radiotalasni lifting lica
Bore

Pobedite bore uz radiotalasni lifting lica!

Pojavile su se bore? Vreme da isprobate radiotalasni lifting lica. Vratite koži mladolik izgled i uživajte u rezultatima koje on daje.

Koža našeg lica je svakodnevno izložena različitim faktorima koji joj narušavaju izgled i utiču na to da izleda opušteno i izborano. Većinom su to spoljašnji faktori, poput UV zračenja, pušenja, stresa usled brzog tempa života, alkohol, nezdrava ishrana, nedostatak dobre i prirodne nege, na koje možemo da utičemo, a prisutni su i genetski faktori na koje ne možemo da utičemo, već samo da ih rešavamo.

Istina je da prve bore pojavljuju već nakon 25. godine i da još od tada treba krenuti sa korektivnom negom, ne bi li očuvali kožu lica u starosti. Kada do većih promena na licu već dođe, ne preostaje ništa drugo nego da posledice uklanjamo, a bore peglamo.

Puno je tretmana koji nam se u poslednje vreme nude za uklanjanje bora i vraćanje mladalačkog izgleda lica, od prirodnih, do onih hirurških koji znaju da budu i invazivni. Pitanje se postavlja, koji je zaista dobar, bezbolan i efikasan?

Sigurni smo da mladolikost koži možemo vratiti i na prirodan način, a tome svedoči Vesna, koja je svoju opuštenu i zbrčkanu kožu podmladila za jako kratko vreme i to čime, nego prirodnim preparatima kojima uopšte ranije nije verovala. Ako želite da saznate njeno iskustvo koje je zaista neverovatno i rešite se bora na njen način,  kliknite na sledeći link: https://lepolice.com/moje-iskustvo-prirodno-sam-obrisala-bore-sa-lica/

Ono u šta smo još sigurni, je to da radiotalasni lifting lica može pomoći da nam koža izgleda mlado na duže staze, bez prethodne pripreme. Ako vas zanimaju detalji o ovom inovativnom tretmanu, ostanite i u nastavku se više informišite šta je i kako on zapravo funkcioniše.

Šta je radiotalasni lifting lica?

 

Radiotalasni lifting lica je inovativni tretman , koji omogućava da se uz pomoć radiotalasa saniraju svi problemi sa opuštenom kožom lica, koji se javljaju u određenim godinama starosti.

Za razliku od klasičnog faceliftinga koji je ozbiljan hirurški zahvat, ovaj postupak se radi uz pomoć sonde, koja kružnim masažnim pokretima zagreva srednji sloj kože i na taj način omogućava regeneraciju istrošenog kolagena, elastina i elastičnih vlakana. Itekako je poznato da su sva ta elastična vlakna i zadužena za mladalački izgled lica i dobru hidriranost kože.

 

radiotalasni lifting

 

Ovaj tretman je prilagođen svim damama koje žele da ublaže dubinu bora i da vrate koži lica tonus, čvrstinu i mekoću.

Radiotalasi ubrzavaju obnavljanje elastina, podstičući stvaranje novog kolagena, koji se u određenim godinama gubi i na taj način čine da bore nestanu, dajući kožu određenu čvrstinu i lep, mladalački izgled. Pored toga, ubrzava se mikrocirkulacija i dotok kiseonika u ćeije.

Kako radiotalasni lifting deluje na lice?

 

Ovaj tretman je izuzetno komforan i bezbolan, za klijenta, jer ne podrazumeva nikakav oporavak nakon tretmana.

Zagrevanjem kože, ona reaguje pokretanjem procesa obnavljanja svih elastičnih vlakana koja su se u tom momentu na koži izgubila. Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, kolagenska vlakna se obnavljaju i retroaktivno učvršćuju. Kao rezultat toga, dobijamo savršeno hidriranu kožu, koja je puna elastina, mekana, glatka i sjajna, sposobna sama da se odupre svim uticajima spoljašnje sredine. Kolagen joj omogućava fantastičnu elastičnost, a samim tim je i mogućnost pojave bora smanjena na minimum, jer više nije suva, dehidrirana i ispucala.

 

 

Kod mnogih klijenata se odmah primeti razlika u zatezanju i učvršćivanju kože, a nakon samo 3 tretmana godišnje dolazi do potpunog oporavka kože lica i vrata. Razlog tako brzih rezultata krije se u savršenoj zagrejanosti radiotalasa, čija se toplota kreće između 50-75 stepeni celzijusa.

Nova istraživanja su, čak došla do podataka da, kada telo održava temperaturu višom od 46 stepeni duže od tri minuta, dolazi do oslobađanja proteina toplotnog šoka, koji su zaduženi za regeneraciju i stvaranje novog kolagena. To zaista i jeste razlog za uspešnost ovog tretmana.

Kome je namenjen radiotalasni lifting lica?

 

Namenjen je svim damama koje žele da ublaže dubinu svojih bora na licu i da maksimalno zategnu opuštenu kožu lica, koja je izgubila čvrstinu i tonus. Najčešće ga žene uzimaju kao opciju za redukciju mimičnih bora, kesica oko očiju i opuštenih kapaka, bora smejalica, oko usana i oko očiju, bora na vratu i dekolteu.

Ovaj radiotalasni tretman koriste čak i oni koji imaju odrađen botoks i hijaluron, zato što samo podstiče njihovo obnavljanje i čak bolji efekat na licu.

Radiotalasni lifting lica se može raditi čak i kao preventiva, kod svih onih žena koje žele da na vreme stanu na put opuštenoj koži, starenju i brazdanju svoje kože.

Kako se izvodi radiotalasni lifting lica?

 

Kao što rekosmo, sam tretman je jako komforan, bezbolan i bezbedan za klijenta. Izvodi se uz pomoć sonde, preko kontaktnog gela kojom nežno masira kožu lica, vrata i dekoltea. Proces izvodi lekar koji je specijalno obučen za ovakvu vrstu intervencije. Postupak traje oko 30 minuta.

Dok traje izvođenje samog postupka, klijent oseća blagu zagrejanost na licu, a nakon tretmana se samo pojavljuje malo crvenilo, koje brzo nestaje. Ovo je jedan od najjednostavnijih načina da se stimuliše proizvodnja kolagena i svih njegovih vlakana u koži.

Ono što je zaista sjajno kod ovog tretmana jeste to da su rezultati vidljivi odmah nakon prve intervencije, ali za potpuni i dugotrajniji efekat je neophodno uraditi bar nekoliko tretmana u trajanju od devet meseci.

Preporuka je da se rade dva tretmana u periodu od 14 dana, pa da se serije tretmana ponavljaju na otprilike tri meseca.

Tako će proizvodnja kolagena biti na određenom vremenskom intervalu dovoljno stimulisana da kožu održava zategnutom, hidriranom i elstičnom.

Ono što se na kraju odrađenog tretmana radi, jeste umivanje, piling lica, nanošenje seruma naspram potreba kože, maska za ublažavanje bora i na kraju završna krema.

Kada se postupak završi, nije potreban nikakav oporavak, već klijent nastavlja sa normalnim dnevnim aktivnostima.

Šta je tripolarni radiotalasni lifting?

 

Uređaji uz pomoć kojih se radi RF lica mogu biti različiti, i od njih upravo i zavisi i kakav će rezultat tretmana biti na kraju.

Tripolarni RF koristi tri elektrode, što automatski obezbeđuje veću efikasnost i trenutne rezultate.

Tripolar radiofrekvencija radi po istom principu kao i sve ostale, zagreva vlakna kolagena u slojevima dermisa gde dolazi do kontarkcije vlakana kolagena i momentalnih rezultata. Ovaj lifting postiže da koža lica bude baršunasta, mekana, glatka, elastična i zategnuta vrlo brzo nakon urađenog tretmana.

Radiotalasni lifting lica i vrata

 

Kao što se radi RF lifting lica, tako isto se može raditi zatezanje kože i na drugim delovima tela. To mogu biti i svi drugi predeli, stomaka, zadnjica, butina, ruku, nogu, ali i vrata i dekoltea, kao produženi i nastavni deo lica.

 

radiotalasni lifting vrata

 

Vrat je nekako najviše i izložen očima javnosti i svaka nega i korektivna kozmetika se obično koristi za lice i vrat istovremeno. Jer, kako bi izgledalo da je lice savršeno zategnuto i glatko, a koža na vratu zvrčkana i izborana?! Veoma ružno, naročito kod onih žena koje dosta vode računa o svom besprekornom izgledu.

Radiotalasni aparat (masažer) se na vratu koristi isto koliko i na licu i lifting se vrši kružnim pokretima, zagrevanjem srednjeg sloja kože na vratu. Zatezanjem određenih delova opuštene kože, vrši se stimulacija i stvaranje depoa kolagena koji narednih dana otpuštaju svoju delotvornost u koži.

Rezultati pre i posle radiotalasnog liftinga

 

O rezulatatima ovog inovativnog tretmana smo do sada već dosta i govorili. Oni su trenutni, što naravno zavisi i od stanja opuštenosti kože koja se tretira, ali i tretmana koji se upotrebljava. Što je mnogobrojniji izbor aparata, to su rezultati bolji i dugotrajniji.

Rezultati se u većini slučajeva manifestuju jako brzo nakon čak prvog tretmana, zategnutom kožom oko jagodica, oko očiju i usana, na vratu i dekolteu, na čelu gde su bore i najizraženije i najdublje. Radiotalasni lifting lica deluje i na smanjenje proširenih pora i menja celokupnu teksturu kože.

Rezultati koje daje ovaj tretman imaju i odloženi efekat, pa se elastičnost u koži odlaže na čak i šest meseci nakon intervencije. Vezuje vodu i čini da koža bude dugo vremena dubinski hidrirana i sveža u svakom pogledu. Ono što nam ovaj tretman pruža je prirodna stimulacija kolagenskih vlakana da se regenerišu i tako održe mladolik izgled lica i tretirane regije.

Koliko često se radi radiotalasni lifting?

 

Serije ponavljanja ne bi trebalo da budu češće od na po dva meseca. Ponavljaju se tretmani na 14 dana, a sveukupno je dovoljno da se tretman izvodi u trajanju od devet meseci.

Rezultati nakon jedne serije traju do 6 meseci.

Ovaj period je dovoljan za neke dve do tri godine održavanja rezultata, pa kasnije, ako bude potrebno, tretmani se mogu ponavljati i stimulisati vlakna da se spreči njihovo izumiranje.

Ovo je upravo ono što ovaj tretman i čini posebnim, jer nije zahtevan, ne podrazumeva konstantno maltretiranje klijenta, a traje itekako dugo. Zato su žene u SAD pristalice ovakvog načina podmlađivanja već dugo vremena, čak i čitavu deceniju, a ono što možemo da primetimo je i da sve veći broj žena na Balkanu se odlučuje na ovu neinvazivnu metodu zatezanja lica. Dobra je alternativa botoksu, a rezultati su gotovo isti, ako ne i bolji.

Radiotalasni lifting lica, kontraindikacije

 

Kao i kod svakog tretmana, normalno je da postoji rizična grupa ljudi koja ne bi trebalo da se podvrgne ovom tretmanu. Kontraindikovano je da se radi kod bolesnika koji imaju kardiovaskularne probleme (srčani bolesnici), trudnice i doilje zbog radiotalasnog zračenja, bolesnici sa bilo kakvim malignitetima, osobe koje imaju mišićne bolesti vezivnog tkiva, prisustvo metalnih implantanata, infekcija hepatitisom.

Sva ova stanja su kontaindikacija za izvođenje radiotalsnog liftinga zbog količine zračenja koju aparat reprodukuje na kožu klijenta.

Cena tretmana

 

U zavisnosti od salona do salona koji izvodi ovu intervenciju, cene se naravno i razlikuju. Mi smo došli do takvog saznanja da je odokativno rečeno, prosečna cena od 3500 do 5500 dinara. To takođe zavisi i od područja na telu koji se tretira. Logično je da će lifting celog tela koštati više, dok će pojedinačne zone na licu koštati manje.

Sve u svemu, nevezano za cenu, pošto razlika i nije očigledna, najbolje je upustiti se u ovu avanturu podmlađivanja kod nekog proverenog, gde je veći broj žena i bio zadovoljan učinjenim i dobijenim rezultatima.

Iskustva sa radiotalasnim liftingom

 

Uvek volimo da kažemo da su iskustva najvalidnija od onih koji su ovaj tretman već i isprobali. Verujem da takvih žena u ovom trenutku nije puno, ali mi smo pronašli njih nekoliko koje su nam svoje iskustvo prenele, a mi ga prenosimo vama.

Vanja

“Od kad sam napunila 32 godine, primetila sam da mi je koža na licu postala izuzetno dehidrirana i suva. Imala sam utisak da sve više puca i da su mi se bore naglo počele pojavljivati. Do tada nisam koristila nikakvu anti-age zaštitu, jednostavno sam smatrala da je rano. Međutim, koža mi je brzo gubila na kvalitetu, pa sam rešila nešto da uradim da pokušam da je oporavim i vratim joj stari izgled.

Na internetu sam dosta čitala o tretmanu radiotalasnom liftingu lica i rešila da probam. Vodila sam se time da nemam šta da izgubim. Već nakon prvog tretmana sam primetila da mi se koža nekako zategla i da je postala glatka. Nije više bila onako suva. Do sad sam uradila tri tretmana, i tu ne planiram da stanem, sve dok ne vratim moju kožu od ranije. Svima bih preporučila.”

 

Snežana

“Ja imam 55 godina i koža na licu mi je dosta opuštena, a zbog posla kojim se bavim, čini mi se i da su mi kesice ispod očiju baš velike i izražene, verovatno zbog umora. Prijateljica mi je preporučila da probam radiotalasni lifting, u nadi da ću malo povratiti sjaj mojoj koži, jer je kako i sama kaže, jako zadovoljna. Otišla sam na njen nagovor na jedan tretman i mogu reći da mi je koža loše reagovala, budući da imam jako masnu kožu na licu. Kao da se količina sebuma nakon toga dodatno povećala, što mi stvara dosta neprijatnosti kada je higijena u pitanju.

Ja sam se ipak odlučila da probam sa nekom alternativnom prirodnom kozmetikom, za koju znam da provereno deluje i koja mi kožu dodatno ne opterećuje. Rezultati su sporiji, ali za mene mnogo kvalitetniji.”

I ovo je normalno. Nisu svi tipovi kože isti, tako ni jedan tretman ne može svima biti odgovarajući.

Naša preporuka je da istražite salone i ordinacije koje su po ovim tretmanima vodeće i one će vam celokupni postupak možda najbolje i dočarati. Kada sagledate sve u jednom, lakše će vam biti da se odlučite da li je ovaj tretman baš namenjen za vas ili nije. Ne zaboravite da je alternativa puno, pa čak i ako ne uspete sa radiotalasnim liftingom, ne očajavajte – nešto će već uroditi plodom.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *