miolift lica
Bore

Miolift tretman lica, vredi isprobati ili ne?

Upoznajte miolift tretman lica  Ova metoda savršeno podmlađuje kožu, a po čemu je specifična i kako skida godine sa lica, saznajte u nastavku.

Opuštanje kože i pojava prvih bora kod dama zna da izazove burne neprijatne reakcije i iznenađenja i da im naruši izgled i samopozdanje. Zato se tokom života trudimo da našoj koži pružimo najbolju zaštitu i negu, ne bi li nam koža što duže izgledala negovano i lepo.

Kada je nega lica dobra i konstantna, mogućnost da se pojave bore je smanjena na najmanji mogući nivo, zato što koža dobija sve nutritijente koji su joj neophodni da što duže bude elastična, hidrirana i zategnuta. Međutim, postoje oni životni trenuci i dešavanja, koji neprimetno ostavljaju traga na našoj koži i na njih apsolutno ne možemo delovati i preduprediti ih.

Sve više smo izloženi takvim situacijama zbog tempa i brzog načina života koji vodimo, pa pored našeg zdravlja koje u najvećoj meri trpi posledice toga, možemo slobodno reči da je i koža dosta pogođena. Lica su nam namrštena, grimase koje pravimo ostavljaju izreze i duboke linije po našoj koži.

Na sreću, postoje tretmani koji nam mogu pomoći da, koliko toliko umanjimo vidljive bore i kožu podmladimo. Pored svakodnevne i redovne nege prirodnim i blagim kozmetičkim preparatima za lice, koju možemo i moramo da joj pružimo, tretmani su nešto što joj na drugi način dugujemo i treba ponekad da priuštimo.

Ako malo bolje pogledamo, tržište je prepuno različitih metoda podmlađivanja koja na neki svoj način garantuju uspeh, a zapravo je malo njih koji ga zaista i ostvaruju.

Miolift tretman podmlađivanja ili drugačije rečeno mikrostruja za lice, je specifični tretman koji se izdvaja po tome što jedini stimuliše i tretira mišiće lica i mišićne grupe, koje raznim kontrakcijama vraćaju mišićni tonus. On je jedan od retkih koji uspeh u podmlađivanju zaista i postiže. Ukoliko želite da se dublje informišete, opširnije o ovom tretmanu govorimo u nastavku…

Šta je miolift tretman lica?

 

Miolifting predstavlja primenu niskofrekventne struje u cilju podmlađivanja lica. Ovim tretmanom se deluje na kožu i na mišiće i na taj način se poboljšava njihov tonus.

Elektrostimulacija lica je dobra, jer se pokreću svi mišići u koži, a njihovim neprestalnim radom dolazi do zatezanja delova koji su vremenom tu funkciju izgubili. Stvaraju se kolagenska i elastična vlakna u srednjem sloju epiderma i aktiviraju na onom nivou na kom su radili pre nego što su se potpuno umrtvili. Ovaj tretman sa strujom, kao krajnji rezultat daje bolju prokrvljenost, ublažene bore i sjajnije lice.

 

mikrostruja za lice

 

Vesna je na svom licu počela da primećuje znakove starenja, pored podočnjaka i fleka koje su je stalno mučile. Nekoliko puta je pokušavala da reši problem, ali je svaki put bilo bezuspešno sve dok slučajno nije otkrila čudotvorno rešenje, koje je spasilo muka. Bore, podočnjaci i fleke su sada njen bivši problem, a ukoliko želite da saznate kako ih se rešila, to ćete uraditi jednostavnim klikom na njenu priču koja je na ovom linku: https://lepolice.com/moje-iskustvo-prirodno-sam-obrisala-bore-sa-lica/

Što se miolifta tiče,  svi oni koji imaju početne znake starenja, ali i oni sa malo dubljim izrezima na licu, mogu biti savršeni kandidati za ovaj tretman. Ako se do sada niste sa njim susreli, evo prilike da ga bolje upoznate i procenite da li je ovaj tretman, u ovom trenutku, baš ono što vama treba.

Kome je namenjen miolift tretman lica?

 

Mikrostruja za lice je nešto što uglavnom prija svima. Postoje određene grupacije ljudi koji ga ne treba primenjivati, tačnije trenutna stanja na koži, koja mogu biti prolaznog karaktera, gde se nakon njihovog nestanka struja može nesmetano primeniti.

 

 

Govorimo o stanjima kao što su:

 • preosetljiva koža lica
 • zapaljenski procesi na koži
 • alergije, herpes
 • infektivna stanja
 • popucali, izraženi kapilari
 • rozacea

Savršeni kandidati za ovaj tretman su lica koja gube svoju prirodnu elastičnost, ona koja imaju tužan izraz u ogledalu, spuštene kapke, umornu i opuštenu kožu lica. Ovaj niz može upotpuniti i oslabljen tonus lica, koji je, reklo bi se, najteže vratiti u pređašnje stanje.

Neka opšta preporuka je da se sa tretmanima strujom započne već posle 25. godine, dok još lice nije zadobilo izborani izgled i na vreme aktivirati sve mišiće koji vremenom mogu izgubiti svoju funkciju.

Na licu se nalazi 57 mišića, od kojih se aktivno koristi nekih 10% svakodnevnim aktivnostima, žvakanjem i pričanjem (grimasama). Ostatak mišića na licu je neaktivan i vremenom počinje da slabi i da se tanji, a kasnije i da atrofira. Zbog disfunkcije, ali i uticaja spoljašnjih faktora, mišići počinju da se opuštaju, što dovodi do pojave opuštenih obraza, kesica ispod očiju i nagomilanog podbratka.

Ovaj problem, gubitka mišićnog tonusa na licu, većinom imaju žene, ali se i nekolicina muškaraca tokom života sretne sa ovim i sličnim problemima. Veliku ulogu igra i genetika, pa grubo možemo reći da je češće pogođena ženska populacija.

Miolift aparat, šta je i kako radi?

 

Miolift aparat je, po mnogima jedno revolucionarno otkriće koje se izdvaja po svojoj jedinstenosti u radu. Funkcioniše po principu mikrostruje, koja ne izaziva vidljivu kontrakciju i pomeranje mišića.

Ovim uređajem, prenose se mikroimpulsi u sredinu mišića, kako bi se postigao maksimalni efekat stimulacije samog mišića.

Pomoću mikrostruja se vežbaju mišići lica, stimuliše se stvaranje kolagena i elastičnih vlakana. Tretman vrši limfnu drenažu, stimuliše rad mišića, smanjuje vidljive bore i podiže tonus.

Neki od najistaknutijih aparata za miolift, odobreni od strane američkog FDA, za prenos mikroimpulsa na kožu su:

 • 7e miolift aparat
 • Harox miolift aparat
 • Pluton electronic miolift aparat
 • Vecom miolift aparat
 • Lifting M-Beauty digitalni aparat

Ono što je važno da vam kažemo, je to da tretmani koji se izvode ovim aparatom ne bole i nemaju neželjene rekacije na kožu. Bez obzira koji tip kože imate, slobodno ga možete koristiti. Aparat radi na struju, tako što se kombinacija dve elektrode prislone na određeno mesto na licu i vrši se mišićna regeneracija tkiva.

Struja koja se primenjuje je slabog intenziteta i ima za cilj da aktivira potkožno tkivo i mišiće da se sami brane od spoljašnjih uticaja a sve u svrhu smanjenja prirodnog procesa starenja. Kao rezultat, poboljšava se limfna i krvna cirkulacija koja dovodi do jedre, zategnute i blistave kože.

Kako izgleda procedura miolifta lica?

 

Sam postupak izvođenja je neinvazivan i reklo bi se čak i prijatan po kožu. Tretman se sastoji iz tri faze:

 1. limfna drenaža
 2. stimulacija kolagena
 3. stimulacija mimičnih mišića

Radi se od 45-60 minuta.

Za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se tretman na svaki drugi dan, u seriji od 6-10 tretmana, na mesečnom nivou.

Pogodan je i za kombinovanje sa drugim tretmanima, poput mezoterapije lica, lasera ili radiotalasni lifting lica.

Osim u okviru anti-age tretmana, miolift se radi i u medicinske svrhe, za rešavanje problema sa aknama, ožiljcima i otocima očnih kapaka.

U tretmanu se koriste dve elektrode sa strujom (stručno lice određuje jačinu struje na osnovu potrebe za njom), i njima se lagano prelazi preko delova na licu koji treba da se tretira.

Ne postoji nikakvo fizičko kontrahovanje i vibriranje mišića, što dodatno stvara osećaj lagodnosti i opuštenosti kada je u pitanju samo izvođenje tretmana.

Rezultati miolifta

 

Rezultati ovog tretmana su vidljivi jako brzo, čak posle prvog izvođenja, ali je za potpuni efekat potrebno bar jedna serija od mesec dana. Ono što je sigurno, je to da su rezultati bolji svakog narednog meseca.

Najranije se na koži primeti sjaj, da su konture lica definisane, da su znaci starenja smanjeni, duboke linije manje izražene. Koža poprima svežinu i odiše lepotom.

Miolift postiže dobre rezultate, kako u tretmanima podmlađivanja, tako i u tretmanima  prevencije opuštanja kože i mišiće lica.

S obzirom da se mioliftom ne bilduju i ne uvećavaju mišići, već se samo pokreću i aktiviraju, rezultati mogu trajati i mesecima nakon prestanka sa tretmanima.

Neće doći do većeg opuštanja mišića, nego pre nego što ste tretmane i započeli.

Miolift ili teenlifting, šta izabrati?

 

S obzirom da nam je dostupno puno tretmana za podmlađivanje koji obećavaju određene rezultate, sigurno je da u vama postoji onaj crv sumnje i neodlučnosti, za koji se tretman i odlučiti, a ne pogrešiti. Zato smo mi danas tu, da vam pomognemo da odaberete racionalnije.

Tretman teenlifting i miolifting su dve metode podmlađivanja, jako sličnog karaktera i načina izvođenja. Postoje određene razlike koje i jesu uglavnom zaslužne za različito opredeljenje korisnika i korisnica.

 

aparat za miolift lica

 

Pošto smo o mioliftu dosta govorili, da malo pojasnimo tretman teenlifting.

Glavna razlika je u kombinaciji vežbanja i tretiranja. Rade se različiti treninzi svih mišića lica i vrata. Svaki mišić ima svoju početnu snagu, s obzirom na intenzitet i karakter mimike, međutim, sama anatomija i funkcija pojedinih mišića zahteva određene kombinacije treninga i vežbi.

Teenlifting se takođe izvodi aparatom za elektrostimulaciju mišića.

Alternativa mioliftu

 

Apsolutna zamena mioliftu jeste dobra, kvalitetna, svakodnevna pravilna nega lica i tela.

Ono što svojoj koži pružite svakoga dana, ne može zameniti niti jedan kozmetički tretman, na koji ćete otići povremeno, ili čak i jednom nedeljno.

Koža je organ koji svakoga dana radi i troši se, pa je zato morate nahraniti kako bi imala gorivo za dalji rad.

Uvek kada birate kozmetiku za sebe i svoje bližnje, voljene, trudite se da birate ono najbolje iz prirode. Prirodni preparati su puni aktivnih sastojaka pažljivo odabranih iz lepote prirode. Istovremeno su dovoljno snažni da uklone i najmanje nepravilnosti sa vaše kože, a opet toliko blagi da joj i ne naškode. Kada njih koristite, dobit je višestruka.

Ako imate problema sa opuštenom kožom koja stari, obavezzno treba da imate kremu protiv bora. Ukoliko imate problem sa masnom kožom, sklonom bubuljicama, takođe ima rešenja za vas u vidu preparata za bubuljice.

Cena miolift tretmana

 

Cena varira u zavisnosti od toga za koji ste se kozmetički salon opredelili. Ono na šta vam moramo skrenuti pažnju, a tiče se samog tretmana pa ujedno i cene, jeste to da dosta zavisi od toga u kom ste periodu počeli da primenjujete mikrostruju na lice.

Ako se sa ovim tretmanima započeli oko svoje 25. godine, to apsolutno znači da će vam biti potreban manji broj tretmana, tačnije jedan tretman u dva meseca, a ako sa tretmanima započnete kasnije, nakon 30. godine, biće vam potrebna čitava serija tretmana.

Cena jednog tretmana se kreće oko 6000 rsd, a ako se radi u serijama, onda je 5000 rsd.

Iskustva miolift tretmanom

 

Iskustva žena koje su već uradile neki tretmna mioliting su uglavnom pozotivna.Nekolicina njih se izjasnila da se nakon tretmana imala osip po koži i blago crvenilo na mestu gde su elektrode prošle, ali značajnih neželjenih reakcija nije bilo.

Većina je zadovoljna dobijenim rezultatima, toliko da neke dame više i nemaju potrebu da ga rade.

 

 

Ono što vi svakako morate svakodnevno raditi, jeste negovati vašu kožu. Bez odlaska u salon jednom ili više puta nedeljno, kreme na prirodnoj bazi, sa anti-age ili bez tog efekta su odličan izbor za ve tipove kože. Kombinacija prirodnih sastojaka ima veliku moć da sa vašeg lica obriše tragove umora, starenja i da koži vrati prirodni sjaj. Ne oštećuju kožu, nisu teške i savršeno postižu rezultate na svim poljima.

Negujte vašu kožu prirodnim preparatima i budite sigurne da nećete imati potrebu za skupim tretmanima, jer će vaše lice blistati kao iz časopisa.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *