lipolea balzam
Usne, Kozmetika za lice

Lipolea balzam: nikad lakše do punijih usana!

Da li ste  čuli za Lipolea balzam? Njime možete doći do punijeg izgleda usana, a da ne promenite svoj lični opis u negativnom smislu. O čemu je reč?

Mediji nam nameću praćenje popularnih trendova koji zahtevaju od nas mnoge žrtve. Možemo se sa time izboriti na potpuno prirodan način.

Nega usana u zimskim danima pravi je izazov, a i leto je samo po sebi veoma zahtevno za kožu, uključujući i kožu usana. Visoke temperature doprinose tome da koža pati.

Pri tom, stalni problem – punoća!

Postoji rešenje za sve to u jednom proizvodu. Lipolea balzam.

Šta je Lipolea balzam?

 

U najkraćem, Lipolea je čudo za kojim verovatno već dugo tragate. Pri tom možda niste ni svesni da ovakvo čudo na našem tržištu postoji.

Sa zadovoljstvom vas upoznajemo sa balzamom za usne koji neguje vaše usne na nivou na kome niste mogli ni da zamislite da nega usana može da postoji, a u isto vreme daje punoću usana.

Ovaj balzam za usne je preparat koji brzo i lako, u svega nekoliko koraka štiti vaše usne od loših uticaja spolja, oporavlja ih i vraća svežinu, a daje im i punoću!

 

lipolea balzam upotreba

 

Da, dobro ste pročitali!

Ovaj proizvod ima u sebi sastojke koji na lak i jednostavan način povećavaju usne taman toliko koliko vam je potrebno. Promena će biti vidljiva, ali nenapadna i neprirodna!

Ako ste od onih koje precrtavaju usne kreonom za jedan milimetar, želeći na taj način da naglase liniju i budu malo senzualnije, onda ste na pravom mestu. Ovaj će balzam zahvaljujući svojim neverovatnim svojstvima, učiniti da to imate bez kreona i karmina, čak i kada niste našminkane.

Zahvaljujući pažljivo odabranim sastojcima u ovom preparatu, usne postaju veće i olakšavaju vašu svakodnevnu rutinu negovanja i šminkanja. Zamislite koliko je to fantastično!

Kome je namenjen Lipolea balzam?

 

Ovaj balzam je namenjen prvenstveno ženama  i to svih dobi. Ovo je veoma važan podatak, njega mogu koristiti mlade žene, tinejdžerke, ali i one koje su u malo ozbiljnijim godinama.

On je namenjen svima onima koji ne žele da prave radiklane promene na svom licu. preplavljeni smo trendom velikih usana koje nisu, kao ranije, rezervisane za estradne zvezde. Mnoge žene u našoj najbližoj okolini pohrlile su da stave koji kubik hijalurona ili pak biopolimera. Neke od njih izgledaju lepo, a neke… Znate i sami da ne.

Ne osuđujemo bilo koju vrstu želje za promenom, ovde smo da pratimo tredove i ukazujemo na njihove dobre i loše strane. Ipak, svaka vrsta  te promene je „mačka u džaku“. Ne znate, čak ni kod tih kratkotrajnijih injektivnih metoda, kako ćete izgledati i da li ćete biti zadovoljni.

Zato smo mi pronašili alternativu. Balzam za usne koji ima tu moć da doda „nekoliko kubika“, bez injekcije. Svakodnevno korišćenje učiniće da usne deluju svežije i senzualnije, pri tom je hidratacija na najboljem mogućem nivou.

Sve one koje žele te male, a važne promene jer „manje je više“, to svaka prava dama zna, trebalo bi da razmotri šta sve ovaj preparat može učiniti za njene usne. Kako može veoma lako, bez bilo kakvog stresa i izlaska iz zone komfora da poveća njene usne toliko da bude zadovoljnija svojim odrazom u ogledalu.

Lipolea vs. običan balzam – u čemu je razlika?

 

Balzama za usne zaista ima na svakom koraku. Od onih u kutijici, poznatih kao grožđane masti, preko sada već dugo rasprostranjenih balzama u obliku karmina. Njihova uloga je, da svaki spram svog sastava, neguju usne.

Već smo pomenuli vremenske prilike, ali i način života treba uzeti u obzir. Recimo, mat karmini koje stalno nanosimo poslednjih godina, u mnogome isušuju naše usne. Balzam je neophodan ako želimo da se one ne ljušte i ne perutaju.

Ima običnih balzama koji vam u tome mogu pomoći. Neki su providni, a neki imaju u sebi čak i malo boje. Ipak, Lipolea balzam predstavlja novi nivo nege koji, ako niste probali, onda svakako morate.

Pored toga što pruža izuzetnu negu, razlika između običnog balzama i Lipolee je u tome što ona daje usnama i punoću, povećava ih.

To čini zahvaljujući sastojcima, o kojima će u narednom pasusu detaljno biti reči.

Kao i ostali proizvodi Ovotaris kozmetike i ovaj predstavlja jedinstvenu formulu u kojoj svaki sastojak ima svoj zadatak. Jedan štiti, jedan neguje, neki drugi hidrira, a neki je zadužen za punoću i volumen. Dovoljno je znati da Lipolea kao jedan od sastojaka ima hijaluronsku kiselinu, ono što mnoge žene injektivnom metodom, putem filera ubacuju u usne.

Hijaluronska kiselina i koži lica daje volumen i punoću jer vezuje za sebe velike količine vode. Na sličan način hijaluronska kiselina deluje i na usne. Nema opadanja volumena koji se dešava tokom godina na usnama. Nema gubljenja elastina koji nam oko usana stvara bore.

Takođe  je važno da napomenemo da u Lipolei nema vazelina, sastojka koji se nalazi u običnim balzamima za usne. Vazelin za usne je jedan od korisnih sastojaka ako ga upotrebljavate s vremena na vreme, u određenim prilikama. Ipak, svakodnevnom upotrebom taj zaštitni film koji on stvara na površini može da spreči hranljive sastojke da uđu u kožu. Odnosno, loši sastojci ne mogu da budu izbačeni napolje.

Zato, sa  Lipoleom nećete kuburiti sa ovim problemom.

Tea se uverila u to.  Dobila je ovaj balzam od drugarice kojoj se žalila kako bi volela da su joj usne bar za nijansu punije. Požalila joj se kako je povremeno posmatra sa zavišću, jer su njene usne lepe i da razmišlja o nekoj sitnoj korekciji. Drugarica joj je tada otkrila da ni ona nema prirodno pune usne, već svakodnevno koristi balzam koji njene usne čini tako senzualnima.

Evo šta je rekla za naš portal: „ Prvih nekoliko dana sam ga mazala onda kad primetim da su mi usta suva. Za nedelju dana smo krenule u grad i drugarica me je fotografisala, a onda moju fotografiju uporedila sa jednom starom, kako bi me uverila u promenu. Ljudi, ja nisam mogla da poverujem!

Nisu usne bile preterano veće, ništa napadno, ali to je bila taman toliko uočljiva promena koliku sam ja i želela.

Nakon par nedelja redovnog korišćenja već su me neke drugarice pitale da priznam šta sam to uradila i zašto sam drugačija.  Moje su usne lepše nego ikada!“

 

lipolea balzam za usne

 

Jedno zaista vredno i upečatljivo iskustvo koje smo morali sa vama ovako da podelimo.

A kako to ovaj proizvod zapravo postiže?

Lipolea balzam – sastav

 

Hajde sada da kažemo nešto o magičnim sastojcima koji čine da ovaj balzam bude ovoliko dobar.

 • Hijaluronska kiselina – ovoga puta uzeta iz  PrimalHyal Gold jedinstvene formule, namenjene upravo povećanju volumena usana. Ona prodire duboku preko sluzokože u dublje delove kože usana i pokreće mehanizme koji su zaduženi za kolegen u usnama. Povećava za 45% količinu vode. Zahvaljujući tome, nema uvlačenja usana, niti stvaranja finih borica koje usne u mnogome uvlače unutra. Rezultat se očitava u njihovoj voluminoznosti koja traje, ako se proces nanošenja ponavlja.
 • Kaprilni gliceridi iz PrimalHyal gold formule ekstrahovani su iz ploda kokosa. Znamo i to da kokosovo ulje izuzetno lepo utiče na negu kože lica i tela. Odabrani aktivni sastojci kaprilnog glicerida obezbeđuju savršenu negu usana.Oni su, zapravo, emolijensi, koji pomažu obnavljanje i zadržavanje vlage u koži. Pored toga što su punije, usne su i negovanije nego sa drugim balzamima za usne. Naročito se ističe njihova mekoća.
 • Evercool skin nije običan mentol već formulacija koja poboljšava prokrvljenost usana. Ima više od 700 molekula koji deluju 30 puta snažnije od mentola. Aktivira njihovu perifernu cirkulaciju, tako da one imaju savršenu ružičastu boju. Za savršen osećaj hlađenja koji će trajati dugo vremena posle nanošenja.
 • Ši buter je neizostavan u nizu sastojaka. Zahvaljujući vitaminima i mineralima čini usne hidriranima i čini da one zadrže vlažnost, čak i posle nanošenja mat karmina. Nema bojazni da ćete kuburiti sa ispucalošću jer Lipoleu možete nanositi i ispod karmina.
 • Pčelinji vosak je odlična zaštitna barijera koja sprečava gubitak vlage, ali i prodor raznih čestica iz spoljašnje sredine koje mogu naneti štetu usnama.
 • Gliceridi masline, izuzetno korisni u nezi i davanju svežine, oni takođe utiču na održavanje efekta bujnosti koje potiče od hijaluronske kiseline. Oni su nemasni potpuno kompatibilni sa lipidima kože. Daju baršunastiji dodir od bilo kog biljnog ulja.

Rekli smo vam da su sastojci na prirodnoj bazi . Ova formulacija je formula uspeha.

Kako se koristi Lipolea?

 

Već smo pomenuli da je korišćenje veoma lako. Naravno da treba ispoštovati neke korake, kako bi balzam što brže i što efikasnije delovao.

Pravila nanošenja tiču se čistoće usana. Uvek se trudite da ga nanesete na čiste usne. Kada kažemo čiste, podrazumevamo da ste skinuli šminku, ali čak i ako niste imali šminku, potrebno je da sredstvom za skidanje šminke pređete preko usana, kako biste uklonili nečistoće.

Više nego neophodno je da usne redovno pilingujete. To ne znači svake večeri, ali je potrebno da se organizujete barem dva puta nedeljno, da skinete svu suvu kožu sa njih. I obična šećerna pasta može poslužiti, kao i pasta od sode bikarbone.

Kada nema mrtvih ćelija, sastojci Lipolee lakše prodiru u kožu.

Kada je u pitanju šminka, vi možete Lipoleu koristiti kao podlogu za karmin i sjaj za usne. Potrebno je samo da na očišćene usne nanesete Lipoleu, sačekate nekoliko trenutaka da se osuši i onda preko nje stavite omiljeni karmin.

Usne će dobiti posebnu punoću i efekat će biti sjajan, bez suvišnog razmazivanja. Obavezno isprobajte!

Rezultati nakon upotrebe

 

Rezultati nakon korišćenja balzama Lipolea su sledeći:

 • puniji izgled usana
 • jednostavnija nega
 • ekonomičnija nega
 • lakše šminkanje
 • mekane usne
 • sjajne usne
 • hidrirane usne
 • usne zaštićene od loših uticaja spolja

Ovo je spisak razloga zbog kojih se možete opredeliti za Lipolea balzam. Ako ga isprobate, možda ćete i sami otkriti neki novi efekat.

Cena i gde kupiti Lipoleu?

 

Lipolea balzam možete naručiti preko interneta. Nalazi se na samo dva klika od vas, na sajtu lipolea.com.

Cena jednog balzama je 1890 rsd, a ako naručite dva, treći dobijate gratis. Pratite sniženja i promo cene na sajtu Ovotaris.

Iskustva sa Lipolea balzamom

 

Navešćemo neka iskustva koja su stigla na naš sajt, a tiču se koriščenja Lipolee.

Dragana

„Izuzetno sam zadovoljna ovim balzamom. Koristim ga već godinu dana i moje usne su lepše i punije nego ikad. Nikada nisam bez njega. Tako je mali i praktičan, nosim ga u izlaske, na putovanja, ma svuda.“

 

lipolea balzam rezultati

 

Mia

„Imam Lipoleu i moram reći da je to jedan od najboljih balzama za usne koji sam ikada koristila. Pored tog efekta podizanja mojih usana, on tako nežno hidrira i neguje, da je u rangu sa mnogo skupljim proizvodima za usne: Naručim po nekoliko i mirna sam.“

Emilija je želela da ispriča malo detaljnije iskustvo, tako da njenu poruku prenosimo detaljno. Kaže da je tražila priliku da poruči devojkama kako nikako ne treba da troše novac na skupe tretmane usana:

„Najiskrenije, da mi je neko ovo prepričavao, ne bih nikako mogla da poverujem, Zato sam tu da vama kažem najpozitivnije iskustvo sa Lipoleom koje imam.

Stalno sam na  telefonu i online kupovina je moja pasija. Naletela sam na Lipoleu sasvim slučajno  i zainteresovala me je. Toliko sam puta bacila novac na razne gluposti, da sam pomislila – Što da ne!

Na prvo mazanje sam primetila da je balzam drugačiji od svega što sam koristila. Pratila sam danima promene i znajte – ovo stvarno radi!

Tamo gde sam nekada crtala usne, više nema potrebe da povlačim linuju. Sam stavim malo sjaja preko Lipolee i spremna sam. Ne znam da li možete da poverujete!?

Nikako nemojte trošiti novac na tretmane. Prvo dajte šansu Lipolei. Verujte mi, nećete se pokajati. Ovo čudo radi! Radi bez greške! Usne su mi fenomenalne, ni sama ne mogu da poverujem!“

Brojni korisnici su vam rekli, a ako malo potražite, sigurno ćete naći još pozitivnih komentara. Na vama je da odlučite. Isprobajte Lipolea balzam i budite još jedna u nizu zadovoljnih korisnica koje su na prirodan način učinile svoje usne punijima i negovanijima.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *