iskustvo akne Marija
Bubuljice

Nemam više bubuljice, a ovo je tajna mog čistog lica!

Ukoliko mislite da su bubuljice nerešiv problem koji će vam nadalje narušavati samopouzdanje, vreme je da pročitate Marijino iskustvo. Rešila ih se brzo i efkasno i sada se može pohvaliti sa čistom i nežnom kožom lica! 

Marija nam je ispričala koliko joj je stresno buditi se sa crvenim i bolnim bubuljicama. 

Ni vi ne znate da li će se narednog jutra pojaviti nova akna? Koliko će ih uopšte biti? 

Niko ne razume koliko je važna čista i negovana koža lica i kako treba biti zahvalan na njoj sve dok se ne sretne sa problematičnom kožom. Kada se pojave  bubuljice na licu nastaje panika i retko ko pomisli da je rešenje krajnje jednostavno. Uz sve to, potpuno prirodno i hranjivo za lice! 

Zato, pročitajte Marijino iskustvo:

Moje bubuljice su bile bolne i ružne

 

‘’Danas kada bi me sreli nikada ne bi pomislili da sam imala problema sa bubuljicama, ali i sa svojim samopouzdanjem. Ja sam ista ona devojka koja je svojevremeno zbog akni obrisala sve društvene mreže i više od godinu dana nije napravila selfi! Ranije mi je lice bilo puno akni, a danas je savršeno čisto.

aknolin za bubuljice pre i posle

Možda neke od devojaka nikad ne bi priznale da su ranije imale problem sa bubuljicama, ali ja sam rešila da budem hrabra!  Poželela sam da pomognem drugima svojim iskustvom, jer svi zaslužuju čisto i nežno lice bez akni. 

Bolne bubuljice na mojim obrazima pojavile su se u toku puberteta. To je bio bilo vreme u kom sam crvene bubuljice prekrivala sa više slojeva pudera i korektora. Nastavila sam sa prikrivanje i nakon puberteta,  jer problem nije prestajao. Do skoro sam na licu imala i bubuljice i tragove od akni.

lice pre aknolina

Hvatala me je blaga panika u 22. godini kada su sve devojke oko mene leti blistale u šarenim majcama i čistog lica. Volela sam zimu zato što se tada nose šalovi i tamne rolke. Čak sam svojevremeno isekla šiške kako bi prekrila sitne i gnojave bubuljice na čelu. Čitajući razne savete po forumima, noću sam plakala misleći da imam neku ozbiljnu bolest koja izaziva promene na koži! Sad mi je to pomalo i smešno, ali sada imam Aknolin za koji do tada nisam znala.

Našla sam prirodno rešenje i moje lice je konačno čisto!

 

Nije sve išlo kao od šale! Nisam odmah pronašla rešenje za problematičnu kožu lica. Neki načini koje sam probala  su uspeli da smanje crvenilo lica, ali pojačaju količinu sebuma. Koža na nosu dodatno se izmastila, sjajući na dnevnoj svetlosti pa su se pojavili mitiseri.

Prošlog leta rešila sam da radim na sebi. Usavršavanje je krenulo od kursa engleskog, do petominutnih vežbica za vraćanje samopouzdanja. Otišla sam na more sa sestrom i pokušala totalno da se opustim! Rešila sam da prekinem da pretražujem internet i čitam o bolestima. Gledam Youtube i čitam pozitivne stranice!  Tada sam,ni sama ne znam kako, prvi put naletela na Aknolin.

lično iskustvo aknolin
 

Sestra me je nagovorila da ga isprobam kada se vratimo sa odmora. Poručila sam ga online preko njihovog sajta:

Na moju adresu stigle su dve bočice – losion za čišćenje lica i seruma za bubuljice. Lagana struktura lepo prijanja uz moje obraze i čelo, ne ostavljajući sjajan trag. 

iskustvo sa upotrebom Aknolina

 

Rezultati su me oduševili!

 

Nakon dva do tri dana crvenilo je potpuno nestalo. Dve nedelje kasnije sve bubuljice postale su potpuno isušene. Nakon otprilike još 2 nedelje, potpuno su  nestale sa kože lica! 

pre i nakon aknolina

Srećna sam zato što nisam posustala i otišla na bolne tretmane ceđenja akni. Nakon korišćenja Aknolina na mom licu nije ostao ni jedan trag infekcije.

Nemam ožiljke od bubuljica niti tamne fleke na čelu.

Sigurna sam da bi svaki agresivniji tretman ostavio posledice za ceo život. Pogotovo na mojoj osetljivoj koži, koja se godinama bori sa aknama! 

Aknolin deluje blago i umirujuće. Ne ostavljao težak osećaj na površini kože, nije masan.

I dalje ga koristim. Losionom uklanjam šminku, kako bi moje lice bilo potpuno čisto! Gel čuvam za svaki slučaj – ako se pojavi koja akna, da budem spremna.“

lice nakon aknolina lično iskustvo

Možete i vi da se oslobodite bubuljica na licu i viška prirodih ulja koji ruše samopouzdanje. Proverite sve o Aknolinu, posetite sledeću stranicu i naručite.

Zaslužili ste negovano i čisto lice! 


Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *