neborela lična priča
Bore

MOJA PRIČA: Godine su za mene SAMO BROJ, otkad imam OVO!

Da li i vi imate dane kada se osećate staro i izgužvano? Svi ih imamo ponekad. Ljiljanina priča ima za cilj da vam pokaže kako ih jednostavno prevazići.

Ljiljana je došla u izvesne godine kada su oni zgužvani dani postajali pravilo, a ne izuzetak.

I pogađate, njen svet je počeo da se urušava.

Srećom, sve je na kraju ispalo dobro zahvaljujući njenoj rešenosti da ne odustaje od svoje lepote. Ovo je njeno iskutstvo sa borbom protiv znakova starenja na licu.

Nisam bila spremna da ostarim tako brzo, a izgledala sam staro!

 

„Zrele godine, izvesne godine, najbolje godine“…zovemo ih različitim imenima. Kako god ih nazvali, mogu reći da su to godine koje su većini žena, pa i meni,  jako tesne. Žuljaju, stežu, nikako da se namestiš u njima. Još uvek nisam bila spremna da ostarim, ali lice prvo počinje da je podseća na prolaznost.

Osećala sam se dovoljno mladom, dovoljno energičnom, veselom kao devojčica. Samo što je moje lice odnedavno odbijalo da se uklopi u tu moju sliku o sebi.

Ne znam ni sama kada se promenilo.

Oko očiju mi se isplela mreža finih borica.

Sve češće sam se budila sa podočnjacima koje nije bilo moguće sakriti šminkom.

 

neborela iskustvo Ljiljana

 

Nisam bila spremna na „izgled žene u zrelim godinama“, kako ljudi vole da kažu.Podsećalo me to na zrelu krušku koja samo što ne otpadne sa grane.

Tako sam se i osećala – kao gnjila kruška nedopadljiva i nikome potrebna.

U mene se uvukla tuga, nesigurnost i strah od starosti.

Nije pravedno da budem stara u ovim godinama. Primetila sam da su komplimenti koje sam ranije uvek dobijala počeli da izostaju.

Moja prva reakcija bila je neizmerna tuga za mladošću. Osećala sa kao da je sva ženstvenost odjednom iscurela iz mene. Kada bih ujutru birala odeću sve češće sam pomišljala: „Nije to za mene, ne ide uz moje lice. Stara sam.“

Lagala bih ako kažem da me nije izjedala ljubomora prema prijateljicama i poznanicama koje su izgledale svežije i mladolikije. Za to vreme, moje lice je izgledalo sve gore, a ja sam se, gutajući u sebi gorke suze opraštala od ženstvenosti, radosti života.

Da li verujete da postoje mali okidači koji vam promene život iz korena?

Ja verujem, jer sam to i iskusila.

Godine su samo broj!

 

Bezbroj puta sam čula ovo. Buljila sam u tu rečenicu ispod slike prelepe žene na nekom portalu.  U mojoj glavi se uobličila misao:

“Ostariću kada ja budem rešila da je vreme, a to nije sada.”

U tome sam i uspela i uvek rado prepričavam ovu situaciju kao anegdotu koja me pokrenula na akciju. Volim da pokazujem slike kako je to moje lice izgledalo i kako izgleda sad. Uživam u tom svom malom podvigu.

 

neborela iskustvo pre i posle

 

Zamislila sam se nad tom rečenicom. Sledećih pet sati sam izučavala strukturu kože, mehanizam starenja i sve uz i oko problema. Naučila sam da je prirodna kozmetika zlatni standard savremene nege lica. Da jedino bioaktivne materije uspešno popravljaju štete koje godine prave na našim licima.

Tragom tog saznanja došla sam do Neborela kreme za kožu sklonu borama i flekama. Poručila sam je na sajtu neborela.com.

Kroz 2 dana u mojim rukama se našao eliksir moje mladosti. Fina, blaga, izdašna krema. Nekako sam odmah znala da je to-to i nisam se prevarila.

 

neborela krema iskustvo

 

Skoro pobožno sam je namazala na lice pred spavanje.

Ne, odmah nisam ujutru izgledala ovako kao sada.

Preobražaj se odvijao postepeno pred mojim očima u vidu svežije kože, blažeg izgleda lica. Podočnjaci su izgubili tamnu boju. Ten mi se ujednačio.

  • Kroz 2 nedelje primene, u moje ogledalo je počeo da se vraća moj nekadašnji srećni, blistavi odraz lica.
  • Kroz mesec dana sam potpuno zaboravila onu tužnu ženu, nasmrt preplašenu od starosti.

Lice koje je bilo počelo da se opušta vratilo je čvrstinu, podočnjaci su se povukli, a sitne borice su nestale. I to tako jednostavno: namažem kremu uveče pred spavanje i ujutru kada ustanem.

Rezultat me oduševio!

 

pre i posle neborele lično iskustvo

 

Prelep osećaj svežine i elastičnosti na licu me ne napušta čitavog dana. Šminka mi opet stoji savršeno.

Bili su u pravu oni koji tvrde da su godine samo broj. Odlučila sam da ne želim bore i našla način da to i postignem. Naravno, bez Neborela kreme ne bih uspela.

Komplimenti koje sam opet dobijala za moj izgled i mladolikost sada su mi značili mnogo više. Pobedila sam!“

Ovo je Ljiljanina priča, a može biti i vaša.

Potrebno je samo da povučete sledeći potez…

Odlučite da nikada nije kasno za lepotu!

 

Ovakve priče me uvek podsete da ništa nije nemoguće.

Žena mora sama da odluči da nikada nije kasno za lepotu i sreću. Osim te odluke koju je trebalo doneti još juče (ali ni danas nije kasno) potrebna je jedna tajna čarobna formula da malo poprska magičnim prahom našu želju za mladošću.

Da Ljiljanina magija radi uverili smo se gledajući njene fotografije.

Nema razloga da ne radi i za vaše lice.

I još nešto, ja, vaš narator, ne bih da se slikam, ali moram da kažem da je dobrim delom njena priča i moja samo što imam, pa …hm….više godina od nje…ali vi to nikada ne biste ni pomislili. Pogađate, i meni pomaže Neborela koju naručim na sajtu: neborela.com

Uz ovu kremu, godine su zaista samo broj.

Krajnje je vreme da stanete na put znakovima starenja na licu i umesto godina definitivno nastavite da brojite samo komplimente. Videćete da je više nego jednostavno.

Za vaše mladoliko lice dovoljan je samo jedan klik i Neborela krema.

 

neborela krema za lice iskustvo

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *