vodič za izbor kreme za bore
Bore, Kozmetika za lice

NAJBOLJI VODIČ! Kako birati kremu za bore?

Dok smo mlađe, volimo da nam daju koju godinu više.  S godinama, svaka žena zna da je najlepši kompliment koji može dobiti da izgleda mlađe.

A kako to postići? Da li vam na pamet prvo pada plastična operacija?

Da li je dobro rešenje?

Ona zaista može da vam “zbriše” i 20 godine sa lica, ali isto toliko hiljada eura iz novčanika.A nije ni prirodno da žena sa 50 godina izgleda kao da ima 25. To će vam reći svaki plastični hirurg. Ono što oni savetuju jeste blago podmlađivanje, da izgleda prirodno.

Ali, sve to košta, u vama je neizvesnost, s druge strane, strah, i šta na kraju ako vam se ne dopadne vaš nov izgled u ogledalu?!

Zato se u ovom tekstu bavimo prirodnim načinom protiv bora. Koriste je mnoge dame, naše poznate ličnosti i kojima dokazano “brišu” godine sa lica. 

U pitanju je krema protiv bora.

Sigurno znate neku našu poznatu glumicu ili pevačicu, kojoj se divite kako izgleda u svojim godinama? Svaka će vam reći da joj u tom izgledu pomaže krema za bore!

 

biranje kreme protiv bora

 

Ali kako birati pravu kremu?

 

E tu počinje prava zabava! Najbolje bi bilo kada biste mogli da pozovete baš tu glumicu i da je pitate koju kremu koristi. Da vam ona otkrije svoju tajnu!

Kada koža nije čvrsta, upravo dolazi do pojave bora na licu. I nisu samo bore u pitanju. Javljaju se fleke, pigmentne mrlje i podočnjaci ispod očiju.

Zato pažljivo birajte kremu protiv bora! Sastojci kreme moraju da podstiču proizvodnju kolagena i elastina.

Vodite računa da krema sadrži i vitamine, jer oni imaju za cilj da prodru do dubljih slojeva kože i da tretiraju kožu iznutra.

Sastojci kreme su ti koji usporavaju proces starenja, koji aktiviraju ćelije i stimulišu veću proizvodnju hijaluronske kiseline, elastina i  kolagena.  

Kreme protiv bora mogu da pomognu da se koža duže očuva u dobrom stanju, da sačuva mladolik i svež izgled lica i da spreči pojavu novih sitnih, finih linija na licu.

Hajde, onda da uprostimo! Krema za bore mora da:

  • vidno zateže kožu
  • uklanja sve znakove starenja na koži
  • sprečava propadanje kože i nastanak novih bora
  • podstiče proizvodnju kolagena
  • postojeće duboke bore ispravlja
  • vraća koži elastičnost i vlažnost

Kao što smo već spomenuli, uz bore često idu i podočnjaci i fleke, pa je onda najbolja krema upravo ona koja deluje i na fleke i podočnjake. Da, samo jedna krema!

 

biranje kreme protiv bora

 

Ali, kako da znate koja krema baš to može? Kada se nađete u moru proizvoda, koji isto obećavaju?

Da bi sve to postigla jedna krema, veoma su važni sastojci. 

Kako birati kremu prema sastojcima?

 

Kada vidite podugačak spisak sastojaka, najbolje da tu kremu preskočite. To znači da u toj kremi ima svega po malo, a ničega dovoljno! Misli se na dovoljne količine koje bi efikasno delovala na bore!

Preporuka je da se na spisku sastojaka nađe hijaluronska kiselina.

Zašto je ona važan sastojak?

Kako starimo, prirodno formiranje hijaluronske kiseline u koži opada i tada počinju da se javljaju prve bore, a postojeće se produbljuju. 

Upravo ona vraća efikasno koži prirodnu elastičnost i vlažnost. Pomaže koži da bude čvršća i jača i spreči njeno dalje opuštanje. Hijaluronska kiselina vidno zateže kožu u najkraćem roku.

E sad, obzirom da većina krema u svom sastavu ima baš ovu kiselinu, hajde da vidimo šta dalje treba da sadrži. 

Neka to budu isključivo prirodni sastojci.

A zašto baš prirodni sastojci?

Koža koja se smatra zrelom, ne trpi jake i hemijske sastojke – ne trpi ni mlađa koža, ali kod starije, posledice mogu biti mnogo ozbiljnije i vidljivije.

Budite sigurni da kreme za bore na prirodnoj bazi neće izazvati pojavu alergije na licu, niti ćete imati bilo kakve kontraidikacije.

Osim toga, da li ste znali da sadržaj kreme koji nanesete na lice, u vaš krvotok stiže za manje od sat vremena?

Sigurni smo da ne želite jake hemikalije, ne samo na svojoj koži, već i u svom organizmu.

Samo neki od poželjnih sastojaka su shea buter, vitamin E, aktivni sastojci masline itd.

Prirodni sastojci efikasno ciljaju i uspešno popunjavaju bore iznutra. 

Takve kreme treba da budu vaš izbor.

Sigurni smo da pažljivo i strpljivo, prateći savete iz ovog vodiča, za sebe ćete izabrati najbolju. 

Ono što iskustva govore, mnoge dame, posebno žene preko 50. godina, koje su uspele da nađu svoju idealnu kremu protiv bora, koja sadrži prirodne sastojke, to je krema Neborela.

Kada ste sebi obezbedili svoju kremu protiv bora, šta je ono što vas očekuje?

izbor kreme za bore

Očekivani rezultati!

 

Ovo naravno da svaku ženu zanima. Kada će sve bore na licu postati manje vidljive?

Ako ste pažljivo pročitali sastojke, obratili pažnju na to kako deluje krema, rezultati neće izostati.

Krema protiv bora pružiće rezultate u najkraćem roku. Već nakon prvog nanošenja primetićete kako je koža sjajnija, na dodir vidno zategnuta, i kako je mekana.

Nakon samo tri nedelje, vaše bore treba da postanu manje vidljive, a novih na licu više neće biti. Posebno onih oko usana i sitnih bora oko očiju. Tu upravo nastaju prve bore. Malo od smejanja, malo od mrštenja, ali dobro, da se ne bavimo sada uzrokom – sada je vreme da ih ublažite i trajno eliminišete sa lica.

A šta se dalje dešava?

Nakon prvog meseca, vaša koža postaje hidrirana, elastična, nema novih bora, a postojeće bore se ne naziru više, postale su prošlost.

Da bi vaše lice održali vidno podmlađenim, krema protiv bora, mora da se koristi stalno. To vam je kao jutarnje i večernje pranje zuba. Postane vam navika.

Jednostavno je sve! Ne možete očekivati da vam daju koju godine manje, ako ne negujete svoje lice i ako ne koristite pravu kremu.

Istina je da je puno krema protiv bora, ali samo ona prava, prirodna može da vam pruži rezultate. Ne vredi da se godinama mažete kremom koja nema za cilj tretiranje dubokih bora i koja sprečava pojavu novih. To vam je kao da sve radite uzalud.

Neka vam baš iskustva drugih dama pomognu da odaberete svoju kremu. Možda je to baš Neborela, koja je mnogim damama pomogla. Lako je možete dobiti klikom na link neborela.com.

Srećno sa vašom novom kremom! 

 

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *