lično iskustvo aknolin
Bubuljice

Umesto odustajanja, OTKAČILA SAM BUBULJICE sa svog lica!

Zamislite na trenutak da konačno imate čisto lice, bez bubuljica zbog kojih se osećate ružno? Zamislite da ne morate više da ih prekrivate šminkom?

Verovali ili ne, ovo uopšte ne mora ostati plod mašte. Milica se uverila u to!

Šta mladoj i lepoj devojci prelepe kose, zuba, očiju može da pokvari sreću i dovede je do očaja? Ako je zdrava, BUBULJICE NA LICU MOGU BITI NEPREMOSTIVA PREPREKA.

Srednjoškolski dani bi trebalo da ostanu kao najlepša uspomena. Milici su bubuljice na obrazima zapretile da ovaj period pretvore u pravu noćnu moru.

Srećom, ipak nije bilo tako.

Ukoliko nalazite opravdanja za bubuljice na licu u lošoj genetici, lošem tipu kože i mirite se se sa njima, prestanite to da činite! Znajte da za svaki problem postoji rešenje.

Milica je pobedila akne na licu. Razlika je očigledna.

lice pre i posle aknolina seta

Pred vama je i njeno lično iskustvo da to potvrdi.

Zbog bubuljica sam želela da odustanem od maturske zabave!

 

Svaka devojka zna sa kolikim ushićenjem se očekuje kraj srednje škole i pripreme za proslavu mature. Mesecima unapred se planiraju haljina, cipele frizura. Sve želimo da budemo najlepše. Na žalost, moje lice prošarano tamnim flekama i gnojnim čvorićima nije se uklapalo u tu sliku.

Bubuljice na licu, koje sam vukla od početka pubertetskih dana, su istrajavale jednako uporne kao prvog dana. Istraživala sam i kupovala razne preparate za uklanjanje bubuljica. Naišao bi period kada mi se čini da se sve dovodi u red, a onda bi mi lice ponovo buknulo.

Krišom, kada me niko ne gleda, vadila sam ogledalce i prebrojavala ožiljke i fleke na obrazima. Bilo je jasno da ih ni najbolja šminka ne može pokriti.

 

bubuljice na licu pre aknolina

 

Kako su planovi mojih drugarica oko maturske zabave postajali intenzivniji, u meni je sazrevala odluka da preskočim maturski bal.

Prosto nisam htela da odem na najvažniju zabavu u životu sa takvim licem.

Osećala sam se kao ružno pače gledajući druge devojke. Kao da su one odrasle i pozdravile se sa pubertetskim problemima, a ja ostala zaglavljena u trinaestoj godini.

Izbegavala sam vešto razgovore o haljini i cipelama za tu priliku. Mislila sam u sebi: „E da je sreće da mi je to problem !“ Ja sam htela da pobegnem iz svoje bubuljičave kože – a to se ne može.

Bila sam tužna . Pomirila sam se sa bubuljicama. Odustala od mature.

 

lično iskustvo bubuljice - pre Aknolina

 

Trudila sam se da odagnam zavist prema devojkama koje planiraju maturu. Divila sam se besprekornom tenu moje prijateljice Sanje. Znala sam da je i ona do nedavno imala bubuljice, a onda su samo nestale. Nisam pitala kako i zašto… ja sam se mojim bubuljicama pomirila.

Srećom, dobri prijatelji te pročitaju kao otvorenu knjigu.

Zato su stvari počele da se odvijaju drugim tokom…

Ovako sam otkačila bubuljice sa lica!

 

“Hej mala, šta se sa tobom dešava? Ti kao da se ne raduješ maturi.” rekla mi je jednog popodneva Sanja kad sam bila kod nje,  dok je raspakivala paket pristigao brzom poštom.

 

iskustvo bubuljice

 

„Znam ja šta je tvoj problem i zato sam odlučila da ti poklonim REŠENJE. “

Dala mi je dve kozmetičke bočice. Bili su to losion i gel protiv bubuljica koje je poručila za mene na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin.

Objasnila mi je da je to Aknolin set. Ona ih već dugo koristi i zato ima lep ten bez bubuljica.

Veurjem Sanji. Kući sam zato otišla trčeći nestrpljiva da što pre otpočnem tretman.  Nadala sam se da će i meni pomoći da moje lice bude čisto i da ću i ja planirati šta da obučem za maturu.

Moja želja se ostvarila!

Već nakon dve nedelje korišćenja moje lice je izgledalo dosta bolje. Nove bubuljice mi nisu iskakale a stare su se sušile. Nakon mesec dana fleke od bubuljica su počinjale da blede.

Koristila sam moj Aknolin ujutru i uveče prema priloženom uputstvu. Mirisao je na biljke, svežinu i na čisto.

Do mature je ostalo još mesec dana. Ni jedan dan nisam preskočila da ne očistim lice Aknolin losionom i ne nanesem gel nakon toga.

Moje lice je postajalo sve čistije, svežije, ten se konačno sasvim ujednačio. Moje samopouzdanje se vratilo na velika vrata.

aknolin za akne pre i posle

 

Sa samopouzdanjem, vratila se i moja želja da idem na maturu.

Ja sam na maturskoj zabavi blistala!

 

Nije mi bila neophodna teška šminka, jer nisam imala šta da skrivam.Zapravo, bila sam tako ponosna i htela sam svima da pokažem svoje novo lice! Osećala sam se kao pobednik.

lično iskustvo Aknolin

Zahvaljujući Sanji koja mi nije dala da se pomirim sa bubuljicama pamtiću svoj maturski bal kao najlepši dan u mom životu. Onaj stid i želju da odustanem od proslave prepričavamo u društvu kao anegdotu.

Bubuljice na licu su sada za mene prošlost.

Aknolin je moj stalni saputnik i moja sigurica da se bubuljice nikada ne vrate. Od onog dana kod Sanje na kafi redovno ga naručujem na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin

Akne i ožiljci  više nisu moj problem – ali bile bi i dalje da nisam krenula u borbu protiv njih PRAVIM SREDSTVIMA“ zaključila je Milica.

Kozmetika je svuda oko nsas.  Preplavljeni smo hiperprodukcijom proizvoda za negu i ulepšavanje. Nekad nismo ni svesni koliko različitih preparata dnevno dođe u kontakt sa kožom. Mnogi od njih sadrže agresivne hemijske sastojke koji narušavaju prirodni balans kože. Vrlo često je upravo ovo korak na kome napravimo grešku i damo bubuljicama dobar podstrek da nastave da se razvijaju.

Drugim rečima, linija između dobre nege i čistog lica i one druge strane koja završava bubuljicama i drugim nepravilnostima je vrlo tanka.

Zato je uvek najbolje izabrati kozmetiku koja je na biljnoj bazi. Naravno, pored toga, bitno je i ne pomiriti se sa bubuljicama, jer tek onda nema šanse za uspeh.

U to smo se uverili iz Milicine priče.

Bilo je dovoljno da uvede samo jedan pravi proizvod za negu i zauvek, kako sama kaže, “otkači” bubuljice sa svog lica.

 

iskustvo Aknolin Milica

 

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *