast pa može biti teška za nanošenje i teže se upija nego losioni ili gelovi na primer. Zbog toga je teže da se upije i da deluje dubinski na same ćelije kože lica i tako ih oporavlja kao što je slučaj sa losionom. 

Drugih nuspojava nema i nisu poznate jer su u pitanju čisti prirodni elementi koji su namenjeni lečenju i doprinošenju zdravoj koži lica!

Svakako bi trebalo da se infiltrira u vašu kućnu apoteku, jer neće ni u čemu odmoći!

Flogocid za bubuljice – iskustva

Iskustva korisnika su uglavnom pozitivna, posebno kod zaceljivanja ranica nakon bubuljica. Moje iskustvo je pozitivno što se tiče tretiranja sluzokože Flogocidom. Kod lečenja čireva na licu korisnici su svi imali samo reči hvale za Flogocid mast.

Ipak često se dešava da lice reaguje na neki sastojak burno. Zato je bolje da vam dermatolog da preporuku na osnovu tipa kože, problema i generalno vaše zdravstvene slike.

Definitivno je da je Flogocid stekao slavu i primenu u humanoj medicini na osnovu svojih prirodnih sastojaka. Odlikuje se obiljem pozitivnih dejstava i nijednim negativnim uticajem na kožu! Bez obzira što je prvenstveno namenjen lečenju životinja, uspešan je i dozvoljen odnosno licenciran za korišćenje u lečenju ljudi.

Ministarstvo za zdravlje je odobrilo upotrebu Flogocida u zdravstvenoj nezi ljudi i brzo se uspeo na prvo mesto medikamenata za otoke i upale.

Pozitivno dejstvo ima i na sitna crvenila i iritacije, lečenje gnojnih upala, pa stoga je dobro imati ga pri ruci. Umiruje kožu i nakon ujeda insekata.

Sve u svemu jedno svestrano sredstvo na prirodnoj bazi koje je dobro imati u svakom domaćinstvu!

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *