rast trepavica iskustvo
Oči

Nećete verovati! Maja je veštačke trepavice zamenila prirodnim i gustim!

Već dugo maštate o dugim, zanosnim trepavicama i gustim obrvama koje će dati vašem licu lepši izgled? Dosta vam je lepljenja trepavica, crtanja obrva na koje vam ode pola dana?

Slušajte sada!

Ova devojka je godinama imala tanke i retke trepavice i obrve, ali ih je pretvorila u potpunu suprotnost – prirodnim putem! Pročitajte! Ovo njeno iskustvo je revolucionarno!

Majina priča motivisaće i vas da napravite promenu!

“ Znate onaj osećaj kada stavljate maskaru, pa se upinjete i trudite da izvučete maksimum, da trepavice budu što duže i zanosnije? E pa, ja sam se tako mučila godinama. Šta god da sam radila, koju god maskaru sam koristila, nema te koja je od mojih trepavica mogla da napravi čudo.

Svetle, tanke i kratke trepavice i obrve bile su predugo moja svakodnevnica.

Maskara koja obećava dramatičan izgled i duge, tamne trepavice za mene je bila samo puko obećanje. U mom slučaju, kao da ništa nije pomagalo! Čini mi se da su moje trepavice čak opadale i bile sve ređe i ređe.

Ali, muka nikad ne ide sama, pa ni moje obrve nisu bile u mnogo boljem stanju.

trepavice iskustvo

Pre su tanke obrve bile u trendu, ali meni se nikada nisu sviđale. Gledam devojke oko sebe koje imaju prirodno lepe i guste obrve i mogu da ih oblikuju kako žele. Dovoljno im je samo da ih počešljaju i izgledaju fenomenalno! A ja?

Za svaku priliku, venčanja, rođendane, izlaske, stavljala sam veštačke trepavice. Obrve sam svakog dana vredno iscrtavala, plašeći se i najmanje kiše koja bi mogla da ih spere.

Tražila sam veštačku trepavicu po kafiću!

 

Kada imam kompletnu šminku na licu, ne idu na to tanke i nikakve trepavice. Morala sam da rešavam problem veštačkim. Da ne pričam koliko sam se patila dok nisam naučila da ih lepim kako treba.

I zamislite sad ovu situaciju. Drugarica i ja stojimo u kafiću sa nekim momcima, tek smo se upoznali. Vidim ja, jedan od njih me nešto merka, čudno me gleda i smeška se. Rekoh, super, sviđam mu se. Kad ono, drugarica se zgranula kad me pogledala, pa me pita: „Majo, gde ti je leva trepavica?“

Kad tada nisam propala u zemlju, neću nikada! Trepavica je otpala ko zna gde! Možete misliti koliko smešno sam izgledala sa samo jednom itekako dugačkom trepavicom i jednim okom bez trepavica. Mislim se, Majo, vala je dosta ove agonije.

Nakon toga, probala sam maltene sve što se moglo probati za rast trepavica i obrva. Nije pomagalo sve dok nisam saznala sledeće…

Rešenje za moje obrve i trepavice bilo je tu, na dohvat ruke!

 

Postala sam maltene opsednuta u želji da imam gušće trepavice i koliko-toliko guste obrve. Skoro sam odustala, ali tada sam ugledala na jednom forumu kako devojke na sav glas hvale prirodni serum za rast trepavica i obrva, pod nazivom Trepolea.

Naručim i ja na sajtu: trepolea.com

Piše da je reč o revolucionarnom proizvodu koji pomaže da dlačice postanu jače, duže i gušće. Uz to, potpuno je prirodan i sadrži aktivne sastojke, ulja i vitamine koji bude uspavane folikule vlasi i ubrzavaju im rast. Mislim se, ovome vredi dati šansu.

iskustvo trepolea

I zaista nisam očekivala da će se čudo desiti tokom noći, ali sam potajno verovala da će mi Trepolea pomoći.

Razmišljala sam, ako mi ovo ne pomogne, dižem ruke i odustajem! Mirim se sa svojom sudbinom retkih i nikakvih trepavica.

Poručila sam Trepoleu. Čekala sam nestrpljivo kao malo dete da stigne i odmah sam počela da je mažem, kako na trepavice, tako i na obrve.

Bila sam baš uporna, ujutru i uveče sam nanosila serum i čekala. I sada konačno mogu da kažem:

Zbogom veštačke trepavice i nacrtane obrve – zauvek!

 

Nakon nekoliko nedelja, malo bolje sam se pogledala u ogledalo, kad ono, imala sam šta da vidim.

Mislila sam da umišljam, da nema šanse. Ali, desilo se!

Te moje tanke i retke trepavice su se progustile, lepo sam videla razliku. A tek obrve! Bile su lepše i gušće nego ikada, prvi put nisam morala u potpunosti da ih docrtavam.

Odmah sam se slikala i poslala drugarici fotografiju, sa pitanjem: “Šta primećuješ?”

Zove me ona istog trenutka i kaže:„Majo, pa ti imaš trepavice i obrve. Kojim čudom se to desilo?“

Ispričam joj sve o mojoj novoj najboljoj drugarici Trepolei i istog trenutka mi je naredila da poručim i njoj! I to dva seruma odmah. I ona je htela da ima ovako zanosne i dugačke trepavice.

Serum sam nastavila da nanosim redovno i svakog dana sam primećivala promenu. Pogledajte i sami kako moje trepavice i obrve sada izgledaju. Divna promena, zar ne?

iskustvo trepolea

A sećate li se onog dečka sa početka priče?

Sreli smo se i kaže on meni kroz šalu:“ Majo, pa ti imaš trepavice na oba oka! “

Ponosno sam zatreptala i pao je na moj novi izgled! Treba li da kažem da smo sada srećno zaljubljeni?“

Ovo je Majina priča.

Ona je sada devojka puna samopozdanja i ponosna što je otkrila prirodni serum za rast trepavica i obrva.

Njena priča može lako postati i vaša. I vaše trepavice i obrve mogu biti prirodno guste i lepe. Samo treba da naručite ovaj sjajan serum na sajtu: trepolea.com

Možda će Vam se svideti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *