neborela posle
Bore

Dobila sam bitku protiv bora i podočnjaka, a evo i kako!

Krajnje je vreme da uzmete stvar u svoje ruke i dobijete nazad svoje lice bez bora. Lakše je nego što mislite! Zanima Vas kako? 

Lile nam je ispričala njeno iskustvo i to kako je dobila mlađu kožu lica, koje i vi možete isprobati!

“Nekada sam mislila da je moje vreme prošlo, jer sam napunila četrdeset i jednu. U kakvoj sam zabludi bila! Žao mi je što tada nisam znala ovo što sada znam! Pre bih povratila mladolikost svome licu.

Lako je pasti u očaj kada je izgled u pitanju ako ste stalno okruženi dvadesetogodišnjakinjama. Ja jesam! Opterećivalo me je što dolaze mlađe i lepše žene, kako i na poslu, tako i na privatnom planu. Tu je bio koren moje frustracije. 

Stalno sam se upoređivala sa mlađima i zaključak je bio poražavajući: „Nikada neću imati lepu i zategnutu kožu kao ranije! Bolje je da se povučem! Ja sam žena u zrelim godinama i to se vidi na mom licu i na mom vratu! Ne može se sakriti!“

pre neborele LIle
 

Srećom, ti dani poljuljanog samopouzdanja su iza mene.

Nisam se htela tek tako predati. Znala sam tačno kako da godine okrenem u svoju korist, a da se to ne reflektuje na mom licu. Šteta je da ovako vedar i mladalački duh, ne prati prijatna spoljašnjost i lepo lice, zar ne?

Zato sam se potrudila da nađem rešenje za bore i podočnjake. A znate, kad ja nešto naumim – to i postignem. Moje lice je danas dokaz te tvrdnje.

neborela iskustvo pre i posle

Nisam ni ja uvek bila ovako optimistična!

 

Zli jezici su me ubeđivali da niko još nije pobedio vreme i da je nemoguće u izgledate mlađe, a da se ne podvrgneš nekoj estetskoj intervenciji. Srećom, nisam im poverovala. Znala sam da mora da postoji alternativa!

Krenula sam u samostalnu borbu sa starenjem kože i rešila da saznam baš sve o prirodnim načinima za podmlađivanje lica.

Nisam dugo tražila!

Na internetu sam odmah dobila pravu informaciju o tome šta mi treba i bukvalno sve to pronašla na sajtu: neborela.com

Nisu samo bore te koje čine da izgledamo starije, nego i ovo…

 

Čak i da imate besprekorno zategnuto lice, možete izgledati staro ako imate izražene fleke na licu. Podočnjaci takođe otkrivaju godine , ali i neke loše životne navike koje svi imamo. 

Ja lično, imala sam najviše problema sa izraženim borama i tu i tamo ponekom staračkom flekom i opuštenom kožom na obrazima koja je visila. Mislila sam da mi treba brdo preparata da dovedem svoju kožu lica u neko pređašnje stanje, ali sve ovo sam uspela samo sa mojom Neborelom.

Oduševila me je lagana tekstura kreme, koju sam nanosila i na podočnjake kada su izraženi i tamni. Ja sam gotovo ritualno mackala celo lice i ujutru i uveče i kroz par nedelja, doživela prijatno iznenađenje!

neborela krema upotreba

Koža mi je postala glatka,  mekana na dodir, zategnuta i ni traga od staračkih pega!

Gotovo da sam prestala i puder za lice da koristim, jer sada imam savršen ten. Ovo je bilo veliko iznenađenje za mene, jer ja ni u mladosti nisam imala tako čistu i ujednačenu kožu lica.

Koža koja dobro stoji je čvrsta koža!

 

Linije oko očiju su skoro iščezle. Obrazi su vremenom počeli da izgledaju sve manje opušteno. Koža lica postala mi je nekako gušća i čvršća i …kako bih to rekla – bolje je stajala!  Nije visila! A to odmah učini da izgledaš mlađe!

krema za bore rezultati

Koža mi je generalno postala zategnutija i lepša i to ne samo na licu, već i na vratu. 

Poput većine žena, i meni je vrat ranije posebno stvarao probleme. Sada, više ne krijem smežuranu kožu vrata rolkama i maramama. Samouvereno pokazujem svoj vrat i svoje lice. Opuštena, mlitava, naborana koža sada je prošlost. Zategnula se i ja sam prezadovoljna rezultatom. Razlika je itekako uočljiva!

pre i nakon neborela kreme

Da se razumemo, ništa od ovoga se naravno nije desilo preko noći, već je solidan period korišćenja Neborela kreme iza mene. Toliko sam se navikla na nju, da ne mogu da zamislim dan bez nje. Obožavam njen blagi miris!

Posebno sam srećna što je u pitanju prirodan preparat, jer nisam želela da opterećujem svoje telo nepotrebnom hemijom. Uostalom, od onih sam koji veruju da se u prirodi nalazi odgovor za sve naše kožne, ali i druge zdravstvene probleme (ovo sad iskustvo progovara iz mene). 

Šalu na stranu, o Neborela kremi za lice ćete inače čuti samo najbolje. Gotovo da spadate u red slabo informisanih ako do sada niste posetili sajt: neborela.com

Ako sam bar nekome na ovaj način pomogla, mojoj sreći nema kraja! Dokažite sebi da najbolje godine tek dolaze i da ih ovaj put čekate spremne!”

neborela krema iskustvo Lile

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *