krema o kojoj se priča
Bore

Ceo region bruji o OVOJ KREMI ZA BORE, a ovo je TAJNA NJENOG USPEHA!

Zvezda je rođena! Zvezda među kremama za bore i anti age preparatima. Ovo je priča o kremi za bore o kojoj svi govore na internetu. Pokucali smo na vrata firme koja je pravi da otkrijemo u čemu je njena tajna.

Kroz priču o njenom nastanku sa timom Ovotaris firme, shvatili smo zašto je toliko dobra. Jednostavno, vodilo se računa o svemu i pažljivo se birao svaki korak u njenoj izradi. Ništa nije prepušteno slučaju.  Prenosimo tu priču u celosti.

“ Dali smo kremi za bore ime Neborela da bi rekla „Ne“ borama na licu. Ali ona može mnogo više od toga i baš zbog toga   – ona je POSEBNA.

Mislite da se zvezde rađaju preko noći?  Ne baš! Dugačak je to proces sastavljen od pažljivo osmišljenih koraka, uspona i padova.

A ovako je počeo…

Neodermyl – moćan sastojak od kojeg je sve krenulo

 

Naša priča počinje 2015. godine. Ovotaris je mala porodična firma, u to vreme još na samom začetku. Rešeni smo da pravimo premium prirodnu kozmetiku. Sve ono što može hemija, naći ćemo prirodno i implementirati u naše proizvode u maksimalnim dozvoljenim količinama.

Krema za bore bila je poseban izazov. Nije da ne postoje prirodne kreme protiv bora, ali sve one koezim Q10, kolagen, peptidi i ceramidi formule već su bile prisutne na tržištu.

Mi smo hteli nešto novo. Hteli smo da budemo posebni i bolji.

Naš tehnolog Protić je te 2015. godine bio na sajmu kozmetike u Parizu i vratio se sa iskrom od koje smo kasnije kovali našu zvezdu. Ta iskra zove se Neodermyl. To je prirodni sastojak toliko moćan za kožu da je bio nesumnjvo pravi izbor za našu kremu.

Neodermyl je samo 2 godine ranije (2013. godine) dobio zlatnu nagradu za inovativni sastojak godine na nekoliko kozmetičkih sajmova, uključujući i taj in-cosmetics skup u Parizu.

Kod nas se za njega još nije znalo. Hteli smo da budemo pioniri. Verovali smo da je to pravi izbor.

Ispostavilo se da je ovo bila dobra odluka.

Znate zašto?

Promenili smo pristup problemu sa borama. Rešili smo da ne peglamo posledice, nego da krenemo od uzroka problema!

Kako?

Aktiviranjem ćelija kože do zategnute kože bez bora!

 

Većina krema za bore deluje tako što u svom sastavu ima kolagen koji se utrljava u kožu. Međutim, molekuli takvog kolagena često su veliki i teško prodiru u samu dubinu kože gde su najpotrebniji. Neke druge kreme imaju hijaluron koji hidrira, ali on jednostavno nije dovoljno moćan sam po sebi.

Mi smo znali da TO NIJE REŠENJE kojem težimo. Neborela je morala da bude BOLJA od toga!

Naš tim vodio se ovom logikom:

Naša koža već ima ćelije fibroblasta koje stvaraju kolagen. Vremenom, kako starimo, one usporavaju sa radom. Dodavanjem novog kolagena iz krema, one se NE aktiviraju, nego krema radi posao UMESTO njih. Sami fibroblasti i dalje nastavaljaju da stare i propadaju.

Naš cilj je bio probuditi ih i reaktivirati, tako da sami stvaraju ono što je koži neophodno da bude vitalna.

Neodremyl to omogućava. Aktivira stvaranje kolagena tipa I, kolagena tipa III, elastina i tropoleastina prirodnim putem.

krema za bore o kojoj se govori

 

Postoje studije koje pokazuju kako i u kom procentu neodremyl radi svoj posao i na njih smo se oslanjali pri izboru.

Naravno, nismo se odrekli dobrih, proverenih prirodnih sastojaka kao što je hijaluronska kiselina. Zašto bi?!  Ona je zlatni standard kada je hidratacija kože u pitanju. Soli hijaluronske kiseline upotrebljene u Neboreli dovoljno su sitne da lako prodiru do dubljih slojeva kože i vrše dubinsku hidrataciju. Skvalen, odnosno aktivni sastojci masline, poznati su po tome da prenose hranljive sastojke do dubljih slojeva kože. Zato smo dodali i njega kao tu bitnu vezu za dubinsku hidrataciju.

Trebalo nam je i nešto za instant rezultate. Izabrali smo biopolimere iz akacija gume, guar i ksantan gume da naprave mikrofilm na koži i zategnu one najsitnije bore – ODMAH!

Prvi rezultat: koža je hidrirana, čvrsta, zategnuta i bez sitnih bora.

Rezultat dužeg korišćenja: vidljivo smanjene duboke bore.

A onda je došao preokret…

Pažljivo smo slušali reakcije i potrebe i shvatili – treba nam bolje rešenje!

 

Protić je napravio prvu verziju kreme. Bila je dobra, ali su vremenom počela da nam pristižu pitanja:

„ Da li imate neku kremu protiv fleka? Moja koža stari, ali nemam toliko bore, koliko tamne fleke i pege?“

„ Rešila sam se bora, a mogu li nekako da se rešim i ovih tamnih podočnjaka?“

Shvatili smo da treba da unapredimo Neborelu, jer zrela koža je mnogo zahtevnija i nisu bore jedini znak starenja!

Da, mogli smo i mi da napravimo posebne kreme za fleke i podočnjake. Ipak, znamo da je svaka nova krema i nova obaveza, nova teglica u neseseru i više potrošenog novca.

Rešili smo da po svaku cenu imamo sva rešenja za problem zrele kože u jednoj kremi!

Današnja verzija Neborele koju možete naručiti na sajtu neborela.com je ideal kreme za zrelu kožu lica.

Eliminiše sve znakove starenja kože – ne samo bore, nego  i tamne fleke i podočnjake.

Kako ona radi?

Za izbeljivanje fleka je hidrohinon opšte poznat sastojak. Međutim, o njemu i njegovoj bezbednosti  se vode polemike. Protić tražio je alternativu o kojoj se ne polemiše.  Našao ju je ekstraktu sladića. Studije su pokazale da ekstrakt ove biljke pomaže u razbijanju veza između ćelija melanina koje su zadužene za taman pigment. Upravo hiperprodukcija ovih ćelija zadužena je za stvaranje tamnih fleka. Ekstrakt biljke rabarabare je dodat da deluje na sam uzrok problema tamnih fleka.  On sprečava njihovo stvaranje.

Raskidanjem ovih veza i sprečavanjem njihovog formiranja, smanjuju se fleke na licu  i tamni podočnjaci prirodnim putem.

A onda je Ankica, žena iz jedne firme sa kojom sarađujemo, jednog jutra uz kafu konstatovala kako joj je koža lica nekako opuštena, mlitava, siva, umorna i bez sjaja. Propada od kada provodi puno vremena napolju i od kada je počela više da puši.

Shvatili smo šta smo još propustili! Finalizirali smo naš proizvod i bio je spreman za upotrebu!

Unapređena formula je sada bez konkurencije!

 

Znate zašto?

Starenje je prirodan unutrašnji proces koji se dešava u organizmu, ali treba da se pozabavimo i spoljašnjim uticajima koji doprinose tome da koža brže propada i stari. To su i razni toksini, sunce, zagađenost, loše navike koje bombarduju kožu slobodnim radikalima.

Kremi su dodati shea maslac, ekstrakt rodopske herbalee i vitamin E , poznati kao moćni antioksidansi koji štite kožu i njene ćelije od oksidativnog stresa i slobodnih radikala.

krema za bore o kojoj se priča

Imali smo dobitnu kombinaciju! Zvezda je rođena!

 

Danas smo sigurni da je Neborela sjajno iskombinovana i pažljivo osmišljena prirodna formula za ama baš sve probleme zrele kože,  kojoj nema premca!

Uz ovakvu kremu, rezultati su neizostavni.

Samoprocena onih koji su koristili Neborela kremu jeste da je nakon 4 nedelje koža izgledala za 70% mlađe.

Neborela krema za lice o kojoj se govori

Ovo možda nije sasvim objektivna procena, ali svakako vrlo objektivno ukazuje na zadovoljstvo naših korisnika.

Upravo zato su joj i mnoge poznate ličnosti poklonile svoje poverenje. Među njima i Lidija Vukičević, naša glumica koja izgleda besprekorno za svoje godine.

lidija vukicevic navike protiv bora

Naravno, tu su i mnoge druge žene koje se ne bave javnim poslom, ali su podmladile svoje lice prirodnim prutem, jer vole da se osećaju lepo u svojoj koži. Neke su i podelile svoja iskustva.

Da! Moguće je imati lice bez bora, ali za to je potrebna kontinuirana nega. A ako je nega već kontinuirana, onda ne sme da bude štetna. Prirodna krema za bore, fleke i podočnjake je jedini logičan i pravi izbor.

Matematika protiv bora je jasna!

 

Za promenu su potrebni koraci, makar i mali. Malo po malo i na kraju bude vidljiv rezultat. Što bi naš narod rekao: „Zrno po zrno – pogača“.

Tako smo i mi,korak po korak, napravili kremu za bore koja je sa razlogom postala jedna od najprodavanijih u regionu.

Ta ista matematika kaže i ovo: Koža može malo po malo da gubi bitne proteine i da propada. Ali ne mora! Možemo da joj malo po malo damo podsticaj da se oporavlja.

Eto, baš to radi Neborela i u tome je njena tajna.

Efiksana, pažljivo birana formula čiji je krajni rezultat  podmlađeno lice bez bora, fleka i podočnjaka .

Ah, da!

Matematika kaže da je ovo i UŠTEDA ZA VAŠ NOVČANIK, jer vam ne trebaju 3 različite kreme. Jednom kremom rešavate 3 problema zrele kože! A ne štedi samo zato! Kada na sajtu naručite 2 kreme, dobijate treću BESPLATNO.“

Na vama je da birate da li ćete da izaberete matematičku operaciju u korist vaše kože ili protiv nje. Rezultat zavisi od vašeg izbora.

Napravite i vi prvi korak ka podmlađenoj koži lica. Naručite Neborelu na sajtu: neborela.com

Uvidećete za par nedelja i sami zašto je region poludeo za ovom kremom.

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *