Lipolea za povećanje usana upotreba
Usne

Sjajno! Moje usne su sada senzualne i pune, a bez filera!

Osećate li se i vi nepoželjno naspram žena sa punim i senzualnim usnama? Svaki dan žalite jer ne možete da nosite efektne karmine zbog tankih usana? Uglovi usana vam se skoro uopšte ne vide?

I Tamara je imala taj problem! Tanke usne toliko su uticale na njeno samopouzdanje da je probala svašta! Ponešto je pošlo i naopako….

U današnje vreme kada smo medijski bombardovani ogromnim silikonskim usnama, svako, pa i oni koji imaju usne normalnog volumena pomisli:

Da li bi mogle da budu maaalo veće?

Pojam lepote se stalno menja. Menjaju se i trendovi šminkanja. Sada su modi efektni karmini jakih boja – vanvremenski crveni, braon, bordo, crni pa čak i plavi karmini krase senzualne usne svetskih lepotica.

Ali kada imaš tanke usne, onda trendovi i ne rade u tvoju korist!

Dve tanke crte – eto to su bile moje usne!

 

Tamara je kupila crveni karmin i to iskustvo je opisala rečima:

“Dete da me je šminkalo izgledalo bi bolje! Na mojim tankim usnama ovaj karmin izgleda kao da sam musava od nekog slatkiša! „

Upravo to je bio prelomni trenutak kada je rešila da proba da učini nešto. Uspela je postepeno da dođe do volumena koji je želela. Ovo na slikama je deo procesa.

povećanje usana pre i posle

Zainteresovani?

Pročitajte njeno lično iskustvo!

„Nema šta nisam probala, od krema, gelova za povećanje usana jer sam očajna. Dve crte! Eto to su moja usta, dve crte blede boje. Kao kada crtate čika Glišu, pa crta crtica, tačka tačkica. E tako je bilo i kod mene!

Toliko sam bila očajna zbog „mojih crtica“ da sam poručila i onaj štap sa vakuumom na jednom kraju koji povećava usne. Ne znam da li je bila smešnija moja reakcija kada sam videla kako ta sprava za usta izgleda ili moja sestra kada je videla da to koristim. Malo je reći da je bila šokirana što mi sa usta visi plastična surla, koja mi usisava usne.

A kada sam skinula „usnopovećivač“ da vidim taj instant rezultat… O moj Bože! Crveno da mi karmin ni ne treba, a malo je reći da je izgledalo kao da je roj pčela izvršio napad! I trajalo je čitavih sat vremena! Baš zabavno iskustvo, nema šta! 

Jednom sam išla toliko daleko da sam poslušala savete kako treba da trljam usne mentol bombonima pa da spustim usne na što topliju šolju ili zagrejan keramički tanjirić. I to iskustvo je bilo zanimljivo. Mentol bombone mi se i danas gade i sreća je da se nisam opekla, jer mi je tanjirić ispao iz ruke koliko je bio vruć i slomio se. Dobro, imala sam petnaest godina i savet je došao od moje baba Cake, al’ šta sad!

Poenta ove priče jeste što mi je u tinejdžerskim godinama svašta padalo na pamet samo zato što sam bila duboko pogođena mojim „pubertetskim nepupljenjem“, dok su svi ostali propupeli. Čoveče, preko noći devojke iz razreda dođoše punih usana, pa uokvirene tamnijom olovkom, jer to je bio trend tada. Ja uokvirila olovkom moje crte – kao da sam docrtavala brkove, a ne pokušala da našminkam usta. 

Eto, moje patnje su bile svakodnevne i trajale su poprilično dugo. Srećom uvek su govorili da sam neposredna i duhovita, pa sam uvek zadržavala pažnju ljudi oko sebe. To je bio jedan od načina da skrenem pažnju sa svojih nedostataka, pogotovo tankih usana.

Moje usne su sada pune volumena! Rešenje je bezbolno i prirodno!

 

Malo je reći da sad i punije seksi usne i mogu da ih uokvirim tamnijom olovkom (iako to nije trend!), a da ne izgledam kao brkata Jolanda! Oduševljena sam!

Sestra mi je za rođendan nabavila čaroban preparat. Kaže iskustva su pozitivna ona se bacila na istraživanje, pa je rešila da pokuša tako da me obraduje. Valjda joj je i dozlogrdilo da gleda moje pokušaje i neuspehe! I ja slučajno postadoh vlasnik jednog seruma koji mi je promenio život! Naručila ga je na sajtu lipolea.com

Zamislite samo sav oprez koji sam imala isprobavajući ovaj serum misleći kako je to još jedan, unapred propali, pokušaj? 

Sad bi neko rekao – pa što nisi lepo nafilerovala usta i mir? 

Zašto bih?

Hvala dragom Bogu, neko iskusan uzeo je  sastojke iz prirode i skrčkao LIPOLEU jer ja bez igala imam usne! IMAM USNE! Divno zar ne!

lipolea lično iskustvo

Proizvođači kozmetike verovatno se krste za nagli rast prodaje svih vrsta i boja karmina. Valjda sam kupila i one što niko nikad nije! Mažem usta svakih dvadeset minuta i uvek druga boja! A onda povremeno i Lipolea da magija ne prestane.

Rezultat je fascinantan!

 

Lipolea mi je promenila život i jako sam, iskreno i potpuno srećna i zadovoljna izgledom svojih usana!

Posle sam ja malo i čitala pa mi je postalo logično. Lipolea sadrdži hijaluronsku kiselinu, što je zapravo ono što bi mi bockanjem ubrizgali u usne. A sadrži i Evercool, biotehnološku formulu, koja podstiče punoću usana i daje im zdravu ružičastu boju. Sadrži još obilje aktivnih sastojaka koji neguju i čine usne lepšim kao što su Shea maslac i mlečna kiselina. 

Zamislite moje oduševljenje kada sam se i ja jedno jutro probudila propupela! Ha! Odmah sam bacila selfi na sve društvene mreže! Svi pitaju gde sam išla na filerovanje, a ja na sva usta (haha velika, seksi usta, a moja! ) vičem TO NISAM JA TO JE MOJA LIPOLEA! i onda objasnim i šta i gde i kako naručujem. Dam im link: lipolea.com

Ne mislim da je fizička lepota sve što čini jednu osobu. Ali znam i da se zbog tog fizičkog izgleda pati. A kada je u pitanju lice koje ne možeš sakriti onda je ta patnja još veća čini mi se. 

A zašto da patimo i gubimo na osećaju vrednosti ako postoji lako i brzo rešenje. Još prirodno!?

lipolea za usne iskustvo

Ako možemo da dostignemo maksimum i unutrašnje i spoljašnje lepote, zašto to ne bismo učinili!?

Ja jesam. I nije mi žao. Nije mi žao ni zbog propalih pokušaja, mada je moglo i bez njih! To je moje iskustvo. To je moja borba. I uz LIPOLEU ja sam uspela.

Rezultat je fascinantan! “

Svašta nam se nudi kao rešenje za povećanje volumena usana. Nešto se macka, nešto se bocka. Nešto izgleda lepo a ne radi. Nešto radi, a ne izgleda lepo! 

Tamara je uspela da postigne rezultate koji je čine srećnom i zadovoljnom svojim izgledom.

Ne gubite vreme pokušavajući svašta! Probajte odmah pravu stvar.

Poslušajte njen savet. Probudite se i vi jednog jutra sa punim, lepim i negovanim usnama! Do tog cilja deli vas samo klik na link: lipolea.com 

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *