sakrivanje bubuljica
Bubuljice

STOP skrivanju bubuljica! Rešenje zahteva SAMO 3 MINUTA dnevno!

Prekrivanje bubuljica šminkom nije opcija! Da, to je najbrži način da se one ne vide. Ipak,  budimo realni – to je samo privid.  Čim se šminka skine, ispod se pojavi pravo lice, čak možda sa još nekom bubuljicom više!

Hajde da jednom konačno raščistimo sa tim.

Prestanimo da zavaravamo sebe i ponavljamo iste greške! Šminka možda sakriva bubuljice, ali istina je – one su i dalje tu ispod nje!

A da li znate ovo?!

Za lepo lice bez bubuljica,akni i mitisera potrebno je uložiti samo 3 minuta dnevno!

Da, toliko je jednostavno. Evo o čemu se radi!

Šminka je PRIVREMENO rešenje! Nega kože je TRAJNO, ali ako poštujete ove korake!

 

Pre svega, otarasite se uverenja da nega kože lica podrazumeva samo umivanje i mackanje bilo koje kreme.  Kada su bubuljice u pitanju, treba prvo dobro razumeti sopstvenu kožu i šta joj se dešava.

Zato, nije na odmet malo edukacije.

Bubuljice nastaju , najjednostavnije rečeno, kada se u porama nađu zarobljeni višak sebuma, mrtve ćelije kože i bakterije koje se svime time hrane. Gde su bakterije, tu je i upala, crvenilo i bol.  Da bi nestale, rešenje nikako NE MOŽE BITI: staviti na kožu još i puder, prajmer, brozer, hajlajter i šta sve ne… i doprineti da čestice šminke naprave dodatnu gužvu u porama i još hrane za bakterije.

Ne!

Rešenje je spasiti pore od otpada i normalizovati nivo masnoće u koži.

Ok, ovo možda deluje kao zahtevan korak, ali zapravo vam treba samo 3 minuta vremena dnevno, tupfer za lice, rešenost da korake koji slede radite svaki dan i Aknolin set za lice koji se nabavlja na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin

A onda…

Svakom od sledećih koraka posvetite 30 sekundi!

1.korak

Temeljno oprati lice. Voda je sasvim dovoljna ukoliko prethodno niste nosili šminku. Ukoliko jeste, šminku skinite nekim sredstvom za njeno uklanjanje, a onda umijte vodom to što ste razmazali po licu. Voda za lice neka bude mlaka, kako bi bolje rastvorila nečistoće i blago otvorila pore. Vruća voda isušuje lice i nije rešenje! Hladna će skupiti pore i sav sadržaj u njima pre nego što izađe. Dakle, mlaka voda i pola minuta čišćenja lica!

2. korak

Očistite pore i stablizujte stvaranje masnoće. E, ovde na scenu stupa Aknolin losion. Nevena se kune u njega. Kaže da ju je spasio.

 

aknolin za akne i bubuljice

 

Ovaj losion koji je deo Aknolin seta, nije običan losion za lice. On čisti, ali ujedno i svojim prirodnim sastojcima uklanja bakterije i gljivice koje su potencijalni izazivači upala u porama. Takođe, lepo prodire u kožu i njegovi sastojci tamo deluju na lojne žlezde i normalizuju proizvodnju sebuma. Na kraju, losion ima i sastojke koji zatvaraju pore i tako sprečavaju da se u njima nakupi bilo šta nepoželjno. Ni to nije sve! Neki njegovi sastojci jačaju imunitet kože i ona postaje otpornija na mikroorganizme. Sve u svemu, koža je dubinski očišćena, ali i  ishranjena.

3.korak

Borba sa postojećim aknama. Za ovo vam treba umirujući Aknolin gel.

losion umesto prekrivanja bubuljica

Dovoljna je mala količina gela koji se u tankom sloju razmaže po celom licu, ili stavi samo na problematčne regije. I to je sve što VI treba da uradite. Aknolin gel dalje RADI ZA VAS! On Umiruje upale i crvenila, normalizuje nivo sebuma, stvara na koži mikro sloj koji štiti od spoljašnjih uticaja.

Njega ostavite da ga koža lepo upije.

Posvetite li svakom od ova 3 koraka pola minuta, potrošili ste na negu minut i po.A ako ovu rutinu ponavljate 2 puta dnevno, potrošili ste cela 3 minuta!

Razlika koju će tih 3 minuta dnevno učiniti na vašem licu biće toliko drastična, da nećete verovati.

Jana se uverila u to i pogledajte rezultate.

-pre-i-posle aknolina

Zašto Aknolin, a ne bilo šta?

 

Mogli bi sada da vam pričamo da je to sjajna, testirana formula, koja ima prirodne sastojke najboljeg kvaliteta u veoma velikim količinima. Ne bismo vas slagali.

To je luskuzno bogata prirodna kozmetika, koja nije samo obična baza sa mirisom biljaka, već zaista bogata infuzija korisnih sastojaka.

Ali, na kraju, rezultat je ipak ono što je najbitnije! A iskustva govore da ovaj set itekako pomaže.

Znate zašto je to tako?

Zato jer koža neće biti isušena,kao kada biste je prebrisali prosečnim losionom za lice. Neće biti ni masna kao da ste koristili mleko, neku mast ili ulje za lice.

Biće savršeno izbalansirana, a to je jako bitno zbog sledećeg:

  • U takvoj situaciji, koža ne stvara dodatnu masnoću da nadomesti ono što je isušeno. Ni pore nisu u riziku da budu zatrpane viškom sebuma.
  • U takvoj situaciji koža nije ni suva i perutava. Postojeće mrtve ćelije kože su skinute losionom i ne postoji rizik da zatrpaju pore.
  • U takvoj situaciji, ni bakterije koje se hrane sebumom nemaju šanse, jer nemaju uslove da prežive i razmnože se.
  • U takvoj situaciji, NEMA AKNI I LICE JE BESPREKORNO ČISTO.

U par poteza i 3 minuta dnevno, izborom odgovarajućih prirodnih sastojaka koje ima Aknolin, stvorili ste zapravo preduslove za čisto i zdravo lice.

Delovali ste na uzrok. Niste zamaskirali problem šminkom!

Šminkanje je danas svojevrsna umetost, a preparati su sve veće  pokrivne moći i sve teži. Sve više su farba za lice, a sve manje kozmetika. Lepo je to, ali u specijalnim prilikama. Međutim, kada imate bubuljice, redovno sakrivanje problema učini vas bukvalno zavisnim od šminke i svaki sledeći korak vodi ka preparatu sa većom pokrivnom moći – jer bubuljice se pogoršavaju.

Svaka bubuljica je mala otvorena rana.

Nije neobično da se nakon šminke iritacija i crvenilo pogoršaju!

Sakrivanje bubuljica nije rešenje!

A i kad i pomislite da jeste – samo se setite svih onih preporuka da se šminka obavezno skida pred spavanje. Sa Aknolin setom protiv bubuljica to nije slučaj.

 

Zapravo, preporuka je da ostane na koži i da ga koža što bolje upije. Rezultat je lepo i čisto lice kome je šminka samo usputni dodatak, a ne preka potreba.

bubuljice pre i posle

Jasno je – nega kože je dugoročnija korist. Em nećete imati bubuljice, em ćete uštedeti novac, jer nećete morati da ih krijete skupom šminkom.

Mnogi su se u to već uverili!

Doprinesite i vi lepoti svog lica na pravi način i donesite pametnu odluku. Nabavite Aknolin set protiv bubuljica i iskoristite akciju dok još traje! Naručite ga na sajtu: www.ovotaris.com/aknolin

 

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *