aknolin iskustvo
Bubuljice

Bubuljice su bile uporne, ali ona se nije predala! Rešila ih se lakše nego što je očekivala!

Recite i vi „STOP“ bubuljicama već jednom! Vreme je da i vi učinite svoje lice blistavim i prestanete da prikrivate akne šminkom.

Kako? pitate se. Sumnjičavo vrtite glavom, jer već ste odavno digli ruke? Svašta ste probali, ali ništa nije pomoglo?

Ne, ne! Ne predajte se još! Ne dok ne pročitate i ovo! Jovana je podelila njeno lično iskustvo sa bubuljicama i zlata je vredno!

„Sebe smatram dokazom da se akne ne pojavljuju samo u pubertetu. Imam problematičnu kožu lica, koja je izrazito masna. Lice mi se presijava, a puder teško upija. U toku puberteta uvek sam imala žute linije od pudera jer nisam umela lepo da ga nanesem, a sebum je sprečavao njegovo upijanje. Potkožne bubuljice po obrazima i čelu krase sliku sa proslave mature i kraja gimnazijskog obrazovanja.

Izbacila sam ogledalo iz sobe, jer nisam mogla da podnesem bubuljice na svom licu!

 

Prikrivanje bubuljica šminkom bilo je jedino rešenje za koje sam znala. Tečni puderi dobre pokrivne moći činili su moj ten lepim, pred ogledalom. Kada izađem napolje, dnevna svetlost učini svoje! I pored šminke akne su bile vidljive. To me  je, malo je reći, činilo očajnom.

Skupila sam hraborst da vam ispričam sve o svom problemu i otkrijem rešenje, koje je meni omogućilo čisto lice! Razlika je neverovatna!

iskustvo bubuljice pre i posle

Znam koliko je teško prolaziti kroz problem sa bubuljicama, a pri tom nemate razumevanje od okoline. Posebno ne od onih koji imaju čisto lice bez akni!

Moje lice je stalno bilo u problemu. Neki imaju problem sa bubuljicama na čelu i bradi, jer je tu koža najmasnija. Ne i ja! Ja sam ih imala i na obrazima. Crvene, gnojne, upaljene, bolne…Toliko su mi smetale. Odlučila sam da skinem ogledalo sa zida i iznesem ga iz sobe!

To je uticalo na moje samopouzdanje. Bila sam ljuta i ljubomorna na druge devojke! Iskreno, zavidela sam svakoj prijateljici koja je imala čistu kožu lica.

Tragajući za rešenjem problema, probala sam sve i svašta.  Često menjanje proizvoda i nanošenje u velikoj količini nisu dali produktivne rezultate.

Moji obrazi su ponekad toliko bili upaljeni, da me je i sama pomisao na pokušaj da ih našminkam bolela i pekla.

bubuljice pre aknolina

Trebalo je puno vremena i pogrešnih izbora da nađem ono pravo!

Ali, nisam se predala!

Uspela sam!

Sve do juče imala sam upaljene, crvene bubuljice na licu koje sada nisu tu jer svakodnevno nanosim Aknolin koji naručujem na njihovom sajtu:

Rešila sam se bubuljica lakše nego što sam mislila!

 

Tako bubuljičavog  lica i unakaženog samopouzdanja, otišla sam kod prijateljice.  Kozmetolog je po struci i oduvek mi se činila kao osoba kojoj ne možete pronaći manu. Pedatna i uredna,  sa prelepim licem bez trunke šminke. Mislila sam  da nikada nije imala problema sa aknama!

Pile smo kafu, a ona kao da nije primećivala moje bubuljice. A onda mi iznenada reče da joj se čini da mi se pojavljuje potkožna bubuljica na bradi, ali da to nije ništa strašno.

„Ma kako nije strašno!“ pomislih u sebi! „Samo su mi još falile crvene, bolne bubuljice na bradi.“

Očekivala sam od nje neku komplikovanu priču o tretmanima za lice i savete koje sam 100 puta čula, ali kod mene ne rade! Pogrešila sam. Izvadila je iz torbe dve bočice.

Isprobala sam desetine preparata na svom licu, ali ovaj nikada nisam videla. Reče mi da nije čudo, jer ga nema po apotekama, nego se naručuje samo na internetu. Svakodnevno njime tretira svoje lice jer uspešno isušuje i uklanja bubuljice, koje joj se javljaju povremeno. U pitanju je Aknolin, a naručuje ga na istoimenom sajtu.

 

Poklonila mi je svoj Aknolin losion za čišćenje lica i gel protiv bubuljica i jedva sam čekala da stignem kući da ga isprobam. Kada je njoj pomoglo, sigurno će i meni.

aknolin set za akne upotreba

Kada nanela losion na lice, oduševio me blag miris. Ali to je manje bitno! Trenutno je smanjio crvenilo i taj specifičan bol od upaljenih akni.  Postala sam opuštenija i počela da verujem da će konačno nešto potpuno oporaviti moje lice.

Nakon losiona, nanela sam gel u tankom sloju i ostavila da koža upije. I tako svakog dana.

Kako su se bubuljice sušile i nestajale sa kože tako sam se budila srećnija.  Ukućani nisu mogli da me prepoznaju, navikli su na namrgođenu mene, koja hoda pognute glave. Počela sam da primećujem svoje telo i oblačim svetle boje.

aknolin set rešenje za bubuljice

Kupila sam crvenu i žutu haljinu, ponosno podigla glavu i prošetala gradom! Ranije sam izbegavala ove boje, jer su skretale pažnju na moje lice.

Od kada nemam akne osećam se lepom i privlačnom . Radujem se sitnicama, šalim se na svoj račun i sve češće dobijam komplimente.

Redovnim korišćenjem moje lice je postalo potpuno čisto i što je najvažnije, koža luči manje sebuma. Nema akni, bubuljica, mitisera niti tragova da sam ih nekad imala!

Pozvala sam prijateljicu da joj se zahvalim i u šali joj spomenuh da mi pokloni još jedan set Aknolina .Umesto preparata, na viber mi je poslala ovaj link: www.ovotaris.com/aknolin.html

To je sajt sa kog sam sama poručila novo pakovanje.

Da, da! Sada imam čisto lice i vratila sam ogledalo na zid sobe.  Sve je konačno došlo na svoje mesto! A ne bi bilo tako da sam se predala…“

iskustvo aknolin pre i posle

Recite i vi „STOP“ bubuljicama, masnoj koži i mitiserima! Izdvojte vreme, posetite sajt i poručite rešenje vaših problema što pre!

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *